... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 19
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
naftaman
Auto: BMW E46 330d 135kw
Kraj: Trnavský

Re: Čím vás vytáčajú pasažieri vo vašich autách?

Nedeľa, 25. Marca 2012, 19:05

Tak aj ja prispejem...
-Najviac mi vadí zatvaranie dverí keď poznaju dve možnosti : mercedes/škodovka, čiže najprv ich iba privrú jak malomocní a jak vidia že to akosi nejde jebnú s tým jak ja starej škodovke,...
Ďalej zrovna na facku keď v zime, vonku mínus 50, auto cely deň nenaštartované, nasadneme a niekto zahlási "zakur"
-Inak keď veziem nejaké ženské mám na to lahký návod... nechceš počúvať, vysadáš, nejedeš, nelúbí sa ti hudba možeš vysadnúť, nepripútaš sa, nejedeš, alebo tak stúpim na brzdy že si ho radšej zapne :D a ked niekto kecá do šoférovania tak takých 5 koleček na kruháči a oni prestanú :D
-ďalej ked niekto za mnou sedí a hovorí mi ench sa prisuniem... ja mam sedačku akurát, akokolvek inak sa mi šoferuje zle... potom keď si spolujazdec da sedačku uplne dozadu a robí sa že má malo miesta keď mu tí vzadu nadávajú
-kecanie že daj hlasnejšie, toto, hento... Najviac piskujú tí čo ani nemajú vodičák
-keď mam niekoho viesť (nejaku k.... mojeho kamarata) a čakame na ňu a ona sa vykecáva tak má minutu potom odchadzam :D

Mne sa najviac osvedčil tvrdý a nekompromisný prístup, nechceš sa chovať jak človek, nevezeš sa :D

O "radách" ludí čo maju "vodičak už 30 rokov a..." ani nerozpravam....
"Šak si vyraď keď brzdíš"

Lukynko
Auto: E34 2.5TDs-ko :)
Kraj: Košický

Nedeľa, 25. Marca 2012, 20:43

Stis tu hudbu!!!!
Ked si moje auto pomylia s chlievom!

unikatil
Auto: A8 4.2
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 25. Marca 2012, 21:00

ja nerad vozim naebanych v aute...jeden kamarat mi pokazil pas v aute ( neviem ako sa mu to podarilo) druhy sa mi tam vygrcal.

Wajco
Auto: 730d E38
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 25. Marca 2012, 21:04

Preštelovanie fúkarov
Stiahnutie bočných roletiek, ak ich nevrátia naspäť

Väčšinou mám ale celkom kultivovaných pasažierov, čo veci chápu a sú radi že sa vezú.
Obrázok

pepo286

Pondelok, 26. Marca 2012, 13:25

.. nastavovanie spolujazdcovej sedacky mi nevadi (pokial ju niekto nenastavuje vyskovo tak ze vystupi .. a potom len cakam kedy sa ta sedacka katapultuje cez celne sklo)
.. na okopane prahy a sedadla zozadu som si uz ako tak zvykol
.. papieriky po aute rozhadzujem aj ja (radsej prazdnu krabicku od cigariet alebo zuvaciek hodim za seba pod nohy a raz tyzdenne upracem, ako von oknom :) )
.. blbe kometare mamy/otca ("sa niekam ponahlas?", "mas zbytocne peniaze na pokuty?" a pod...) riesim bez slova a jednoducho .. ovladanie hlasitosti na volante :P
.. fajcenie, ak sa ide na dlhsie trasy tak radsej 1x za hodinku zastavim a zapalim si aj ja ... v aute len vo vinimocnych pripadoch (dlha trasa a malo casu) ..
.. trieskanie s dverami komentujem "toto nie je avia"
.. ale co ma vie nasrat je ked si niekto zacne kreslit/pisat kokotiny na zahmlene/zarosene okno :)
.. a ked si spolujazdec v predu mysli ze laktova opierka je tam (len) pre neho
.. a tiez nemam velmi rad ked si niekto vzadu otvara okno lebo (neviem ci len touring e46) to strasne huci ...
E46 320D Touring 100kW (2001)

Arnold
Auto: E91 F48

Pondelok, 26. Marca 2012, 18:47

Mna dost dokaze nasrat jeden nemenovany znamy ktory mi vzdy prestavi fukare, sedacka pomaly ze nie na airbagu nalepena, popackane celne sklo, bocne roletky, zadna-hraje sa s nimy, zapina mi vyhrev, alebo zo srandy mi vyradi z S do N :x

eEDOo
Auto: BMW E61
Kraj: Žilinský

Pondelok, 26. Marca 2012, 20:50

podla mna suverejne najhorsimi pasaziermi su manzelka a dieta. Zena je obcas este horsia ako dieta, lebo clovek ocakavat, ze ked jej nieco raz povie, ze si to zapamata a bude sa podla toho riadit.
Zopar prikladov:
- skoro vsetky plasty v interieri su lakovane a hlavne tie miesta okolo tlacidiel dost trpia potom na odratie. Ja sedim v aute hadam 100x viac ako moja zena a miesto okolo tlacidla stahovania okna na spolujazdcovej strane, ked sedi ona, vyzera akoby to tam niekto s klincom pobehal. NERV!!! Zakazdym ked si chce stiahnut okno, musi najprv naburat nechtom do okoliteho plastu. Boha naco su jej potom gelove nechty ked do vsetkeho bura!!! ](*,)
- odkladacie priestory v manzelkinom okoli sluzia ako odpadkove kose. Minule som potreboval narychlo vytiahnut nejake papiere zo skrinky pred spolujazdcom, tak som siel cez spolujazdcove dvere. Otvorim dvere a vo dverach hadam milion vseliakych obalov, papierikov, ruzov, kremov, servitok a to som este nevedel, co sa vysipe z tej spolujazdcovej skrinky. Normalne tam mala nejaku kabelku. A to uz som viac nepotreboval, znova nerf, som chytil natrieskal som jej vsetok ten spominany bordel do tej kabelky a kabelku som jej dal naspat do skrine akoze nic. Potom chcela ist von a ked si tam nasla to prekvapenie, vtedy spravodlivosti bolo zadostucinene :)
-maly sedi vzadu v detskej sedacke za spolujazdcom. Vzdy ked nieco chce, ona sa k nemu otoci tak, ze si klakne na kolena na sedacku. Boha e60/61 mavaju problemi so zatazovimi senzormi v sedacke a hentake sedenie sa vobec nedoporucuje. Ale darmo jej to ja budem rozpravat, uz som to vsdal a pomaly zacinam setrit na opravu, ked dojde k najhorsiemu :-({|=
- a to by som mohol pisat cele romany, ale to sa mi uz nechce lebo to nema zmysel :) ...
Co sa tyka dietata, tak ten tiez. Ma tri roky, sedi v detskej sedacke a nohy mu len tak visia. Nechapem ako, ale kobercek pod nim vyzera ako by som tam nosil vsetkych robosov z JRD v zablatenych gumakach. Ked to tam vysavam, tak to len tak striela v tej hadici, akoby som ocelove gulky vysaval. Katastrofa. V okoli sedacky a aj v nej hadam 10 "lego" rozkov v omrvinkach. Okno na dverach v dosahu dietat komplet ucapane.
Susedia si uz o mne pomaly myslia, ze som retard ked kazdy tyzden upratujem auto. Sa na to nemozem pozerat ako chudatko trpi [-o<
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

PetiE34
Auto: E34 524 TD +E34+E30

Pondelok, 26. Marca 2012, 22:04

bývalá priateľka zo začiatku nechcela pochopiť že psík nepatrí do auta a kufor je tiež časť auta keď psík musel šprintovať pri aute potom už pochopila
a jasné tie bežne spomenuté veci
E34 525 tourig tds-ON AIR
E34 524 td-Sterlingsilber-Metalic
E34 525 tds
E34
E30
Kočky chcú BMW, seriem nanich ... mám BMX! 8998

voMacK
Auto: G31 540i

Pondelok, 26. Marca 2012, 22:22

Edo: :mrgreen:
jaaaj...diky chlape..krasne si to napisal a zlepsil mi naladu :smile:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Pondelok, 26. Marca 2012, 22:28

eEDOo napísal:
podla mna suverejne najhorsimi pasaziermi su manzelka a dieta. Zena je obcas este horsia ako dieta, lebo clovek ocakavat, ze ked jej nieco raz povie, ze si to zapamata a bude sa podla toho riadit.
Zopar prikladov:
- skoro vsetky plasty v interieri su lakovane a hlavne tie miesta okolo tlacidiel dost trpia potom na odratie. Ja sedim v aute hadam 100x viac ako moja zena a miesto okolo tlacidla stahovania okna na spolujazdcovej strane, ked sedi ona, vyzera akoby to tam niekto s klincom pobehal. NERV!!! Zakazdym ked si chce stiahnut okno, musi najprv naburat nechtom do okoliteho plastu. Boha naco su jej potom gelove nechty ked do vsetkeho bura!!! ](*,)
- odkladacie priestory v manzelkinom okoli sluzia ako odpadkove kose. Minule som potreboval narychlo vytiahnut nejake papiere zo skrinky pred spolujazdcom, tak som siel cez spolujazdcove dvere. Otvorim dvere a vo dverach hadam milion vseliakych obalov, papierikov, ruzov, kremov, servitok a to som este nevedel, co sa vysipe z tej spolujazdcovej skrinky. Normalne tam mala nejaku kabelku. A to uz som viac nepotreboval, znova nerf, som chytil natrieskal som jej vsetok ten spominany bordel do tej kabelky a kabelku som jej dal naspat do skrine akoze nic. Potom chcela ist von a ked si tam nasla to prekvapenie, vtedy spravodlivosti bolo zadostucinene :)
-maly sedi vzadu v detskej sedacke za spolujazdcom. Vzdy ked nieco chce, ona sa k nemu otoci tak, ze si klakne na kolena na sedacku. Boha e60/61 mavaju problemi so zatazovimi senzormi v sedacke a hentake sedenie sa vobec nedoporucuje. Ale darmo jej to ja budem rozpravat, uz som to vsdal a pomaly zacinam setrit na opravu, ked dojde k najhorsiemu :-({|=
- a to by som mohol pisat cele romany, ale to sa mi uz nechce lebo to nema zmysel :) ...
Co sa tyka dietata, tak ten tiez. Ma tri roky, sedi v detskej sedacke a nohy mu len tak visia. Nechapem ako, ale kobercek pod nim vyzera ako by som tam nosil vsetkych robosov z JRD v zablatenych gumakach. Ked to tam vysavam, tak to len tak striela v tej hadici, akoby som ocelove gulky vysaval. Katastrofa. V okoli sedacky a aj v nej hadam 10 "lego" rozkov v omrvinkach. Okno na dverach v dosahu dietat komplet ucapane.
Susedia si uz o mne pomaly myslia, ze som retard ked kazdy tyzden upratujem auto. Sa na to nemozem pozerat ako chudatko trpi [-o<

kurva dlho som sa takto nenasmááááááááááááááál............... :D :D
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

HAZARD
Auto: stare
Kraj: Bratislavský

Utorok, 27. Marca 2012, 06:48

tak vidim,ze mame spolocne problemy...vela veci mi vadi a vela ma fakt rozculuje ale najviac asi:
-zatvaranie dveri za okno(coupe)
-nohy namiesto na rohozi na koberci
-hladanie jednej jebnutej pesnicky na usb plnom asi 1000 pesnickami
-pitie (otrusinky vysajem ale tepovat? ](*,) )
-kecanie do soferovania
a vela vela inych
naj sposob mam ten,ze ak sa mi zda,ze uz niekto zneuziva moje "taxikarske" sluzby tak tomu tak vypalim a spravim im taku jazdu domov,ze nabuduce ich uz ani nenapadne sa spytat,ci ich po cesteč nevezmem :wink:
However good or bad a situation is, it will change...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Utorok, 27. Marca 2012, 06:55

HAZARD napísal:
naj sposob mam ten,ze ak sa mi zda,ze uz niekto zneuziva moje "taxikarske" sluzby tak tomu tak vypalim a spravim im taku jazdu domov,ze nabuduce ich uz ani nenapadne sa spytat,ci ich po cesteč nevezmem :wink:

moja oblubena cast "taxikarcenia", sice mam povest blazna, pirata a neviem coho este, paru ludi sa mi boji sadnut do auta, ale aspon mam pokoj
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

HAZARD
Auto: stare

Utorok, 27. Marca 2012, 07:36

hej viem presne o com hovoris.aj mna sa par ludi boji a tiez mi davaju rozne prezyvky vdaka jazdeniu...ale vacsiunou jazdim pomaly a opatrne...
However good or bad a situation is, it will change...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Utorok, 27. Marca 2012, 07:41

hmmm, to ja sa nemozem stazovat na pasazierov.. mam kultivovanych a ked si dakto chce daco otvorit na jedenie tak sa slusne opytaju ze ci mozu (zrejme ich priatelia vycvicili :lol: )
bordel na zemi po nohach neriesim.. najviac zasrate je aj tak moje..
priatelka je uplne super :) do jazdy mi maximalne povie ze ci sa niekam ponahlame alebo ci som mal vyplatu :D ale aj to ju uz omrzelo..
co sa tyka nastavovania sedaciek , fukarov, klimy... boha chalani... od coho asi tak tie veci su? asi aby si ich nastavil kazdy ako potrebuje... mam 2zon klimu, ja dokonca este aj upozronim ze nech si nastavi veci tak aby sa citil pohodlne.. slnecna clona.. ked niekomu vadi nech si dvihne hore/da dole.. ak to vadi mne, poprosim nech to stiahne lebo mi to vadi pri soferovani (napr. slnko z boku) a velmi rad posluchne, lebo on auto neovlada..
do soferovania mi nikto nic nehovori.. ani do toho ci je to bmw ci to zere atd..
tatko ked ide somnou tak si len jazdu uziva (hlavne v zime ked s nim chodim bokom tak si pochvaluje - skoda ze frajerka stale neprisla tomu na chut)
so zatvaranim dveri problem nemam, skor sa stava ze slabo tresknu a nezavre sa, tak otvoria znovu a skusia O MALICKO viac ci to nepomoze.. (vzdy to pomoze)
proste.. neviem.. ked uz niekoho veziem, chcem aby sa citil dobre / samozrejme aby to mna nerusilo.

uf... som sa rozpisal.. a este by som aj pisal, ale .. to uz by asi nik necital :D

proste.. mam dobrych pasazierov (tuk tuk na drevo) - ak nejakych mam :lol:
a skoro som zabudol.. nikto z nich nefajci 8)

volfik
Auto: E46

Utorok, 27. Marca 2012, 08:07

eEDOo :thumbup: - presne tak...
- preto moja zena sedí vzadu pri synovi, tym padom je predok auta uplne v pohode, vzadu to raz tyzdenne povysavam, ucapkane okno pri synovi, po kývaní kazdemu kamionu a traktoru poutieram a je to OK...
Co ma ale najviac vytaca je necitlive tresknutie vekom kufra pri zatvoreni a ukladanie roznych veci na a pri auto (hlavne v garazi - to ma neskutocne nasere...)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 19

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 218 neregistrovaných