... všetko o BMW ...

K vybave, pravdupovediac ma velmi nezaujimala nakolko je auto planovane skor na okruh a zabavu
 K vybave, pravdupovediac ma velmi nezaujimala nakolko je auto planovane skor na okruh a zabavu  Pekelnik ma ale pre mna velmi dolezity prvok priplatkovej vybavy a to samosvor
 Pekelnik ma ale pre mna velmi dolezity prvok priplatkovej vybavy a to samosvor  (nemontoval sa standardne)
 (nemontoval sa standardne) Fotky z brusenia a lestenia tu fotky/ozivenie-a-prebrusenie-laku-pripravkami-ma-fra-t29579.html
 Fotky z brusenia a lestenia tu fotky/ozivenie-a-prebrusenie-laku-pripravkami-ma-fra-t29579.html ...moji ochotni mechanici z Trevor Group BMW
...moji ochotni mechanici z Trevor Group BMW  
dodoIPD napísal:Konecne !

no prajem ti nech to jazdí furt tak ako má
  no prajem ti nech to jazdí furt tak ako má  
 (zavodny olej)
 (zavodny olej) 

pekne pekne
 pekne pekne  ako si teraz nastavil podvozok dal si predok hore? Mrzi ma ze som nemohol kvoli prac povinostiam dobehnut na Sk ring vidim ze bolo super
  ako si teraz nastavil podvozok dal si predok hore? Mrzi ma ze som nemohol kvoli prac povinostiam dobehnut na Sk ring vidim ze bolo super   a Mko to sice neni ale jazdi to viac nez slusne neda sa to porovnat z 2.8 e 36 ani e 46 toto ide podstatne lepsie mam vyskusane
   a Mko to sice neni ale jazdi to viac nez slusne neda sa to porovnat z 2.8 e 36 ani e 46 toto ide podstatne lepsie mam vyskusane 

Z3M coupe napísal:konecne poriadny pribechpekne pekne
ako si teraz nastavil podvozok dal si predok hore? Mrzi ma ze som nemohol kvoli prac povinostiam dobehnut na Sk ring vidim ze bolo super
a Mko to sice neni ale jazdi to viac nez slusne neda sa to porovnat z 2.8 e 36 ani e 46 toto ide podstatne lepsie mam vyskusane

inak velmi pekna Z3
  inak velmi pekna Z3 
mito napísal:Z3 GTR a este k tomu osmicka, no pekneinak velmi pekna Z3

...Fakt total motokara na bezne cesty...
 ...Fakt total motokara na bezne cesty...