... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 trtkat v aute je tiez fajn ked sa neda doma
 trtkat v aute je tiez fajn ked sa neda doma  ale v bawe som este neskusal aj ked mam kozene sedacky
 ale v bawe som este neskusal aj ked mam kozene sedacky 

patres napísal:Idem si to vytlacit a budem pre istotu nosit v aute

:D:D
:D:Dpatres napísal:Idem si to vytlacit a budem pre istotu nosit v aute

Jannci napísal:
a nezabudni ju pouzit ako karticku prvej pomoci

patres napísal:
By som chel vidiet výraz policajta keby som to vytiahol z lekarnicky

patres napísal:
By som chel vidiet výraz policajta keby som to vytiahol z lekarnicky

toto vyuzije isto viac ludi ako v strese  hladat v nejakej karte co mas robit.. ak si vobec spomenies ze vobec take nieco mas..
 toto vyuzije isto viac ludi ako v strese  hladat v nejakej karte co mas robit.. ak si vobec spomenies ze vobec take nieco mas..  

, stojí to za to. Myslím že to bude "super", až na to že nemám v Päťke kožu
 , stojí to za to. Myslím že to bude "super", až na to že nemám v Päťke kožu   , tak musím dávať pozor na poťahy, veď fliačky ee ee
 , tak musím dávať pozor na poťahy, veď fliačky ee ee   Dám echo ako to dopadlo.
 Dám echo ako to dopadlo.  
 Zle si si ju vychoval
 Zle si si ju vychoval  
drobcekpeter napísal:Chlapi dnes som kočke kúpil tričko s Garfildom, idem to hneď vyskúšať, stojí to za to. Myslím že to bude "super", až na to že nemám v Päťke kožu
, tak musím dávať pozor na poťahy, veď fliačky ee ee
Dám echo ako to dopadlo.
 posunieš sedadlá..dopredu..a jáj miesta dosť..
 posunieš sedadlá..dopredu..a jáj miesta dosť.. na trojku zrejme až nie..čas zase byť pri sexe ako sadrinka by som nechcela..ale tak mno..ale zase ak vám ja môžem odporučiť..tak sex na kapote je dobrá vec..
 na trojku zrejme až nie..čas zase byť pri sexe ako sadrinka by som nechcela..ale tak mno..ale zase ak vám ja môžem odporučiť..tak sex na kapote je dobrá vec.. 
  len treba vedieť ako nato..:-) lebo zase ak si má chalan chudák kolená o SPZ obíjať..
 len treba vedieť ako nato..:-) lebo zase ak si má chalan chudák kolená o SPZ obíjať..