... všetko o BMW ...
Orbital napísal:prosim len sa nehadajte, teraz som fakt zmateny, ze co mam robit

Avenger napísal:P.S ak je to tvoj sen tak snivaj viac
Lipo69 napísal:To co si pisal na konci druhej strany, to si sa mudro rozhodol. Ale ak neskor budes kupovat tak si dopraj pekny kus, len vyberaj s niekym kto sa vyzna.
To ze sa tu hadaju ako zachadzat s peniazmi si nevsimaj asi maju silny pocit presvedcit druhych o svojej pravde a uchadza im ze tu ludia uz nemaju 15

momentalne len pozeram na ponuky na nete a nechavam tomu volny priebeh, kedze najprv maturita a potom budem kupovat snad svoje prve auto, zatial som rozhodnuty pre tu e36 323i (najlepsie pre mna ak by som sa na nej mohol povozit). Mozno casom zmenim nazor a vyberiem si nieco ine ale pri bmw by som rad ostal
 momentalne len pozeram na ponuky na nete a nechavam tomu volny priebeh, kedze najprv maturita a potom budem kupovat snad svoje prve auto, zatial som rozhodnuty pre tu e36 323i (najlepsie pre mna ak by som sa na nej mohol povozit). Mozno casom zmenim nazor a vyberiem si nieco ine ale pri bmw by som rad ostal  

ale ja mám 26 za rohom.
 ale ja mám 26 za rohom.

Follow us on FACEBOOK
Follow us on FACEBOOKNictofobic napísal:že ak ti fotrovci požičajú auto bez problémov tak by som sa na tvojom mieste kúpe auta ešte vyhol. Míňaj peniaze tam kde by 19 ročný chalan mal.
vomack ved to neberiem v zlom, len ma zaujimalo z coho usudzujes...ono popravde - nalejme si cisteho vina - BMW nie je zrovna jedna z najspolahlivejsich znaciek
A mna ked F10 sklame...tak som s touto znackou skoncil :)
 A prosimta nepocuvaj bludy typu musis si kupit benzinak najlepsie od 2,8-5litrov vyssie, strasne malo to zere a tak
  A prosimta nepocuvaj bludy typu musis si kupit benzinak najlepsie od 2,8-5litrov vyssie, strasne malo to zere a tak  
 pride mi to ako platonicka laska zo zakladnej skoly
  pride mi to ako platonicka laska zo zakladnej skoly  

Follow us on FACEBOOK
Follow us on FACEBOOK