... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 19
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
pelo
Auto: e39 520i saloon
Kraj: Bratislavský

Re: Čím vás vytáčajú pasažieri vo vašich autách?

Utorok, 29. Mája 2012, 08:10

bageta napísal:
v mojej 325ci mam strasne uvolnene pasy. skoro nenavijaju, doslova to treba krmit tim pasom ked ho chcem skovat a najviacej ma vytaca ked niekto ten pas zahodi odseba doprava a caka ze to navijanie ho zobere. vzdy mi ho je.nu do okna, hnusny zvuk, a hnusny strach ze to okno rupne

Tak ale to je zas vecou stavu Tvojho auta. Tiez by som predpokladal funkcny navijak a mozno by som s tym tiez tak jebol, pripadne ho privrel do dveri...

U mna v aute si jest nedovoli nikto. Raz si sesternica vytiahla z kabelky nejake chrumky a zacala ich zrat. Nic som nepovedal, len som zastavil, zobral jej kebelku, polozil ju na prednu kapotu a nech sa paci, tu sa mozes nazrat, potom budeme pokracovat v jazde 8)
V BMW sa jednoducho neje, v pripade potreby Vas BMW pohodlne odvezie do dobrej restauracie...

A samozrejme okopane dvere, prahy, blato na kobercekoch, to je klasika. To sa este da, viac ma serie ako niekto spomenul vyssie, ked pasazieri na zadnych sedackach vystupuju cez jedny dvere a vzdy okopu stredovu konzolu...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

Patricius
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 29. Mája 2012, 08:20

mňa vždy vytočí keď niekto sadne do auta a slabo zavrie dvere, potom to skúša ďalších 100x, ako keby boli z cukru kua...zavriem raz a poriadne, a je to.
[E61 525dA] ex
[E39 530dA] ex

voMacK
Auto: G31 540i

Utorok, 29. Mája 2012, 08:29

bageta napísal:
v mojej 325ci mam strasne uvolnene pasy. skoro nenavijaju, doslova to treba krmit tim pasom ked ho chcem skovat a najviacej ma vytaca ked niekto ten pas zahodi odseba doprava a caka ze to navijanie ho zobere. vzdy mi ho je.nu do okna, hnusny zvuk, a hnusny strach ze to okno rupne

tu by som jednoznacne hladal chybu v majitelovi auta a nie v pasazieroch 8)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Wictor58
Auto: E90 330i 2005

Utorok, 29. Mája 2012, 08:35

tak tak...bolo by vhodne ich pred tym upozornit :D nikto nemoze vediet ze to nefunguje :)
E90 330iA 2005 Príbeh
EX: E39 530dA 2001 142KW Feši Príbeh
E83 X3, 3,0dA, 2004 150KW Príbeh

londonh
Auto: F10 520d
Kraj: Zahraničie

Sobota, 9. Júna 2012, 17:18

Co som sa naucil po tych rokoch za volantom
- nech tym dverami trieskaju, konieckoncov vzdy je to lepsie ako ked ich potiahnut jak panna penis a potom tresknu 3x. Co je dolezitejsie - ak ma niekto na rukach prstene, upozornit nech otvara dvere len jednym prstom alebo druhou rukou - pred 3 mesiacmi som si kupil nove auto, biele, po tyzdni su vnutra kluciek doskrabane ako keby auto malo 5 rokov.

- ked chcu jest, musim schvalit typ jedla :) - ak ti z toho moze drbnut mastny flak, zrat nebudes, omrvinky, papieriky mi nevadia, cokolvek suche a lahko vycistitelne, prosim. Ale mastne a smradlave picoviny - ak uz niekto musi v aute jest zrejme je to dlhsia cesta a tych 10 minut na zastavenie niekde sa da najst vzdy.

- nie otec, ked "pristavam'" na semafore so zaradenou rychlostou neminiem viac benzinu ako na neutrale, na Skode 105 uz nejazdis 20 rokov, nepicuj.
- nie otec, nie som samovrah aby som siel dole kopcom na neutral, brzdy mozu mat kotuc jak emgeton, ale auto ma 1,8 tony a dole kopcom pojdeme 8km
- nie mama, nebudem jazdit "jak blazen" na aute, na ktore ti mimochodom platim polovicu leasingu, poistky, zimne gumy a soferujem ho len ked ti ho idem umyt

- ze sa nechces vzadu priputat? pozri ake mam super brzdy. a ked to necvakne do 3 sekund tak zabrdzim este raz a ty vystupis.
- cokolvek co sa nezmesti na podlahu vzadu, musi ist do kufra. kto este necitil na vlastnej krcnej chrbici ake gravitacne zrychlenie ma 10kg batoh nech je ticho.
- ty zakricis POZOR!, ja zakricim VON Z MOJHO AUTA!
- "sak to ma tie gumicky" mala byt odpoved tvojej mamky ked tvoj tatko povedal "dam si pozor"... lebo tiez si povedal obe tieto vety, a predsa si jebol do vedlajsieho auta, a tie gumicky na dverach su mi rovnako platne ako tvojmu tatkovi, co uz 20 rokov plati za svoje chyby, lebo ten prah toho Pajera vedla je tak fajne vykrojeny, ako keby ho niekto planoval pouzit na preliacenie mojich dveri.

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 9. Júna 2012, 17:48

fakt zabavne citanie :D...
u mna :
stisovanie/pridavanie radia
stale opakovanie ze neskoro brzdim ( nebrzdim neskoro, len brzdim motorom a brzdou az dobrzdujem )
stale opakovanie ze sa lepim na auta (ani to nie je pravda :D )
trieskanie kufrom/kapotou ( su tam tlmice, zavre sa to samo )
zatvaranie vyduchov kurenia
zatvaranie okna ked je von aj v aute 40 stupnov
mrvenie
fajcenie mi nevadi, lebo to som este nikomu nedovolil :D ( cigarety myslim :) )
zatvaranie dveri na 10X
lustrovanie priehradiek
a kamaratka ma debilny zvyk, zamykat sa v aute...3X som jej vravel aby ten kolik nechala tak, 3X ho zatlacila...skoro som ju fakt vyhodil...ale nakoniec pochopila...:)
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

TomNR
Auto: BMW 318ti
Kraj: Nitriansky

Sobota, 9. Júna 2012, 18:49

dethXtreme napísal:
a kamaratka ma debilny zvyk, zamykat sa v aute...3X som jej vravel aby ten kolik nechala tak, 3X ho zatlacila...skoro som ju fakt vyhodil...ale nakoniec pochopila...:)

a najme tak fajnovo, ked ja nemam zatvorene dvere a furt to vyskakuje ](*,)
BMW 318ti M44B19 5/1997

Obrázok

Adam_BA
Auto: E39 530d Touring

Sobota, 9. Júna 2012, 23:09

londonh napísal:
- nech tym dverami trieskaju, konieckoncov vzdy je to lepsie ako ked ich potiahnut jak panna penis a potom tresknu 3x. Co je dolezitejsie - ak ma niekto na rukach prstene, upozornit nech otvara dvere len jednym prstom alebo druhou rukou - pred 3 mesiacmi som si kupil nove auto, biele, po tyzdni su vnutra kluciek doskrabane ako keby auto malo 5 rokov.

- ked chcu jest, musim schvalit typ jedla :) - ak ti z toho moze drbnut mastny flak, zrat nebudes, omrvinky, papieriky mi nevadia, cokolvek suche a lahko vycistitelne, prosim. Ale mastne a smradlave picoviny - ak uz niekto musi v aute jest zrejme je to dlhsia cesta a tych 10 minut na zastavenie niekde sa da najst vzdy.

- nie otec, ked "pristavam'" na semafore so zaradenou rychlostou neminiem viac benzinu ako na neutrale, na Skode 105 uz nejazdis 20 rokov, nepicuj.
- nie otec, nie som samovrah aby som siel dole kopcom na neutral, brzdy mozu mat kotuc jak emgeton, ale auto ma 1,8 tony a dole kopcom pojdeme 8km
- nie mama, nebudem jazdit "jak blazen" na aute, na ktore ti mimochodom platim polovicu leasingu, poistky, zimne gumy a soferujem ho len ked ti ho idem umyt

- ze sa nechces vzadu priputat? pozri ake mam super brzdy. a ked to necvakne do 3 sekund tak zabrdzim este raz a ty vystupis.
- cokolvek co sa nezmesti na podlahu vzadu, musi ist do kufra. kto este necitil na vlastnej krcnej chrbici ake gravitacne zrychlenie ma 10kg batoh nech je ticho.
- ty zakricis POZOR!, ja zakricim VON Z MOJHO AUTA!
- "sak to ma tie gumicky" mala byt odpoved tvojej mamky ked tvoj tatko povedal "dam si pozor"... lebo tiez si povedal obe tieto vety, a predsa si jebol do vedlajsieho auta, a tie gumicky na dverach su mi rovnako platne ako tvojmu tatkovi, co uz 20 rokov plati za svoje chyby, lebo ten prah toho Pajera vedla je tak fajne vykrojeny, ako keby ho niekto planoval pouzit na preliacenie mojich dveri.

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: parádne čítanie :D
EX-BMW E36 323i coupe avusblau

BMW E39 530d Touring - Anthracite metallic

dethXtreme

Nedeľa, 10. Júna 2012, 09:45

TomNR napísal:
a najme tak fajnovo, ked ja nemam zatvorene dvere a furt to vyskakuje ](*,)

no presne :D a ja mne zvykne blbnut central potom, respektive dialkove (neorigo) tak kym sa zasa spamata tak mu to trva :D no ide ma vyrutit vtedy :D

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Nedeľa, 10. Júna 2012, 09:56

londonh napísal:
z toho mi zneju osobne skusenosti :thumbup:
krasne napisane/povedane =D>
taketo prispevky su aspon normalne, nie tie typu .. dotkni sa radia a utrhnem ti ruku :roll:

Džaro
Auto: Dračia cicina

Nedeľa, 10. Júna 2012, 19:02

Čo som si všimol za posledných pár dní keď sa vozím s kamošom:
Predomnou sa šlahne z vedlajšej cesty auto, brzdím až na poslednú chvílku. Furt od neho počujem: ,,ty si k*kot!"
Tak ja ho vozím a ešte mi nadáva, ach ja dobrá duša, že ho nevypleštím.
Včera, objednal si pizzu, klobása cibula sračky, proste krabica zo spodu mastná a jebne mi to na palubovku.
Tak som mu diplomaticky vysvetlil, nech to tam nedáva.
Hodil ju dozadu na sedačky... Zadné sedadlo vyzeralo ako keby sa mi tam spotila ženská s krámamy.
Otvorené okno do korán a on si naň sadne a vykrikuje po kamarátoch babkách a neviem ešte po kom.
Potom sa čudujem, že kto mi obehol klúčom auto...

londonh

Nedeľa, 10. Júna 2012, 19:36

Džaro napísal:
Čo som si všimol za posledných pár dní keď sa vozím s kamošom:
Predomnou sa šlahne z vedlajšej cesty auto, brzdím až na poslednú chvílku. Furt od neho počujem: ,,ty si k*kot!"
Tak ja ho vozím a ešte mi nadáva, ach ja dobrá duša, že ho nevypleštím.
Včera, objednal si pizzu, klobása cibula sračky, proste krabica zo spodu mastná a jebne mi to na palubovku.
Tak som mu diplomaticky vysvetlil, nech to tam nedáva.
Hodil ju dozadu na sedačky... Zadné sedadlo vyzeralo ako keby sa mi tam spotila ženská s krámamy.
Otvorené okno do korán a on si naň sadne a vykrikuje po kamarátoch babkách a neviem ešte po kom.
Potom sa čudujem, že kto mi obehol klúčom auto...

tak ale toto je uz echt sedlacina :), chybajuci chromozom, to uz nezmenis.
F10, 520d, r2012 Citrinschwarz
E46, 316i Compact, r2002 Grey Green
Opel Antara r. 2011 Калуга моя любовь

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Pondelok, 11. Júna 2012, 00:10

takto podobne to chcel spravit kamarat... (myslim to vyhukovanie)
uz ked som videl ako dava dole okno, tak som spomalil a povedal, sprav to a vystupujes...
trosku zamrmlal ze somnou neni sranda, ale aspon stichol [-(

dethXtreme

Pondelok, 11. Júna 2012, 14:37

no na to som zabudol :D moji spoluziaci maju zvyk vyhukovat z auta po ludoch...ale ono v tej plzni je to asi normalka no :D

londonh

Pondelok, 11. Júna 2012, 17:40

zistil som, ze vcera som to tu nepreisel cele a par stranok s prispevkami som vynechal,
takze k mojim viac menej tolerantnym, (aspon subjektivne) pripomienkam sa stotoznujem s touto

- ked pasazieri na zadnych sedadlach vystupuju jednymi dverami. To moze suvisiet s tou demenciou niektorych ludi, a dalsim bodom
- jednou rukou zvnutra taha klucku dveri, druhou tlaci dvere von

A mokre psy. Minule si kamos odslapal domov 5km lebo si myslel, ze zartujem, ked som povedal, ze ak toho psa pusti do jazera ja ho naspat domov neodveziem.
Ofucany bol 3 mesiace.
F10, 520d, r2012 Citrinschwarz
E46, 316i Compact, r2002 Grey Green
Opel Antara r. 2011 Калуга моя любовь
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 19

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 233 neregistrovaných