... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
luky2208 napísal:Aj tak je to celé blbosť s tými pneumatikami u nas. Každé BMW ked otvorým šoferove dvere ma na stlpiku nalepku originál z fabriky BMW a tam su napisane všetky rozmery pre daný model a to že sa to u nas nezapisuje u policajtov do TP je bud lenivosť alebo hluposť celeho sistemu u nás. Ja mam u jedneho auta v TP napísane 185/65 r15 + 205/60r15 a nič viac a u druheho 195/65r15+ 205/60 r 15 + nejake r16 + že musia byť michelin a su to rovnaké autá s rovnakým motorom akurat jeden je compact a druhý touring . Takže ked sa niekto na slovensku pomýli pri zapisovaní do TP tak je to akože dôležitejšie ako to čo vymysleli v tovarni kde sa auto vyrobilo![]()
![]()
Pre boha kde to žijeme ?
johnyfly1 napísal:zial nemas pravdu. podla certifikatu bmw mas na dverach len zlomok rozmerov...ja ich mam v certifikate asi 3x viac
Dogg88 napísal:195 nie je schvaleny...
iba 185 a 205 a 225 pri 15" nic ine
Vodič vozidla, ktoré podlieha prihláseniu do evidencie vozidiel, je povinný mať osvedčenie o evidencii časť I pri vedení vozidla vždy pri sebe; to neplatí pri prevádzke vozidla v premávke na pozemných komunikáciách na území Slovenskej republiky najviac do 30 dní odo dňa vydania osvedčenia o evidencii časti II, keď je oprávnený mať pri sebe osvedčenie o evidencii časť II. Po doručení osvedčenia o evidencii časti I vodič vozidla počas vedenia vozidla v premávke na pozemných komunikáciách nesmie mať pri sebe osvedčenie o evidencii časť II, pričom sa osvedčenie o evidencii časť II považuje za neplatné na vedenie vozidla, ak sa ním vodič pri vedení vozidla preukáže po 30 dňoch odo dňa jeho vydania; to neplatí, ak ide o prípady ustanovené zákonom.