Streda, 2. Mája 2012, 15:08
ja mám vodičák len druhý týždeň, ale tiež už mám zopár zážitkov
takže neznášam keď:
-mi niekto hučí v aute
-mi niekto šteluje rádio, kúrenie, chladenie,.. , keď mi otvárajú okna vo vysokých rýchlostiach (čo jazdím skoro stále) a následne to dunenie že mi idú bubienky prasknúť..
-mi do auta sadne človek kompletne zadrbaný od psačích chlpov
-mi niekto hovorí do šoférovania (typu brzdi, pridaj,... ako keby som to sám nevedel posúdiť..)
-mi spolujazdec vykladá ruku na strednú opierku a ja tam nevocpem ruku aby som mohol preradiť
-mi ludia pootvoria dvere a vykladajú si nohu na ten plast (prah)
-mi do auta nasadne človek čo mi donesie špinu na, pod aj okolo povysávaných koberčekov (ja nenarobím za týždeň vozenia toľko špiny čo oni za jeden jediný deň..)
-sa mi niekto len tak z nudy hrá s mriežkou na fukári
-mi niekto zacapká so špinavými, mastnými, spotenými rukami hocičo v aute
-niekto otvára dvere a vonkajšiu klučku ťahá nasilu do boku (na e46 fl sa otvára jemne do hora), začne sa čudovať prečo sa nedajú otvoriť dvere a ani si ich neotorí..
-si kamaráti myslia, že mám autobus, že som taxikár, benzín a údržba je zadarmo a chcú sa len voziť a voziť a voziť a voziť...
-si niekto zapáli, ja mu poviem, že bude aspoň 10 min. čakať vonku nech sa vyvetrá, lebo ja som nefajčiar a strašne mi to vadí a hlavne v aute a ten debil si zapáli ďalšie dve...
-mi ludia zatvárajú dvere ako malomocný na 500 krát, alebo s nimi jebnú jak na hajzli z ktorého striekajú hovná.. (pre prirovnanie snáď stačí)
-keď sa niekto hrá so sedačkou ako na kolotoči, alebo zatlačí ju naspodok, vystúpi a nechá ju vystreliť nadoraz navrch ( si to skúste keď máte riadne tuhé pružiny ako ja čo to je za srandu, hned Vás zuby rozbolia)
Skoda - Simply Never