... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Lipo69
Kraj: Žilinský

Re: Motivacia ku kupe noveho auta

Piatok, 10. Augusta 2012, 18:10

Orbital napísal:
prosim len sa nehadajte, teraz som fakt zmateny, ze co mam robit :shock:

To co si pisal na konci druhej strany, to si sa mudro rozhodol. Ale ak neskor budes kupovat tak si dopraj pekny kus, len vyberaj s niekym kto sa vyzna.

To ze sa tu hadaju ako zachadzat s peniazmi si nevsimaj asi maju silny pocit presvedcit druhych o svojej pravde a uchadza im ze tu ludia uz nemaju 15 :D
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

Orbital
Autor témy
Kraj: Prešovský

Piatok, 10. Augusta 2012, 18:17

Avenger napísal:
P.S ak je to tvoj sen tak snivaj viac :mrgreen:

ja stale neviem ci sa chapeme vsetci, proste nechcem hned mat sny niekde v oblakoch a mat super bmw a sporit nan 15-20 rokov. Proste som chcel skor taky uz ,,veteran" teda neviem ci do veteranov uz spaduje e36 323i alebo celkovo tieto bmw. Nieco co postupne budem vylepsovat/opravovat, lestit a starat sa o to, cez vikend to pojdem prefuknut a tak..... a ak to bude hotove po kazdej stranke potom budem na to hrdy, ze to frci a je to spolahlive auto. Ale ako som uz spominal, kebyze je niekto z okolia aspon Humenneho tak bol by som rad ak by sa niekto ozval.

Orbital
Autor témy

Piatok, 10. Augusta 2012, 18:19

Lipo69 napísal:
To co si pisal na konci druhej strany, to si sa mudro rozhodol. Ale ak neskor budes kupovat tak si dopraj pekny kus, len vyberaj s niekym kto sa vyzna.

To ze sa tu hadaju ako zachadzat s peniazmi si nevsimaj asi maju silny pocit presvedcit druhych o svojej pravde a uchadza im ze tu ludia uz nemaju 15 :D

dik za reakciu, fakt ma to trochu ukludnilo, uz som bol na nekludny, ze preco sa tak silno vsetci rozculili. Vsak moj zamer bol aby ma niekto do toho uviedol, ale nie aby si tu ludia isli ,,vypichnut oci".

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour
Kraj: Bratislavský

Piatok, 10. Augusta 2012, 21:42

e36 je dobra volba.. ci uz kombi, sedan, kupe, to je na tebe.. hlavne nech sa tomu daju sklopit zadne sedacky ;)
dlho dlho vyberaj , obzeraj, racej sa prevez za autom aj 3 krat kym ho kupis.. nekupuj hned prve co uvidis..

odporucam auto za cca 2000 - 2500 , zbytok (cca 1000) das do drobnych oprav - podvozok, brzdy, kozmeticke veci..
a este ti ostane na vela benzinu, vecierkov, chlastov, akcii atd ;)

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Sobota, 11. Augusta 2012, 00:00

je tu vediet kto uz dospel a ma realne priority a kto este nie..

No nic...

Hlavne nechod do toho s takym odhodlanim ze BMW su najlepsie auta, nekazia sa a su neznicitelne..
Jack Daniels + Coca Cola :)

Orbital
Autor témy

Sobota, 11. Augusta 2012, 01:14

palzo urcite s takym odhodlanim do tej e36 323i nepojdem, vsak predsa su to starsie rocniky a celkovo som snad nikde nenapisal, ze bmw je neznicitelne auto alebo nieco take :wink: momentalne len pozeram na ponuky na nete a nechavam tomu volny priebeh, kedze najprv maturita a potom budem kupovat snad svoje prve auto, zatial som rozhodnuty pre tu e36 323i (najlepsie pre mna ak by som sa na nej mohol povozit). Mozno casom zmenim nazor a vyberiem si nieco ine ale pri bmw by som rad ostal :roll:

Nictofobic
Auto: e36 328i- Daytona

Sobota, 11. Augusta 2012, 10:35

e36 bez kompromisov - aké sa ti len bude páčiť. Koniec koncov , bude to tvoje auto. Nečítal som celú tému, ale tuším tu už niekto písal, že ak ti fotrovci požičajú auto bez problémov tak by som sa na tvojom mieste kúpe auta ešte vyhol. Míňaj peniaze tam kde by 19 ročný chalan mal. Alkohol, ženy, cestovanie a zas alkohol. Lebo ak kúpiš auto, veľa penazí pojde práve tam a na iné ti neostanú peniaze a jediné čo si budeš s detstva pamätať bude jak si sa j...l z autom. Tak ako to teraz robíme my :D ale ja mám 26 za rohom.
ber to ako názor náhodne okolo idúceho. ;)

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Sobota, 11. Augusta 2012, 10:59

Nictofobic napísal:
že ak ti fotrovci požičajú auto bez problémov tak by som sa na tvojom mieste kúpe auta ešte vyhol. Míňaj peniaze tam kde by 19 ročný chalan mal.

Ako keby mne z duse hovoris..
Jack Daniels + Coca Cola :)

rka
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 12. Augusta 2012, 16:17

vomack ved to neberiem v zlom, len ma zaujimalo z coho usudzujes...ono popravde - nalejme si cisteho vina - BMW nie je zrovna jedna z najspolahlivejsich znaciek :mrgreen:
A mna ked F10 sklame...tak som s touto znackou skoncil :)

e60 ta sklamala?:)

Maco
Auto: visavytena pajta

Streda, 15. Augusta 2012, 09:15

Hmmm, citanie zaujimave, ale osobne by som sa priklonil k jararakovi, palzovi, vomackovi a ostatnym na zemi zmyslajucim ludom...

Ked silno chces auto, kup si naozaj Feldu, ano povies si ze chcem BMW naco by mi boal smradlava felda, treba si uvedomit jednu vec, felda 1,3mpi je nezmar auto, to auto neznicis tak jednoducho, natankujes 10 litrov a vozis sa dlho dlho dlho az ti je to divno. Nahradne diely na to stoja v rozmedzi 4-35€. Ides kupovat zimnu letnu sadu pneu? nech sa paci, letne continetalky, zimne pirelli a mas dokopy dve sady za 240€. Za tu sumu si na BMW kupil dve stredne kvalitne letne 17ky. So servisom na BMW, chces nieco vymenit za nove ? pod 80-100 e pri takych dolezitych veciach nejdes.

Treba si polozit otazku, potrebujem to BMW? Ano budem vacsi frajer budem si mysliet ze ako to dobre vyzera a ake paradne auto mam, ale jedna vec co si nebudes hned vsimat je to ze davas obrovsky obnos penazi do niecoho uplne zbytocne, uvedomis si to az ked bude neskoro a zistis ze co ja viem, napr. aj s kupnou cenou aj s investovanymi vecami si dal do takej E36 8-9tis e. A zrazu si povies, naco? Chces to predat ? Do 3tis € mas sancu na rychly predaj.

Neber to tak ze ta odradzam alebo tak, pisem ti len hole fakty a dalsie premenne do rovnice nad ktorou rozmyslas, radsej si kup normalne auto ktore ta odvezie tak ci tak, nezozerie ta na servise, na palive a zbytok penazi z kupi auta alebo priapdneho dalsieho financovania si mozes mudrejsie odlozit. Mozes si pokojne urobit rezervy do buducnosti, poistenie, setrit na byvanie, atd. Mozes si povedat na to mam este cas, ale kedy zacat rozmyslat nad buducnostou ked nie teraz? Ano urcite ma par ludi ukamenuje ze je to mlady chalan, nechaj ho zit, ked chce tak nech si kupi, je to super davat vsetky peniaze do auta atd. Ale s cistou hlavou sa na tie komentare pozres a pochopis...

P.S. dtrosku som sa rozpisal ale nevadi :mrgreen: A prosimta nepocuvaj bludy typu musis si kupit benzinak najlepsie od 2,8-5litrov vyssie, strasne malo to zere a tak :lol:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Solty
Auto: mhd

Streda, 15. Augusta 2012, 09:43

Veľmi pekne to napísal Maco. Pridám niečo aj ja.

Nemám problém chodiť MHD, keď som to zvládol doteraz, kebyže nutne chcem auto na vozenie sa a bez investícií tak si kúpim feldu za 300 E a mám to na saláme. Proste som si kúpil hračku, o ktorú sa budem starať a keď sa dokončí naškrábem si na druhé a budem sa hrať s tým. Veľa vecí som sa pri tom už naučil a ešte naučím. Nevadí mi to, že som do neho vrazil už dosť penazí a ani to že som nekúpil auto v 100% stave aspoň mám stále na čím špekulovať čo vymeniť a tak. Je mi jedno či je staré alebo nové. Som zamestnanec a nie živnostník a na "nové" BMW 2007 ročník a vyššie ani nemyslím, neviem kšeftovať ani podnikať iba chodiť do práce. Nedávam úplne celú výplatu do auta, niečo šetrím bokom.

Na záver zváž si čo od toho auta naozaj očakávaš a načo ti bude slúžiť až potom choď kupovať ,ale hlavne nebuď kokot ako som bol ja zober si niekoho kto sa do tých áut naozaj vyzná a má s ním niečo za sebou napr. Mimo (má fakt krásne auto) kebyže ideš brať e36 kupé alebo JohnyFly keď pôjdeš brať e36 compacta. Človeku strčíš nejaké E do vreca a ochotne pôjde.

MateX3
Auto: firemné :-)

Streda, 15. Augusta 2012, 12:23

ked mas citovy vztah k E36 tak si ju kup aj teraz aj o 2 alebo 10 rokov a nikdy ta nesklame s tym autom zijes. Ked nemas citovy vztah k E36, nekupuj ju lebo velka sanca ze kupis lacny prehnity kybel do ktoreho das raz tolko penazi a nakonec ho mozno zosrotujes a hlavou rozbijes mur. Uz mojho brachu odhovaram od E36 nech ide aspon do E46 2002 a vyssie (ako prve auto) a nech si v tom anglicku viac zarobi aspon 6000+2000Euri.
Jedine ze ist do zachovalej E36ky 4000-5000euri no tolko uz zacina E46ka.

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Streda, 15. Augusta 2012, 15:41

A hlavne si rozlis citovy vztah od chvilkoveho nabudenia... Neviem ako mozes mat citovy vztah k niecomu co si este nemal :D pride mi to ako platonicka laska zo zakladnej skoly :mrgreen:

Kazdopadne si posetri ak uz musis kupit auto a kup si e46 aspon nebudes tolko vyvarat a gitovat :mrgreen:

Ale som rad , ze viaceri to vidia ako ja ....

Maco ti to pekne napisal...
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Nictofobic
Auto: e36 328i- Daytona

Streda, 15. Augusta 2012, 15:52

Ja som si svoju zamiloval hneď ako som ju zbadal a pretiahla ma keď som ju prvý krát naštartoval :)
E36 je ako tvoj p..s.... si s nim spokojný , robí čo má a nemenil by si ho ani za svet :D

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01

Streda, 15. Augusta 2012, 16:26

Keď niečo chceš tak si to kúp! Nenechaj sa zneistiť, e36 je naj voľba ak chceš BMW a máš len toľko €. Ja stále hovorím e36 bolo zlaté auto, opravíš skoro všetko sám, vozenie ešte stále panské, keď pozriem na niektoré súčasné autá. e46 je samozrejme niekde inde, ale aj servisovo :wink:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní