... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
skoki napísal:mozes mať na aute rozmery ktore mas zapisane v technicaku, ziadne ine.
cretino napísal:tak tak, jedine take su povolene, ake mas zapisane.. ja som to mal este na tricke za 20€ oficialne, ale malo by to byt na technicak, lebo oficialne nemas sposobile auto na prevadzku..
ViktorDDD napísal:je to zaujímavé že tam máš zapísané 185ky keďže také sa na e34 nedávali, namiesto nich by tam malo byť 195/65 ale pre rozmer R15 sú pri e34 predpísané rozmery 205/65 a 225/60, a ešte pri TDS aj 195/65, takže je to smutné že na aute má človek predpísaný rozmer pneumatík a kvôli vlastnej chybe policajtov že pri prepise spravili preklep tak ti dajú zato aj pokutu
eEDOo napísal:este jedno riesenie:
daj si spravit maly technicak (tu plastovu cipovu kartu). Na nej v sucasnoti nie su zapisane rozmery a organ to na mieste ani nevie vycitat z tej cipovej karty. A velky technicky nemusis nosit so sebou podla zakona. A hotovo !!! Mozu si ist![]()
Dvaja znami to tak maju spravene a to maju na aute ine kola (20" a vyssie) a uz ich min. 5x zastavili policajti a nic. Sa ho policajt spytal, kolesa mame zapisane !? "Samozrejme mame !! " :) V poriadku mozete ist....
SmartBastard napísal:Haluz, ja mam tiez cipovu kartu a prave som sa chcel spytat ze ako si mozem zapisat do TP vacsie disky/gumy.. ale asi nebude trebaOtazka len je, ze ako dlho potrva kym budu mat "citacku" na to ..
eEDOo napísal:este jedno riesenie:
daj si spravit maly technicak (tu plastovu cipovu kartu). Na nej v sucasnoti nie su zapisane rozmery a organ to na mieste ani nevie vycitat z tej cipovej karty. A velky technicky nemusis nosit so sebou podla zakona. A hotovo !!! Mozu si ist![]()
Dvaja znami to tak maju spravene a to maju na aute ine kola (20" a vyssie) a uz ich min. 5x zastavili policajti a nic. Sa ho policajt spytal, kolesa mame zapisane !? "Samozrejme mame !! " :) V poriadku mozete ist....