... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
MiruskaSL napísal:
heh..tak ja nechcem o sebe povedať, žeby som bola nejaka chudučká... vieš..ale tak zase myslím, že su ja širšie ako ja..
ale tak po mne na kapote neostalo nič..aspon nevem o tom..
heh a čo k tomu sexu teda.
tak ja nevem.čo ťa teda zaujíma.. :-) tak sa opýtaj..:) ale je možné, že budem až tak neskor odpisovať..lebo som na intráku..takže tak..sleduj, že kedy odpíšem... ak chceš odpovede..:-)
iste napísal:nosim kozene slipy a zasekol sa mi zips.mam ich uz 12ty den na sebe.touto cestou si hladam partnerku ktora by somnou vyskusala polohu cislo 2. podmienka je zrucnost v otvarani zipsov
xtreme napísal:nooo tak proste skusenosti a pocity z pohladu nezneho pohlaviaci sa paacilo, alebo ked tak ktora poloha sa tebe najviac pacila..
hm.. ale stejne mi ta kapota vrrta v hlave,.. uz aby bola sobota
Štiky napísal:heh, zaujimava tema![]()
spolujazdcova sedacka u mna v aute nieje nejaka extra velka, a vpohode si sa zmestila, takze to s tebou nebude nejak extra zle![]()
som zvedavy akym smerom sa bude uberat tato tema
R0nnIe napísal:cim vacsie cislo tym tvrdsie auto
6Flesh napísal:xtreme
uz si to dal na kapote? celkom ma to zaujmasakra lebo ja mam na kapote dve take male preliaciny na predku a to som tam nejebal,chem vedet ci to vydrzi
ale holka ma 45 KG take tintitko to by malo udrzat hadam
Pežot napísal:Len aby sa ťa holka nespýtala, že prečo vzdycháš a jej nič nerobíš![]()
![]()
![]()
![]()
6Flesh napísal:heh no vlastne este to neni moja holkaale urcite bude tak musim dopredu vedet ze ci to vydrzi
a tak na parkovysku by som to neskusal ani ja
a co fobií je dost miesta?