... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 19
bmwtt.sk

Viktor
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Re: Čím vás vytáčajú pasažieri vo vašich autách?

Utorok, 27. Marca 2012, 09:07

1.Fajčenie!!!!!... to ak sa ma niekto opyta hned nervy pekne mu vysvetlim ze nenavidim sku*veny smrad z cigarety a ak chce fajcit nech si vystupi a ja idem dalej :)
2.Mudrovanie do rychlosti... niekto ide predomnou 80 tak ho idem predbehnut... jasne ze jebko prida "lebo ma aj on raketu" tak potom idem 140 a kazdy sa cuduje naco idem tak rychlo a ja mam chut vrazdit!
3.nie pri jazde... je to veta... NESMIES BYT OTROKOM AUTA...tak umyjem si na dvore auto vylestim a pi*ovinky... vycuvam z dvora jasne ze za*ebane koleso od blata mi osplechne naraznik... tak zoberem spongiu utrem a pritom ma niekto vidi a uz dava hentake mudre poznamky... ku*va ja ze ho poslem do pi...
4.odhalovanie nedostatkov mojho auta... ako keby o tom sam neviem... ma to pomaly 10 rokov a kazdy si asi mysli ze to je novy stroj tak musi hladat co je zle... ale sak ich to prejde... ked to budem mat este tak 2 roky :) potom uz nic nenajdu a ked hej tak ich vysadim niekde na samote nech sa prejdu a vyvetraju tu je*lu gebulu...
5.jedenie mi nejako nevadi lebo jest mozu iba ty ,ktori maju k mojmu autu respekt a radsej zaseru sebe rifle ako mne sedacku :)

To je asi vsetko :) dik za pozornost :D

mexican
Autor témy
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 27. Marca 2012, 09:24

S tým otroctvom voči autu to je riadna pičovina. Akože chápem, nič sa nesmie preháňať, ale zato že mám poriadok doma, tak som otrokom svojho domu/bytu? Alebo že sa umývam a nechodím v špinavých handrách, tak som otrokom sám seba alebo ako?

Zväčša ľudia čo trepú také nezmysly majú v aute bordel jak v tanku a doma to nie je o nič lepšie.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
rebuss
Auto: Efko
Kraj: Košický

Utorok, 27. Marca 2012, 13:57

heh zaujimava tema :wink:

Tiez pratam a umyvam auto viackrat do tyzdna ale tiez ho pouzivam ako pracovny nastroj a najviac ma vie nasrat ked mam vzadu na sedackach nejake papiere alebo veci a idem vziat kamosov niekam tak nie zeby tie veci posunuli alebo dali trebars pod zadne okno ale nie oni si na nich sadnu !!! a ked ich zjebem ta odpovede typu " aaa ved aj tak tu mas furt bordel " co tam ze som luxoval interier den predtym 3 hodiny.
a tiez ma vie nastvat ako tu bolo spominane hladanie chyb na mojom aute. Kamosa som prvykrat viezol tak prva otazka akoze tu nemam kozene sedacky, ked som ho bral v lete s maminou x5 tak len sadol do auta a zacal pixovat ze ma spotenu rit a taketo reci. A od kedy sedel v jednej vybavou nalozenej e90 tak odvtedy len pocuvam co mne v aute chyba....
A este jednu vec z duse nenavidim tie frajerkine blondave vlasy !!! povysavam auto, vlasy po jednom rucne pozbieram sadne na 20 min. do auta trocha pootvorim okno a uz mam vlasy v ustach a po celom xichte (ale odpustam jej to kedze mi takmer stale pomaha pri umyvani auta)

inak ma teraz napadla jedna fotka ktora to celkom presne vystihuje :) som vcera vysaval segre auto tak som nechapal aky bordel som tam nasiel :D
Prílohy
girls-room-girls-car.jpg
girls-room-girls-car.jpg (55.35 KiB) 1831 zobrazení
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

nnoorrbbii
Auto: E36 320i,E91 325i

Utorok, 27. Marca 2012, 14:05

ja najviac neznasam ked niekto nastupuje dozadu (coupe), a tu chuderu sedacku len tak trepne naspat, dobre ze sa nerozpadne (e30 sportsitzte) :D okrem toho blbosti bezne

buy-10
Auto: BMW 530xD limo 2006
Kraj: Bratislavský

Utorok, 27. Marca 2012, 16:53

nenavidim 1, ked niekoho zoberem priamo z krcmy a smrdi jak stoka od ciagriet a alkoholu
2, ked frajerka mi zacne jest v aute( vtedy neznam sucit)
3, ked niekto neopatrne otvara niaky fajnovo bublinkavy napoj a ktory este pred tym poriadne zatriasol ( ze nemam rada bublinky) ( SPRITE a ine bublinakve koko....y) a potom mi to zajebe celu palubovku, na keru picu si kupujes bublinkave :evil:
4, ked niekto grga alebo prdi (vtedy ma ide roztrhat)
5, ked si niekto hlavne v zime neopucuje pantofle, a JUST ho na to upozornim a ON ECHT si ich jebne do vnutra ako keby sa nechumelilo, a este mi povie ze ci mi nejebe WTF?
6, ked sa mi niekto zo zadnymy roletkamy hra,tak mudremu cloveku asi dojde ze "dam mu ju naspat"... bacov kok,,,t ich da naspat, este aj zajebane okno od dychania tam necha VRRRRRRRRRRRRR!!!!
7, ked frajerka nasada do auta ako nemotorny slon, a este ktomu v rifliach kde mi skoro raz prepichla kozenu sedacku co mala na rifliach take dzindzinky zozadu
8, ked mam cerstvo vypulirovane a umyte auto a niaky lofas si povie, ze stiahnem si okno?VRRRR najvacsie cmuhy na okneeeee

a mohol by som pokracovat az az...
 + BMW = :twisted:
---------------------------------------------------
WWW.FACEBOOK.COM/FLIPPER221

Jeffri
Auto: E46 318Ci
Kraj: Trnavský

Streda, 28. Marca 2012, 23:54

1. Opieranie o auto
2. Sedačka neni kolotoč aby sa niekto dával dole, hore, dopredu, dozadu
3. Obchytkávanie všetkého čo je v aute
4. Hranie sa s rádiom a klímou ako keby to bolo Nintendo
5. Utieranie, kreslenie na zarosené okná
6. Večne okopané sedadlá, prahy a všetko čo sa okopať dá
7. Nechaný bordel v odkladacích priestoroch
8. ŽRANIE a PITIE v aute
9. Alkohol a cigarety.. 15 minút sa musí vyvetrať po fajčení aby mohol/a nastúpiť..ale ja nemám čas čakať :D
10. Muckanie sa na zadných sedadlách keď šoférujem
11. Doslova drbanie dverami jak na starej šope
12. Otvárať, zatvárať, otvárať, zatvárať okná dokolečka dokola
13. Zatváranie za sklo bezrámových dverí
14. Mudrovanie do jazdy
15. Najhoršia chyba pasažierov je hovorenie čo sa im nepáči na aute.. Nech sa páči môžete ísť peši (škoda, že podaktorí nič nemajú a mudrujú) a vôbec je to moje auto, mne sa páči
16. Zatváranie kufra zvonku za plech miesto madla na zatvorenie
17. Kopanie do pneumatík!!!!!
18. Stíšenie rádia keď mu/jej niekto volá - Moje auto - Ja to budem stišovať
19. Prepínanie pesničiek - moje auto - moja hudba!!! Na toto som alergický
20. Sedačky nie sú ani šmyklávka aby sa po nich niekto zošupol do auta
21. Vraj zlé nastupovanie dozadu do kupéčka.. Nikto vás nenúti sadať si tam :)

Neviem prečo frajerka hovorí, že auto mám radšej než ju :D
Tuším si vytlačím takýto zoznam zakázaných činností a každému pasažierovi to dám podpísať :D

HAZARD
Auto: stare

Štvrtok, 29. Marca 2012, 06:25

to s tou frajerkou hovori aj moja.nic si z toho nerob...
inak pekny zoznam :wink:
However good or bad a situation is, it will change...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

coWon
Auto: F48 20xd, G30 530xd

Štvrtok, 29. Marca 2012, 11:06

jebnutie s dverami alebo zavretie na 5 krat ](*,) (najcastejsie frajerka)

locarno
Auto: Non BMW

Piatok, 30. Marca 2012, 16:48

Najviac ma vytáča zatváranie dverí za okno, paradox že vezem furt tých istých ludí a zakaždým im to musím pripomenut ajtak niekedy zabudnu ](*,)
Druhá vec - zatváranie kufra, špeciálne su tam zvnutra urobené uchyty aby sa stým zatvaralo, ale šak načo ked to možu zatvorit aj chytením plechu, potom ked mam zajebané auto tak krásne vidiet odtlačky pod ECV ](*,)
A samozrejme kreslenie na zarosené okná.. ale to sa stáva velmi málokedy :D
Jano

Šubo
Auto: BMW Power
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 31. Marca 2012, 13:27

mexican napísal:
Rodinní prísušníci, to je veru kapitolka sama o sebe.

Sestra - pravidelne robí takú vec, že keď sa napr. blíži nejaké auto ktorému treba dať prednosť, alebo ktoré má dať prednosť mne, tak na poslednú chvíľu vždy zareve POZOR. Ja samozrejme auto registrujem, ale po jej zvriesknutí vždy začnem pozerať dookola, či tu okrem toho auta, ktoré dávno vidím nie je ešte niečo, čo som si nevšimol.

:lol: :lol: :lol:
zabavne citanie veru,inak poniektorý mi pripadate ako keby ste vozili nejake socky v auta ](*,)
vadi mi buchanie s dvrami,uz som zazil také ze mi skoro tie vodicove odpadli - no baby proste
a samozrejme kybycovanie do riadenia od rodicov,to ma vie fakt dostat ](*,)
I Love My BMW E-36 318iS M44 coupe
Obrázok

sperhy

Sobota, 31. Marca 2012, 16:55

tak ja si všímam že je to o tom že ludia sa mi spravaju v aute slušne a čistotne pokial majú vlastné auto a vedia čo je to....upratovať a čistiť :D vačšinou mam kultivovaných a (už) vycvičených pasažierov ale čo ma najvaic vytáča to sú napríklad výkriky napitých kamarátov "ČO CHCEŠ?!?!" na policajta počas kontroly .... a podobne :D ale fakt že najviac vytočený som bol ked opitý kamarat v trojdverovom aute sedel na zadných sedačkach a začalo sa mu chcieť grcať :D nie že by mi to oznámil.... on sa radšej pokúšal VZDADU otvárať dvere :D a ked zistil, že to nejde tak odklopil okienko a snažil sa trafiť do tej škárky ktorá vznikla... :D netrafil sa..... :D
120d 120kw

danko2002
Auto: BMW 530D

Sobota, 31. Marca 2012, 17:45

a ked zistil, že to nejde tak odklopil okienko a snažil sa trafiť do tej škárky ktorá vznikla... :D netrafil sa..... :D[/quote]

:lol: :lol: :lol:

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 1. Apríla 2012, 12:39

Šubo napísal:
a samozrejme kybycovanie do riadenia od rodicov,to ma vie fakt dostat ](*,)

hh mne to robila mama parkrat az kym som ju raz nepovozil tak ze sa bala vobec otvorit usta ... smykom kruhac a par zakrut velmi razantne :mrgreen: vtedy mala co robit aby mi neodtrhla s dveri madlo :bmwball:

a bolo uz je ticho maximalne vidim ako to v sebe dusi

a ked mi to robi priatelka tak ju necham soferovat a to potom nadava ako pohan... a len prska, nevie soferovat a potom je kazdy debil naokolo ked ju nechce pustit s pruhu do pruhu :twisted:
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

palzo
Auto: Dedova Lada

Nedeľa, 1. Apríla 2012, 14:47

este ze tieto problemy nemam.. 90% casu som v aute sam.. a ked niekoho veziem.. viac menej to mam na salame..
Jack Daniels + Coca Cola :)

gtit

Nedeľa, 1. Apríla 2012, 15:56

Vytaca ma slovo brzdi :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 19

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 229 neregistrovaných