... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Bikemann

Re: [ E46 323 coupe ] -koniec pribehu- Na predaj.

Utorok, 16. Februára 2010, 17:25

na slovensku sa da vsetko vybavit :D
kamoska co tam robila, mi to na polici vybavila, vodicak mi daju za 2mesiace a typkovy som strcil do vrecka 100eur ... :)

Užívateľov profilový obrázok
6Flesh
Auto: BMW E34 535i
Kraj: Bratislavský

Utorok, 16. Februára 2010, 17:47

:lol: v tomto státe kupis vsetko a kazdeho ked mas dobre znamosti a prachy.... sak aj policajti idu k policií tak isto ](*,) čest výnimkam...
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

misokgb
Auto: Alfa Romeo 75
Kraj: Nitriansky

Re: [E46coupe] -Nedela nove video

Utorok, 23. Februára 2010, 01:46

Bikemann napísal:
zial zrejme na predaj.. ucidim za co sa to bude dat predat.. ak nejak za malo to si radsej neham a ten pol rok bez vodicaku to nejak prezijem ...

predaj-auta-bmw/e46ci-hell-rot-t27760.html

Si prekrocil.
Alfa Romeo 75

cobra11

Utorok, 23. Februára 2010, 13:06

kenny napísal:

Kto si robí čo chce? Povedz mi jedno meno kto si robí čo chce? Sú aj debili čo zdedili a iný gangztaz. A?
Tí ludia niesu pre mňa podstatný s debilmy vyholenými ktorý pýtajú výpalné nechcem mať nič spoočné.
To, že niekto žije od výplaty k výplate je o ničom inom. Keby robí pre seba niečo vzdeláva sa tak by aj profitoval.
Neuznávam také reči a chudáčik má 4 deti hypotéky na krku a bla bla blaaaa. Každý si je strojcom svojho osudu. Kto sa flákal a piču vie tak aj dopadne.
Prečítaj si aj ty čo píšeš. Koniec debaty, Bikemannovi tu robíme bordel. Prosím zmazať
P.S. Môžeš pokračovať cez SS. :roll: Ale asi to bude beznádejné lebo každý si stojí za svojim názorom a nerád sa hádam.
Jo a ešte k tomu vykúpeniu, ANO je to pôžitok! Kto je automobilový fanúšik a zároveň má aj patričné auto na rýchlu športovú jazdu tak je to pre neho forma oddychu.
A taký vodiči majú už niečo málo odjazdené niesu to zasrani 18 ročný ktorý sa snažia obiehať za každú cenu a dokazovať si, že sú najväčší králi ciest.

Prajem ti v živote aby si mal nejaké Ferrari, potom ti pripomeniem...akým štýlom jazdíš či aj pridáš alebo jazdíš štýlom za polodebila.

=D>

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 27 neregistrovaných