... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Re: Motivacia ku kupe noveho auta

Streda, 15. Augusta 2012, 17:52

Avenger napísal:
A hlavne si rozlis citovy vztah od chvilkoveho nabudenia... Neviem ako mozes mat citovy vztah k niecomu co si este nemal :D pride mi to ako platonicka laska zo zakladnej skoly :mrgreen:

Kazdopadne si posetri ak uz musis kupit auto a kup si e46 aspon nebudes tolko vyvarat a gitovat :mrgreen:

Ale som rad , ze viaceri to vidia ako ja ....

Maco ti to pekne napisal...

Predpokladam ze pri kupe drzime emocie na uzde. Ked to neni vztah len laska na prvy pohlad bez servisnej knizky, nedopadne to dobre pane.

Orbital
Autor témy
Kraj: Prešovský

Sobota, 18. Augusta 2012, 20:38

pani, dakujem za prispevky. Kazdy den premyslam ako sa rozhodnut.... zatial nic nekupujem, peniaze necham bokom a dam si tento rok este na rozmyslanie do coho pojdem (ak vobec pojdem). Inak Maco, fakt dik za ten prispevok :wink: strastne potesil a spustil dalsie otazky v mojej hlave :roll:

rebel
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 4. Októbra 2012, 23:44

Nic nenechavaj bokom suhaj. Ak setris, stracas cas, skapes ani nevies kedy. Nieco chces, mas na to, kup to. Ak prejebes vsetky prachy, na to sa neumiera. Hlavne zi a neprezivaj ako tajtrlici, ktori snivaju cely zivot o vsetkom moznom, a ked nasetria kupia si feldu a byvaju v zajebanej manzartke dakde v pici na konci petrzalky :) a ked ides okolo s bmw tak zazeraju a slintaju a pritom mozno zarabaju aj tri krat tolko ako ty ale nikdy si proste taketo veci/sny nedovolia vo svojej hlave.

Na to co chces, nemozes ist ekonomicky, co sa oplati ? Nic sa neoplati, jedine co sa oplati, je plnit si sny a ked su moznosti hned.
Chces ju, ber ju. Naco cakas ? Kym ti dakde v spravach povedia ze benzin ide hore, ze je kriza, alebo kym foter povie ze ti neda vreckove ? Pokial druhi budu setrit a spekulovat, ty sa uz mozes vozit vo svojom paradnom bmw e36.
Nedalo mi trosku sa zapojit \:D/
Krása sveta je vždy úmerná kráse Ducha, ktorý ho vníma

Užívateľov profilový obrázok
spawner
Auto: ziga
Kraj: Košický

Piatok, 5. Októbra 2012, 09:24

rebel napísal:
Nic nenechavaj bokom suhaj. Ak setris, stracas cas, skapes ani nevies kedy. Nieco chces, mas na to, kup to. Ak prejebes vsetky prachy, na to sa neumiera. Hlavne zi a neprezivaj ako tajtrlici, ktori snivaju cely zivot o vsetkom moznom, a ked nasetria kupia si feldu a byvaju v zajebanej manzartke dakde v pici na konci petrzalky :) a ked ides okolo s bmw tak zazeraju a slintaju a pritom mozno zarabaju aj tri krat tolko ako ty ale nikdy si proste taketo veci/sny nedovolia vo svojej hlave.

Na to co chces, nemozes ist ekonomicky, co sa oplati ? Nic sa neoplati, jedine co sa oplati, je plnit si sny a ked su moznosti hned.
Chces ju, ber ju. Naco cakas ? Kym ti dakde v spravach povedia ze benzin ide hore, ze je kriza, alebo kym foter povie ze ti neda vreckove ? Pokial druhi budu setrit a spekulovat, ty sa uz mozes vozit vo svojom paradnom bmw e36.
Nedalo mi trosku sa zapojit \:D/

+1
Nissan GTR

joy1
Auto: e46
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 8. Októbra 2012, 15:08

A co tak vrazit peniaze do poriadneho studia?
Na intrak sa dovezes aj vlakom.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných