... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
patres napísal:
mne sa zopar krat stalo ze som dal prednost autu pred holkou
![]()
![]()
A myslim si aj ja ze by na 100% nevymenil za Renaulta....
MiruskaSL napísal:
heh..mno čak ja viem, že ja sa s autami porovnávať nemožem..ale zase ten moj tvrdí, ževraj ma má radšej ako svoje auto..ale mno kto vie..aja viem, že by ho z ruk nepustil...
a teraz si to ako myslel, že by si nevymenil bawo za renaulta, alebo mna??
patres napísal:
Myslel som bawo hehe......nie teba![]()
Ja stale tvrdim holke ze ju mam najradsej....ale niekedy sa stane ze sa neda![]()
MiruskaSL napísal:
Veď jasne chlapy..ale ne ja to chápem pohodka...ja tiež milujem autá a kone..a tiež nieekdy uvažujem či chlap alebo niečo z toho..ale teraz si držím jedneho už skoro tri roky..a s tým nám to zatial nejako vychádza...takže pohodka..:-) a tešíme sa s toho spolu..:-) takže tak nejako mno..
patres napísal:
ked su dvaja pacienti do aut tak to sa da ,sa to tak vyrovnava![]()
![]()
....no len v mojom pripade je to naopak ju to vobec nazaujima
xtreme napísal:hm.. to mi hovor.. tiez sa mi par krat stalo ze som sa hrabal v aute a holka sla jaksi bokom.. nemal som sajnu o case![]()
miruska.. odbocili sme od temy vratme sa na tu kapotu, celkom ma to zaujima![]()
len ja ked som si sadol na kapotu tak tam mam odvtedy preliacinu, cize to je len pre taze chudsie, nie?![]()
R0nnIe napísal:Nie, E36ky maju tvrdsiu kapotu, ako E34ky:D
xtreme napísal:sakra, to som mal vediet skor![]()
Mimo napísal::-k ale zadná kapota by mala byť pevnejšia nie?
xtreme napísal:pevnejsia je, len je dost vysoko, nie? nepraktickeee..
Ahmed napísal:Na E30-tke su plechy dostatocne tvrde a aj "autoskola" sa da. Aj ked som musel slubit kocke ze dalsie auto bude cabrio
patres napísal:
ked su dvaja pacienti do aut tak to sa da ,sa to tak vyrovnava![]()
![]()
....no len v mojom pripade je to naopak ju to vobec nazaujima
xtreme napísal:hm.. to mi hovor.. tiez sa mi par krat stalo ze som sa hrabal v aute a holka sla jaksi bokom.. nemal som sajnu o case![]()
miruska.. odbocili sme od temy vratme sa na tu kapotu, celkom ma to zaujima![]()
len ja ked som si sadol na kapotu tak tam mam odvtedy preliacinu, cize to je len pre taze chudsie, nie?![]()