... všetko o BMW ...
jararak napísal:coupe je pekne ale co z toho? predok ma nizsie ako sedan koli ulozeniu hrncov, takze sice krajsie vyzera na ceste, ale castejsie s nim chytnes, taktiez dvere su dlhsie, musis si hladat sirsie miesto. ma sklapatelne sedacky
malokedy ma sklapatelne sedacky - velmi prakticka vec ked chces nieco dlhsie preniest, porozmyslal by som
kombi - podla mna najlepsia alternativa, otvoris kufor, hodis dnu a zavries, ziadnemu kokotivy nebude dvihat adrenalin ze pojdes vedla neho a nebude ta chciet rozbijat.
compact je sice sikovny, ale ja vidim nevyhodu v zadnej naprave ktora je z minulej generacie auta a moze byt zradna

maiki napísal:(*,)
za to ze ty mas toura, nie pre kazdeho to bude zarucene ta najuzasnejsia verzia auta...
neviem kolko mas rokov ale povedat nieco taketo mlademu chalanovi, tak si o tebe myslim ze ides tak 50+
v poslednom case mas naozaj plodne, mudre a inteligentne poznamkylen tak dalej....
Simpson napísal:lenze z tych 400€ nemusi platit takmer nic, a chcete mi povedat ze vy kazdy mesiac do svojho auta date cez 300€ na opravy? really?!
Avenger napísal:Alebo si tie 4litre odloz a ked dostudujes tak budes mat letenku prec s tejto bananovej republiky
+ zahliadol som moje vydavky (mobil a atd). tieto mesacne peniaze co mam prijem, je pevna suma ktora bude vyhradena na auto + benzin a atd.