V podstate som na tom podobne ako ostatní. Trieskanie dverami, zasrané koberčeky, okopané tapacíry, reproduktor, buzerovanie do jazdy, prdenie, grganie, podpichovanie, trúsenie a podobne. Na čo som maximálne alergický je keď sa niekto začne v aute hádať alebo po sebe hučať. Vtedy je to na hrane aby niekto neletel za jazdy von. Ešte neznášam ľudí čo si chronicky nezapínajú pásy. Väčšinou pupkaté prasce s odovodnením, "šak nás nezastavia"

Medzi veci ktoré mi nevadia je napr. spomínané prestavovanie spolujazdcovej sedačky. Ja tam nesedávam, takže mi je ukradnuté či je posunutá dopredu, dozadu atd...Tak ako mám čo najväčšie pohodlie pri ceste ja, nech ho má aj spolujazdec. Čo sa týka mojej sedačky, to je už iná reč. Pri sedačkách s pamäťou to je aj tak skoro jedno
Keď som ako spolujazdec ja nenávidím keď niekto počúva extrémne hlasnú hudbu. Myslím fakt extrémne. Že už je počuť iba tbrrrmcccc....tbrrrmcccc a nič viac. To ma vytáča. Alebo ak niekto ako šofér jazdí tak že počas cesty má pravú ruku položenú na ručnej brzde a hrá sa s tým tlačítkom.

A ešte niečo, ako spolujazdec som vždy dosraný v situáciach, v ktorých keby som za volantom ja tak sa tvárim že nič... ale keď to proste nemám v ruke, len pindám jak chorá vrana.