... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
xtreme napísal:kokooos.. ako tak do zimy musim nasetrittiez som nevedel o takom niecom.. ale to moze byt ina pecka..
6flesh.. ale ja mam daco ine v plane.. na ceskom fore som videl ze chalan chodil s 34kou kempovat.. sklapacie zadne sedacky, v kufri len perina.. tomu hovorim luxus.. na tom ja pracujem momentalne..tam este ta deka jaaaj, to bude peckaaa.. mas sklapacie? ja som tam mal len plech, ten uz je prec, teraz musim zohnat tie sedacky este..
Helldiver napísal:6flesh: ty si ma dostal s tou holkou, este ju nemas, ale uz spriadas plany na kapoteSak v pohode, tak treba, akurat by som sa pri tych 45kg viac bal asi o nu ako o E34, to je tank:))).
6Flesh napísal:
akoze ja som to kupil a kukal som na ten plech co ma byt za sedackami, no niekto ho odrezal zamnano aspon to je lahsie o par KG
....ale nechystam sa z toho urobit postel
keby som mal 2,5TDS tak by som nad tym rozmyslal ale 535i sa mi hodi na insie ucely
rad sa smykam bokom...
6Flesh napísal:hehe no tak to musis niekoho poprosit nech jazdi stvojim autom a ty zatial si das zakrutu na vedlajsom sedadle s frajerkou![]()
![]()
hehehe
6Flesh napísal:ale je to naozaj dobre si zajebat v aute a potom sa posmykat nema to chybu
Helldiver napísal:Tak, tak, potom budete smykat kocik bokom chlapci.
6Flesh napísal:coze? ako ze tri krat pri jednom smykani a co ti povedali? ze pan vodic preco vas predbieha kufor?alebo neviem ako to prebieha ked zato zastavia. ked moja mama isla z autom predomnou a ja s bawom tak potom mi hovorila ze akosi ta predbiehal zadok
som sa smial strasne.