... všetko o BMW ...
palzo napísal:Velmi pekna je ta zlta :) ASi predca ze BMW z M divizie by malo byt takejto exotickejsej farby ako cierne ci modre..
MCbucik napísal:Inak taka otazka, ktory z M-motorov sa ti pozdaval zatial najviac?ci E36, E46 alebo Z-ko alebo E39.
a k tej zltej pozdvalo sa aj nam, brat nad nou uvazoval ako vikendove auto
Duplo napísal:
Ak sa ohliadnem spat tak asi M5 E39, vlastnil som ju aj najdlhsie. Pre mna optimalny voz s ktorym sa da existovat denno denne.
Zatial som ale nenasiel auto, ktore by ma uputalo natolko aby mi vyslovene prirastlo k srdcu. Mam taku divnu chorobu...auto dovediem z mojho pohladu do dokonalosti, ako po technickej tak po vizualnej stranke, a akonahle uz nie je realne co riesit, som z toho nervozny a auto musi prec![]()
Silny dojem ale zanechalo Porsche 993 Turbo no na to som este velmi maly pan
gusto napísal:
ak ti na Z3M vadi, ze sa ta pokusilo zabit, tak 993 Turbo by si mal iba na pozeranie a utieranie prachu, to je ina zakerna bestia
speq napísal:Tomas uz by to chcelo nieco s SPZ 507 :) v rovinke uz je takych par tak by si sa mohol pridat do klubu
e46ka napísal:podla etk mas pravdu http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... /M/browse/
Z3M boli S50 a posledne uz aj novsie S54
germancars napísal:ako by si porovnal s50b30 a s50b32? zatah, spotreba, spolahlivost, celkovy dojem
Duplo napísal:
To vobec nie je zly napad, no pri SPZ 507 ma odradza privela elektroniky, SMG a velmi zle skusenosti so spolahlivostou. Inak modry rovinsky touring 507 je sen
Duplo napísal:
To vobec nie je zly napad, no pri SPZ 507 ma odradza privela elektroniky, SMG a velmi zle skusenosti so spolahlivostou. Inak modry rovinsky touring 507 je sen