... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:chlapi ale zas ruku na srdce...nejaky poriadok a pravidla v tom predsa musia byt
mam najradsej, ked vidim nejakeho sopliaka na Golfe mk IV, ako tam ma pneu jak svina, co mu trcia 4cm z karoserie...auto mu sotva drzi pokope, ale sak hlavne ze ma na tom kolesa na hovado
cretino napísal:je to fakt lacnejsia a bezproblemovejsia varianta zohnat si gumy, ktore tam mas mat - moja pokuta bola v podstate vytvorena na zaklade toho, ze na mna zavolali policiu - zevraj som robil bordel, mal som vsak stastie, ze policajt mal pochopenie pre obcasne drifty na neobyvanom uzemi..cinnost musel nejaku vykazat a jedina vec co nasiel boli tie gumy..
Arnost napísal:
to berem, ale prečo je taký velký problém (cca 70€ a min. dva dni zabité na úrade a DI)
zapísať 205/55 R16 ked v TP mám 225/50 R16 a mám papier (nepotvrdený) že tam môžu byť aj tie 205ky
voMacK napísal:chlapi ale zas ruku na srdce...nejaky poriadok a pravidla v tom predsa musia byt
mam najradsej, ked vidim nejakeho sopliaka na Golfe mk IV, ako tam ma pneu jak svina, co mu trcia 4cm z karoserie...auto mu sotva drzi pokope, ale sak hlavne ze ma na tom kolesa na hovado
matyson napísal:Som zrejme jediný kto má v TP udanú aj značku pneunapr.dunlop sp Sport 8080,keď sa prestanú vyrábať tak budem zrejme behať na kotučoch nech nedškrabem alu
ViktorDDD napísal:je to zaujímavé že tam máš zapísané 185ky keďže také sa na e34 nedávali, namiesto nich by tam malo byť 195/65 ale pre rozmer R15 sú pri e34 predpísané rozmery 205/65 a 225/60, a ešte pri TDS aj 195/65, takže je to smutné že na aute má človek predpísaný rozmer pneumatík a kvôli vlastnej chybe policajtov že pri prepise spravili preklep tak ti dajú zato aj pokutu
SurrendeR napísal:hosi a co v pripade ked ma clovek zapisane 185/65/r15 - 225/45/r17 ... moze mat vsetky v tomto rozmedzi alebo musi mat presne definovane?