... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
eEDOo napísal:podla mna suverejne najhorsimi pasaziermi su manzelka a dieta. Zena je obcas este horsia ako dieta, lebo clovek ocakavat, ze ked jej nieco raz povie, ze si to zapamata a bude sa podla toho riadit.
Zopar prikladov:
- skoro vsetky plasty v interieri su lakovane a hlavne tie miesta okolo tlacidiel dost trpia potom na odratie. Ja sedim v aute hadam 100x viac ako moja zena a miesto okolo tlacidla stahovania okna na spolujazdcovej strane, ked sedi ona, vyzera akoby to tam niekto s klincom pobehal. NERV!!! Zakazdym ked si chce stiahnut okno, musi najprv naburat nechtom do okoliteho plastu. Boha naco su jej potom gelove nechty ked do vsetkeho bura!!!![]()
- odkladacie priestory v manzelkinom okoli sluzia ako odpadkove kose. Minule som potreboval narychlo vytiahnut nejake papiere zo skrinky pred spolujazdcom, tak som siel cez spolujazdcove dvere. Otvorim dvere a vo dverach hadam milion vseliakych obalov, papierikov, ruzov, kremov, servitok a to som este nevedel, co sa vysipe z tej spolujazdcovej skrinky. Normalne tam mala nejaku kabelku. A to uz som viac nepotreboval, znova nerf, som chytil natrieskal som jej vsetok ten spominany bordel do tej kabelky a kabelku som jej dal naspat do skrine akoze nic. Potom chcela ist von a ked si tam nasla to prekvapenie, vtedy spravodlivosti bolo zadostucinene :)
-maly sedi vzadu v detskej sedacke za spolujazdcom. Vzdy ked nieco chce, ona sa k nemu otoci tak, ze si klakne na kolena na sedacku. Boha e60/61 mavaju problemi so zatazovimi senzormi v sedacke a hentake sedenie sa vobec nedoporucuje. Ale darmo jej to ja budem rozpravat, uz som to vsdal a pomaly zacinam setrit na opravu, ked dojde k najhorsiemu![]()
- a to by som mohol pisat cele romany, ale to sa mi uz nechce lebo to nema zmysel :) ...
Co sa tyka dietata, tak ten tiez. Ma tri roky, sedi v detskej sedacke a nohy mu len tak visia. Nechapem ako, ale kobercek pod nim vyzera ako by som tam nosil vsetkych robosov z JRD v zablatenych gumakach. Ked to tam vysavam, tak to len tak striela v tej hadici, akoby som ocelove gulky vysaval. Katastrofa. V okoli sedacky a aj v nej hadam 10 "lego" rozkov v omrvinkach. Okno na dverach v dosahu dietat komplet ucapane.
Susedia si uz o mne pomaly myslia, ze som retard ked kazdy tyzden upratujem auto. Sa na to nemozem pozerat ako chudatko trpi
HAZARD napísal:naj sposob mam ten,ze ak sa mi zda,ze uz niekto zneuziva moje "taxikarske" sluzby tak tomu tak vypalim a spravim im taku jazdu domov,ze nabuduce ich uz ani nenapadne sa spytat,ci ich po cesteč nevezmem