Chlapi, od 10.2.2012 som hrdy majitel noveho BMW 1 F20 a zadny nahon hodnotim takto :
(mimochodom robim aj osobneho sofera)
....moj pocit,ale aj fakt, ze ked je na ceste sucho, je vsetko OK - skutocne plati slogan RADOST Z JAZDY.... Ale akonahle napadne sneh ako dnes,alebo ked vojdem na nejaky klzky povrch....som ako na ihlach a zaroven aj ako pokakany. zadna cast vozidla mi uteka, je problem sa pohnut z miesta. do plynu mozem tuknut maximalne 1cm, inak by som bol rozbity.
Najazdil som desattisice kilometrov s prednym nahonom na roznych autach a nikdy som si neuvedomil, ako sa moze spravat auto so zadnym nahonom na klzkom povrchu.
Uvediem aj priklad: Nissan, na ktorom jazdi momentalne uz len moja mama, sa po strmom vyjazde krasne dostane k nam na pozemok. Na tomto vozidle som jazdil roky aj ja a nikdy sa mi nestalo ze by som ostal niekde v strede kopca visiet.... Od minuleho tyzdna co vlastnim BMW som par krat nevysiel....a ked som aj vysiel, tak s odretymi usami

. Ked mi v minulosti mama vravela aby som odhrnul sneh z toho kopca, tak som jej vravel ze naco a utahoval som si z nej ze ako mohla dostat vodicak... no vcera zasa si utahovala mama zo mna, ze ako to je mozne ze na novom BMW nedokazem vyst kopec, ktory ona uz zvlada a zvlada ho aj oco na starej favoritke

. pre zmenu uz sneh odhrnam
To je taka chybicka krasy,ktora mi trosicku vadi...ved nemoze byt vsetko 100percentne
ale inak na BMW nedam dopustit...je to krasne auto s pevnym charakterom, dizajnom a technikou kt. je ikonou a nesplnenym snom pre mnohych. (mne sa chval Bohu ten sen splnil

).
takze prajem vam vsetkym vela kilometrov bez nehod, poruch a pokut.... a taktiez mnoho predvidavosti na cestach :)
Do skoreho BMW zrazu !