... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 36
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
patres
Auto: qupé
Kraj: Bratislavský

Re: Karasutra

Pondelok, 1. Júna 2009, 11:24

hehe...zaujimavo sa to tu rozbehlo :mrgreen:

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Pondelok, 1. Júna 2009, 11:35

MiruskaSL napísal:

heh..tak ja nechcem o sebe povedať, žeby som bola nejaka chudučká... vieš..:D ale tak zase myslím, že su ja širšie ako ja..:D ale tak po mne na kapote neostalo nič..aspon nevem o tom..:D heh a čo k tomu sexu teda.:D tak ja nevem.čo ťa teda zaujíma.. :-) tak sa opýtaj..:) ale je možné, že budem až tak neskor odpisovať..lebo som na intráku..takže tak..sleduj, že kedy odpíšem... ak chceš odpovede..:-)

nooo tak proste skusenosti a pocity z pohladu nezneho pohlavia :wink: ci sa paacilo, alebo ked tak ktora poloha sa tebe najviac pacila..
hm.. ale stejne mi ta kapota vrrta v hlave,.. uz aby bola sobota :lol:
.

Štiky
Auto: ///M-Power

Pondelok, 1. Júna 2009, 12:08

heh, zaujimava tema :lol:

spolujazdcova sedacka u mna v aute nieje nejaka extra velka, a vpohode si sa zmestila, takze to s tebou nebude nejak extra zle :wink:

som zvedavy akym smerom sa bude uberat tato tema :mrgreen:
http://stiky.tumblr.com/
BMW E36 3.2 ///MPower] Wide body-Drift Special!"
///M-Power

iste

Pondelok, 1. Júna 2009, 12:33

nosim kozene slipy a zasekol sa mi zips.mam ich uz 12ty den na sebe.touto cestou si hladam partnerku ktora by somnou vyskusala polohu cislo 2. podmienka je zrucnost v otvarani zipsov =P~

xtreme

Pondelok, 1. Júna 2009, 15:24

iste napísal:
nosim kozene slipy a zasekol sa mi zips.mam ich uz 12ty den na sebe.touto cestou si hladam partnerku ktora by somnou vyskusala polohu cislo 2. podmienka je zrucnost v otvarani zipsov =P~

auu :-& nic si si tam ine nezasekol? 8-[
.

MiruskaSL
Kraj: Prešovský

Pondelok, 1. Júna 2009, 17:03

xtreme napísal:
nooo tak proste skusenosti a pocity z pohladu nezneho pohlavia :wink: ci sa paacilo, alebo ked tak ktora poloha sa tebe najviac pacila..
hm.. ale stejne mi ta kapota vrrta v hlave,.. uz aby bola sobota :lol:

Mno tak ja tu kapotu mám zatial za sebou iba raz..ale verím, že to nebolo posledný krát..:-) tak mne sa to páčilo..a z mojho pohľadu lepšie ako v posteli..:-) mno a čo sa poloh týka..nevem..tak ja som ich v aute nejako veľa zase nevyskušala.. ako da sa šecko možné..a toto leto by sme chceli s priatelom trošku experimentovať..:-) tak uvidíme čo z toho vzíde..:-) ale tieto polohy, čo su v tejto karasutre za sebou nemám..nesledovala som ich síce, že nejako podrobne alebo tak..ale ekd som tak letmo prebehla..tak asi ani tam niesu tie, ktore používame my..a možno hej..:D ja neviem.:D

MiruskaSL
Kraj: Prešovský

Pondelok, 1. Júna 2009, 17:06

Štiky napísal:
heh, zaujimava tema :lol:

spolujazdcova sedacka u mna v aute nieje nejaka extra velka, a vpohode si sa zmestila, takze to s tebou nebude nejak extra zle :wink:

som zvedavy akym smerom sa bude uberat tato tema :mrgreen:

Mno tak to zajímave prirovnanie.:D :D heh..ale sa mi páči jak si to povedal...:D a vieš, že aj mna celkom zaujíma ako to pôjde ďalej..dokonca som sa ani na net dnes nechystala...len mi to nedalo..že čo noveho sa tu zatial napísalo..:D

Pežot

Pondelok, 1. Júna 2009, 17:44

A tak štiky k tomu nemá čo dodať :lol: :lol: :lol: :lol:

Arnost
Auto: krhla kachle x2
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 1. Júna 2009, 20:19

R0nnIe napísal:
cim vacsie cislo tym tvrdsie auto :D

Len aby stíhali teraz vyrábať E93-ky :mrgreen:

6Flesh
Auto: BMW E34 535i

Pondelok, 1. Júna 2009, 20:40

xtreme

uz si to dal na kapote? celkom ma to zaujma :-k sakra lebo ja mam na kapote dve take male preliaciny na predku a to som tam nejebal,chem vedet ci to vydrzi :-D ale holka ma 45 KG take tintitko to by malo udrzat hadam :lol:
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

xtreme

Pondelok, 1. Júna 2009, 21:29

6Flesh napísal:
xtreme

uz si to dal na kapote? celkom ma to zaujma :-k sakra lebo ja mam na kapote dve take male preliaciny na predku a to som tam nejebal,chem vedet ci to vydrzi :-D ale holka ma 45 KG take tintitko to by malo udrzat hadam :lol:

mnoo nedaval som tam este holku :lol: zatim.. to som len ja skusal si tam sadnut kua a uz tam mam preliacinu odvtedy, lenze tak v strede, na predku by to malo udrzat.. a to vazim tak kolo 85 :oops: takze s takou vahou to neskusaj.. mno moja terajsia tiez vazi podobne ako tvoja, tak ked odskusam dam vediet.. len teraz pred panelakom to nie je bohvie ake miesto na .. :lol: :lol: (nemam stk, tak teraz je aj fabia dobra) :twisted:
kks ale ta poloha ma inak laka.. vim ake fajne je to na stole, a toto by mohlo byt este lepsie.. dve lasky na sebe.. juuuj =P~
.

Pežot

Pondelok, 1. Júna 2009, 21:33

Len aby sa ťa holka nespýtala, že prečo vzdycháš a jej nič nerobíš :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

xtreme

Pondelok, 1. Júna 2009, 21:34

Pežot napísal:
Len aby sa ťa holka nespýtala, že prečo vzdycháš a jej nič nerobíš :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ty wole.. dalsie dierky od ,,kamienkov" na kapote :lol: :lol: :lol: 8-[ xixi alebo si ladvinky preburam.. kua ale keby mi to narazilo do chladica tak to by som si hadam aj odfotil :lol: :lol: len newim ci v tej bolesti.. :-s
.

6Flesh
Auto: BMW E34 535i

Pondelok, 1. Júna 2009, 21:36

heh no vlastne este to neni moja holka :-D ale urcite bude tak musim dopredu vedet ze ci to vydrzi :-D a tak na parkovysku by som to neskusal ani ja :-D a co fobií je dost miesta?
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

xtreme

Pondelok, 1. Júna 2009, 21:37

6Flesh napísal:
heh no vlastne este to neni moja holka :-D ale urcite bude tak musim dopredu vedet ze ci to vydrzi :-D a tak na parkovysku by som to neskusal ani ja :-D a co fobií je dost miesta?

tak ked su chute tak je vsade.. 8) a to je kombiiik navyse.. :P len kur*a tvrde sedacky.. :? a nizko je palubovka.. kua som sa tam ukopal cosi.. ](*,)
.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 36

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 220 neregistrovaných