... všetko o BMW ...
Avenger napísal:A hlavne si rozlis citovy vztah od chvilkoveho nabudenia... Neviem ako mozes mat citovy vztah k niecomu co si este nemalpride mi to ako platonicka laska zo zakladnej skoly
![]()
Kazdopadne si posetri ak uz musis kupit auto a kup si e46 aspon nebudes tolko vyvarat a gitovat![]()
Ale som rad , ze viaceri to vidia ako ja ....
Maco ti to pekne napisal...
rebel napísal:Nic nenechavaj bokom suhaj. Ak setris, stracas cas, skapes ani nevies kedy. Nieco chces, mas na to, kup to. Ak prejebes vsetky prachy, na to sa neumiera. Hlavne zi a neprezivaj ako tajtrlici, ktori snivaju cely zivot o vsetkom moznom, a ked nasetria kupia si feldu a byvaju v zajebanej manzartke dakde v pici na konci petrzalky :) a ked ides okolo s bmw tak zazeraju a slintaju a pritom mozno zarabaju aj tri krat tolko ako ty ale nikdy si proste taketo veci/sny nedovolia vo svojej hlave.
Na to co chces, nemozes ist ekonomicky, co sa oplati ? Nic sa neoplati, jedine co sa oplati, je plnit si sny a ked su moznosti hned.
Chces ju, ber ju. Naco cakas ? Kym ti dakde v spravach povedia ze benzin ide hore, ze je kriza, alebo kym foter povie ze ti neda vreckove ? Pokial druhi budu setrit a spekulovat, ty sa uz mozes vozit vo svojom paradnom bmw e36.
Nedalo mi trosku sa zapojit