Hmmm, citanie zaujimave, ale osobne by som sa priklonil k jararakovi, palzovi, vomackovi a ostatnym na zemi zmyslajucim ludom...
Ked silno chces auto, kup si naozaj Feldu, ano povies si ze chcem BMW naco by mi boal smradlava felda, treba si uvedomit jednu vec, felda 1,3mpi je nezmar auto, to auto neznicis tak jednoducho, natankujes 10 litrov a vozis sa dlho dlho dlho az ti je to divno. Nahradne diely na to stoja v rozmedzi 4-35€. Ides kupovat zimnu letnu sadu pneu? nech sa paci, letne continetalky, zimne pirelli a mas dokopy dve sady za 240€. Za tu sumu si na BMW kupil dve stredne kvalitne letne 17ky. So servisom na BMW, chces nieco vymenit za nove ? pod 80-100 e pri takych dolezitych veciach nejdes.
Treba si polozit otazku, potrebujem to BMW? Ano budem vacsi frajer budem si mysliet ze ako to dobre vyzera a ake paradne auto mam, ale jedna vec co si nebudes hned vsimat je to ze davas obrovsky obnos penazi do niecoho uplne zbytocne, uvedomis si to az ked bude neskoro a zistis ze co ja viem, napr. aj s kupnou cenou aj s investovanymi vecami si dal do takej E36 8-9tis e. A zrazu si povies, naco? Chces to predat ? Do 3tis € mas sancu na rychly predaj.
Neber to tak ze ta odradzam alebo tak, pisem ti len hole fakty a dalsie premenne do rovnice nad ktorou rozmyslas, radsej si kup normalne auto ktore ta odvezie tak ci tak, nezozerie ta na servise, na palive a zbytok penazi z kupi auta alebo priapdneho dalsieho financovania si mozes mudrejsie odlozit. Mozes si pokojne urobit rezervy do buducnosti, poistenie, setrit na byvanie, atd. Mozes si povedat na to mam este cas, ale kedy zacat rozmyslat nad buducnostou ked nie teraz? Ano urcite ma par ludi ukamenuje ze je to mlady chalan, nechaj ho zit, ked chce tak nech si kupi, je to super davat vsetky peniaze do auta atd. Ale s cistou hlavou sa na tie komentare pozres a pochopis...
P.S. dtrosku som sa rozpisal ale nevadi

A prosimta nepocuvaj bludy typu musis si kupit benzinak najlepsie od 2,8-5litrov vyssie, strasne malo to zere a tak