... všetko o BMW ...
germancars napísal:ono je tupost mysliet si ze skoro 10-20rocne auto moze byt neburane..kazde bolo a nie raz..a tie cukriky tu kazdy pozname ja som za 5rokov co nejak vnimam auta intenzivnejsie videl 2cukriky..tu na klube je skoro vsetko cukrik
e46ka napísal:hej iste tie auta su vymyslene na domace lestenie a vystavovanie v sklenenej garazi e36 m3 nieje ziaden klenot treba sa prebrat
Ja si osobne myslim ze m3 by si mali kupovat prave ludia ako napr Slevin, Cretino,atd ktori pouzivaju tie auta pre radost na cestach a okruhu na tento ucel je to auto vymyslene, kupuvat si m3 na pozerstvo je uplne trapne si myslim
Toto je iba moj nazor samozrejme s tym nemusite suhlasit
ale aby som nebol uplne OT tak Duplo na zlta m3 vyzera dobre nech funguje jak ma a este drobnost ked budes mat predstavu o cene e46 m3 hod mi to do PM
e46ka napísal:1.e36 m3 nieje ziaden klenot treba sa prebrat
2.m3 by si mali kupovat prave ludia ako napr Slevin, Cretino,atd ktori pouzivaju tie auta pre radost na cestach a okruhu na tento ucel je to auto vymyslene, kupuvat si m3 na pozerstvo je uplne trapne si myslim
germancars napísal:...
germancars napísal:
1.kazde Mko je klenot (tie rozbite uz az taky klenot nie su slevin,grizli ma mozno nedotknute takze v tom pripade to urcite klenot je) od obycajneho auta to ma daleko, ale to pochopis az ked si prve kupis a nebudes skladat z e30tky driftmasinu ktora nema ziadnu hodnotu
2.to mas pravdu tie auta patria na cestu ale takisto im patri aj patricna starostlivost ked nie su na ceste , a ja nepoznam pozera ktory si take auto kupi kazdy ho ma na jazdenie
mne zas pride trapne ked si niekto kupi Mko a mysli si ze na tom hned musi driftovat , uvedomte si ze tie auta na drift nikdy neboli urcene ani stavane to nie je dovod vzniku toho auta..ale na slovensku sa tak vyuzivaju preto vacsina Miek vyzera ako vyzera..
dodoIPD napísal:
Radsej uz nic nepis :))
wino napísal:treba doniest E60 M5 v manuale z USAabsolutne nechapem preco sa BMW rozhodlo dat do ponuky 6gang len v USA...