... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
voMacK napísal:tiez maximalne odporucam Dunlup SP WinterSPort..ja mam konkretne 4D [najnovsia verzia] a su fakt super...
pelo napísal:JJ, tiez ich mam najradsej. Len zvazujem, ci dat 225/55 R16 a predat tie 15-ky v garazi, alebo predat tie 16-ky a dat 205/65 R15...dilema...
 tazky predok s motorom zadna naprava nevytlaci pri rozlozeni hmot. 50/50.Solty napísal:ma tu niekto skúsenosť, keď nemohol vyjsť do kopca na snehu alebo ľade predkom či sa neskúsil otočiť a cúvať do kopca, ale príde mi to to celé ako nezmysel pretože auto kebyže cúva do kopca ťahá celú váhu a zadok by malo odľahčený a prešmykovalo by ešte viac, ale predsa teória a prax je vždy niečo iné
  keď máš napr. 20 stupňové stúpanie a ideš predkom hore motor je naklonený tiež od 20 stupňov dozadu čiže viac váhy tlačí na zadok a malo by to logicky pritláčať zadnú nápravu a tá by nemala prešmykovať, kdežto keď cúvaš zadok ti pritláča len váha karosérie a celú váhu vozidla sa snažíš ako keby driapať nahor, a keďže teraz zadok, keď cúva nemá prítlak tak začne prešmykovať, príde mi to pičovina, čo protirečí sedliackemu rozumu, ale možno to v praxi funguje 
 preto som sa to pýtal ja mám BMW prvú zimu