... všetko o BMW ...
germancars napísal:ako by si porovnal s50b30 a s50b32? zatah, spotreba, spolahlivost, celkovy dojem
speq napísal:
Tak kupovat daku co bude mat nabehane 2kila by nebolo asi najrozumnejsie , teda neverim ze by mohla byt v dakom extra top stave.
Ale najst daky cukrik do 60tis tak tam ani to SMG a dalsie veci nemusia byt na tom zle , kebyze to ma daky M fanusik alebo aj obycajny clovek ktory sa o to auto staral a nie ze z Nemecka od Hassana Husejna tak snad sa pridas k Matovi , Gregorovi a snad sa potom pridam niekedy aj ja :))
ale videl by som ta na daku M6 individual
gasp0 napísal:ako si dosiahol z 2.8 tych 230 koni ? zvody ? chip? odlahceny zotrvak ? bol to single alebo double vanos ? :)
Duplo napísal:
Ja tam vidim dost znacny rozdiel. 3.0ka mi pride ako ostrejsia 2.8ka, ktoru som mal v predoslom Z3 coupe (tam som mal cca 230 koni z 2.8ky). V hornych otackach si pekne potiahne no nie je tak zivelna ako 3.2ka. 3.0ke chyba spodok a stred. Spotrebu naozaj nedokazem porovnat, asi tak stvrt nadrze na jedno prevetranie pocas zimy![]()
Spolahlivost bude asi na rovnakej urovni, z mojho pohladu velmi slusne, mechanicke a surove agregaty, ktore nemaju ziadnu zbytocnu elektroniku. Servisu a celkovej vydrze tychto agregatov by som sa nebal. Su jedni z najpoctivejsich, ktore BMW vyprodukovalo (spolu s S54 no to uz je moderny agregat).
Celkovy dojem, jednoznacne S50B32 v popredi.
Duplo napísal:No obavam sa, ze ja budem skor na Mka v manuali, ktorych je stale menej a menej.
Duplo napísal:
Bol to double vanos, agregat bol vo velmi slusnej kondicii a uz od vyroby mali tieto motory viac nez 200 koni na brzde. Mal som tam komplet zvody s vyfukom - dvojrurove, sanie z 3.0ky + sportovy vzduchac a samozrejme upravenu riadiacu jednotku. Cisla som mal dolozene aj grafom, ten motor naozaj tahal neskutocne a na okruhu si poradil aj s Mkami.
Dostal som ho sice len na uroven seriovej a neskor montovanej 3.0ky no jeho charakter bol uplne odlisny
gasp0 napísal:
![]()
![]()
a ake to boli zvody ?
Duplo napísal:
Zdielam tento nazor. Cervena, biela, zlta, modra - to su odtiene pre M diviziu.
blesk napísal:
Asi ny sme nemali zabudnut na uchylnu British racing green pri E36M3
Norikova yelow dokazuje s prepacenim tupost s akou sa kupuju auta- niekde sa spitlo ze to bolo burane a neni to cukrik a uz sa na to malokto vobec siel pozriet. Ja by som po nej urcite siel ak by som hladal E36M3. Je to kus krasneho auta - pre mna hlavne na tychto origo Motorsport diskoch
blesk napísal:
Asi ny sme nemali zabudnut na uchylnu British racing green pri E36M3
Norikova yelow dokazuje s prepacenim tupost s akou sa kupuju auta- niekde sa spitlo ze to bolo burane a neni to cukrik a uz sa na to malokto vobec siel pozriet. Ja by som po nej urcite siel ak by som hladal E36M3. Je to kus krasneho auta - pre mna hlavne na tychto origo Motorsport diskoch
Duplo napísal:
Ospravedlnujem sa, British racing green mi vypadla. V Cechach je na predaj E46 M3 v tejto farbe, uplny masaker![]()
Pokial ide o Norikovu, tam nie je o com.
kačo napísal:Môžeš dať link na tú 46M? Ďakujem