pani, predovsetkym si velmi cennim, ze sa tu spustila super diskusia, co ma neskutocne tesi...
skusim to trosku
objasnit:Celu noc som brazdil po fore a s prepacenim sa kochal na tu Removu
E36 323i sport edition. Strastne sa mi paci, takze motivaciu mam.
Premyslal som co a ako, takze kedze ma caka maturitny rocnik, urgetne nepotrebujem auto mat hned zajtra pod vchodom (byvam v bytovke). Sice chcel by som ho mat hned zajtra alebo najlepsie dnes

ale to je skor tym nadsenim. Zatial ostanem tento skolsky rok co bude, na principe rodicovske auto + kolegove auto takze transport do skoly bude po starom ako bol doteraz.
Podme k prognozam: - takze kedze byvam v bytovke, ihned ma napadlo, ze ak pojdem do tej e36 323i urcite ju nebudem chciet nechat na sidlisku pod vchodom len tak... hned pod vchodom mame garaze (murovane) daju sa prenajat tusim za 50 az 100 eur mesacne, tato alternativa sa mi paci, auticko aj kvoli zime a ochrane proti vandalom nechat parkovat v garazi, proste ako napad mi to pride super
-rozpocet ktory som uviedol cca 4 000 eur by tym padom mohol rast az do buduceho leta (co je dobre ak kvoli tej garazi aj kvoli tomu, ze by som mohol viac investovat do auta, pripadne ak by bolo vadne, co by som bol nerad)
-momentalne sa nechcem splasit a kupit volaku blbost a potom to lutovat, uvazoval som este nad tou feldou na plyn co ste mi radili, ale co ja viem ? keby som chcel feldu tak si ju uz kupim hned, neviem to bmw by som chcel, proste pekne sa on starat a pomalicky ho vylepsovat a riesit pripadne zavady a najma aby sluzilo uz dlhsiu dobu. Do feldy by mi bolo luto vrazat peniaze ( aj ked tusim tam su suciatky dost lacne / alebo sa mylim ? )
- co sa tyka este mesacneho prijmu, momentalne som rozpraval s rodicmi a zhodnotil nasledovne, ze popri skole mam este jeden job takze bank mesacny by som aj utiahol 500 eur (mozno aj trochu viac). Proste nejde mi o peniaze, to auto sa mi paci a chcem si ho upravovat a tesit sa z neho, kedze nemam ziadne konicky a nechcem zabijat uz cas sedenim na nete alebo rozflakovanim peniazi po baroch

+ zahliadol som moje vydavky (mobil a atd). tieto mesacne peniaze co mam prijem, je pevna suma ktora bude vyhradena na auto + benzin a atd.
najlepsie by mi fakt bolo ak by som s niekym osobne z vas pokecal a ma trochu uviedol do obrazu. Super by bolo ak by som sa mohol aspon ako spolujazdec previest na tej e36 323i alebo na niejakej e36
inak prepacte ak pisem krkolomne ( v hlave mam velky naval myslienok a nestiham to zrozumitelne formulovat do viet).