... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
maiki
Auto: 02" E46 320d
Kraj: Bratislavský

Re: Motivacia ku kupe noveho auta

Piatok, 10. Augusta 2012, 17:00

jaro v mojom som odviezol cely vyfuk, zadny naraznik, a nedavno rozlozenu 2 metrovu postel, a neuveris, mal som pri vsetkych pripadoch zavrety kufor... mam sklapatelne sedadla a nacpem tam cokolvek, vcera sme viezli bicykel... no problem...

ja chapem tvoj postoj, ale tvoje auto ti sluzi, mne auto robi potesenie a ked don mam natrepat spinavy vyfuk tak som neni moc nadseny...
ako pracant je kombik dokonale auto... pohodlne ako ostatne, len viac miesta... dalsia vec je vkus.. mne sa kombiky nepacia, takze kym by som nemusel tak to nekupim, nech je hoc ako prakticke...

ale proste ja pisem o tom ze toto ked napises chalanovi, co si chce kupit svoje prve auto... nehnevaj sa ale pride mi to ako totalna covina... urcite sa chce vozit na stahovaku, a ukazovat sa ze aha, mam kombi.. sexi ze??
ano, je pravde ze sa tam natiahnes aj s babou cely, ale na to su v aute aj ine polohy ;-)
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 10. Augusta 2012, 17:13

Mi_t_is napísal:
Kľudne to kúp :thumbup: Ak máš ciele oplatí sa za nimi ísť.. a nie celý život len šetriť..

Jasne, treba prve posledne peniaze rozjebat na staru hrcu. Boh ho chran, aby tie peniaze rozumne zuzitkoval! :mrgreen:

Sorry za OT. :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA
Kraj: Žilinský

Piatok, 10. Augusta 2012, 17:18

voMacK napísal:

Jasne, treba prve posledne peniaze rozjebat na staru hrcu. Boh ho chran, aby tie peniaze rozumne zuzitkoval! :mrgreen:

Sorry za OT. :)

A ako rozumne zúžitkuje peniaze mladý chalan? Na baby, auta a chlast.. Problemy s byvanim a inymi vecami ešte nemá, tak prečo niečo také riešiť?

Ty si rozjebal za peniaze na novú hrču :D a možno aj zbytočne a staršie auto by poslúžilo (neútočím len tiež sa to dá takto zobrať, že to tisíce stratí na hodnote ktoré si mohol mať v bukse.)

Nedá sa radiť mladému človeku aby ich rozumne zúžitkoval prípadne investoval .. :thumbup: na to je kopec inych rokov života
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

MilcoMMotorsport
Auto: 320i E36 Calypsorot
Kraj: Trnavský

Piatok, 10. Augusta 2012, 17:19

proste kúp si čo TY uznáš za správne,
Do školy som dochádzal 25km tam 25km s5, 3 chalani sme chodievali a vyšlo nás to tak isto ako autobusom.Chodievali sme aj na 1,4 MPi Fabii a spotreba vyšla rovnako...áno vlastné auto ťa vycucá, ale ked porovnám moj šestvalec a kamarátové 1,4MPi tak je na tom báwo rovnako a v niektorých ohladoch aj lepšie. je na tebe či chceš zapadnúť z davom alebo si užívať zvuk šetvalca,
Ja svoju kúpu nelutujem, lebo som vedel že ked si nekúpim benzínové báwo hned tak skončím s TDIčkom :(
Nevadí že som teraz čierna ovca rodiny že mám auto ktoré žerie 7 litrov na sto (8 litrov potiahne aj dedova škodovka)
Obrázok

Orbital
Autor témy
Kraj: Prešovský

Piatok, 10. Augusta 2012, 17:20

prosim len sa nehadajte, teraz som fakt zmateny, ze co mam robit :shock:

voMacK

Piatok, 10. Augusta 2012, 17:27

Mi_t_is napísal:
A ako rozumne zúžitkuje peniaze mladý chalan? Na baby, auta a chlast.. Problemy s byvanim a inymi vecami ešte nemá, tak prečo niečo také riešiť?

Ty si rozjebal za peniaze na novú hrču :D a možno aj zbytočne a staršie auto by poslúžilo (neútočím len tiež sa to dá takto zobrať, že to tisíce stratí na hodnote ktoré si mohol mať v bukse.)

V zivote by som nedal prve a posledne prachy za auto; nedal by som za auto ani podstatnu cast svojich uspor...mozno tak jedine, keby som bol zavodnik, ci taxikar :)

Kazdy si musi zvazit vsetky pre a proti. Auto sa da kupit aj z rozumu. Ked clovek nevyhnutne potrebuje dochadzat tam a tam; alebo vie, ze ho to auto nebude absolutne nijako financne obmedzovat a podobne.
V kazdom pripade - teraz ma povedzme 4tis eur. O par rokov z toho bude mat 10tis; o dalsich uz 15atd..a to sa uz da rozumne zuzitkovat, investovat a hlavne rozmnozit :) Ked ich ale bude v kuse rozjebavat, za stare hrce tak bude mat cely zivot - no hlavne tie stare hrce :)
No kazdy mame svojepriority a treba si aj sny plnit. :)
Nechcem dalej flame-ovat; tak radsej som uz ticho :)
-- P.R.

MilcoMMotorsport

Piatok, 10. Augusta 2012, 17:28

nič v zlom ale ten starý hrnec vydrží raz tolko čo nová krabica
Obrázok

Mi_t_is
Auto: BMW E36 325iA

Piatok, 10. Augusta 2012, 17:30

Záver podľa mna - kúp si to.. ale nie za všetko.. Aj ked by som mal 6-7tisic.. kupim za 3-4 a ostatok si nechám a dačo s tym spravím..

Ak to máš sen.. spln si ho ako som si splnil aj ja.. ale ostan nohami na zemi ;)
Na predaj:

Obrázok
Znaky BMW,Kľúčenka 1er,3er,5er,7er,X rada ,čiapočky ventilov BMW,///M
Reseter intervalov OBDI, OBDII, tlačidlo kľúča centrálu

Predám manžetu radiacej paky E34(pravá koža,nová),Lanko ručnej brzdy E36 -bubon

Kontakt

MilcoMMotorsport

Piatok, 10. Augusta 2012, 17:30

Mi_t_is napísal:
Ak to máš sen.. spln si ho ako som si splnil aj ja.. ale ostan nohami na zemi ;)

=D> =D> =D>
Obrázok

voMacK

Piatok, 10. Augusta 2012, 17:31

MilcoMMotorsport napísal:
nič v zlom ale ten starý hrnec vydrží raz tolko čo nová krabica

Kolko tych "novych krabic" si mal, ked to mozes tak dobre posudit? :roll:
-- P.R.

MilcoMMotorsport

Piatok, 10. Augusta 2012, 17:37

voMacK napísal:

Kolko tych "novych krabic" si mal, ked to mozes tak dobre posudit? :roll:

vážne som sa nechcel navážať ani nič, na nové auto nemám a ani nikdy mať nebudem, ale u nás v rodine sme mali pár nových áut, všetko koncernové ale...
Obrázok

voMacK

Piatok, 10. Augusta 2012, 17:40

MilcoMMotorsport napísal:
vážne som sa nechcel navážať ani nič, na nové auto nemám a ani nikdy mať nebudem, ale u nás v rodine sme mali pár nových áut, všetko koncernové ale...

ved to neberiem v zlom, len ma zaujimalo z coho usudzujes...ono popravde - nalejme si cisteho vina - BMW nie je zrovna jedna z najspolahlivejsich znaciek :mrgreen:
A mna ked F10 sklame...tak som s touto znackou skoncil :)
-- P.R.

reVo
Auto: e36 328i/e90 330xi
Kraj: Prešovský

Piatok, 10. Augusta 2012, 17:41

pozeram, ze si z presovskeho kraja, tak ak by si mal zaujem, mozme sa stretnut, pripadne ta mozem zobrat do KoKiho dielne, tam sa mozes spytat mechanikov, ze co a ako, kedze auto servisujem prevazne u nich :)

Co sa tyka e36ky, tak najprv som bol trochu sklamany, ale teraz si uz len uzivam radost z jazdy \:D/
BMW e36 328i coupe (Avusblau M-packet) a E90 330xi (Monacoblau) - príbeh

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Piatok, 10. Augusta 2012, 17:48

tu na klube sa pytat na nazor stoji fakt za to ](*,) chalan chce bavo, chce e36 ktora bude vzdy spolahlivejsia ako hociktore ine auto v danej cenovej relacii, neni o com, tu sa nikto nepytal na zivotne priority lebo tie sa menia kazdym dnom ako sa clovek zobudi

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Piatok, 10. Augusta 2012, 17:55

Plne suhlasim s Vomackom :thumbup: :thumbup: :thumbup:

...tiez som si v podstate kupil za posledne prachy auto ktore ma sice vobec neobmedzuje kedze som si bol vedomy co kupujem a do coho idem ....ALE to je to najdolezitejsie vtedy som bol so svojim zivotom spokojny aj so zarobkom lenze par mesiacov som prehodnocoval svoj zivot, priority a dospel som k zaveru ,ze by som te peniaze vedel zuzitkovat inak presne ako pise Vomack zlozit nejaky mensi kapital (mozno setrenim, spojenim s kamaratom a pod.) a rozbehol nieco s coho by som nasledne mohol nieco mat a potom si kupovat auta, kurvy a inu zlobu :mrgreen: ....

Tazko sa rozhoduje clovek na strednej skole ktory este poriadne neokusil co je to zivot...cize si to premysli aby si neurobil chybu....

a este k cestovaniu zda sa mi to alebo su studenti cim dalej tym viac rozpasmani ....mozno ked pojdete viaceri je to lacnejsie o par centov alebo rovnake len s tym rozdielom ,ze napr za taky vlak si k nakladom nemusis pripocitat obstaravaciu cenu ako za auto a ucel to splni aj ked budes mat viac krat do roka chripku :mrgreen: .....

Neviem co mu tu rozpravate o snoch auto ako e36 ak je to dajme tomu jeho sen si bude moct kupit s priemerneho platu kedykolvek ....P.S ak je to tvoj sen tak snivaj viac :mrgreen:
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných