... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
MiruskaSL napísal:xtreme: k tej fabii..priatelovi rodičia maju fabiu..a ked nebolo bawo aj fabia nám stačila..heh ale tak tam ked posunieš sedadla uplne do predu...tak to máš vzadu viac miesta ako v predu..a keď už tu padla tá debata a tých dekách vyhrievaných..tak tie maju oni vo fábii a dobrá vec to je..môžem odporúčať..:-) teplo fajne..:-)
a k tým fizlom..aj nás raz skoro načapali..len už prišli chlapci trošku neskoro...to bolo asi 10 minut po tom, čo sme sa obliekli.
ked došli..ale na kapote nás čapol jeden dedko starý..
neviem čo videl..ani čo si myslel..ale čo ma po nom.
![]()
Pežot napísal:Najmladší je tu štiky on by to nemal ani čítať, ešte nemá ani vek![]()
![]()
![]()
bmw777chose napísal:pozor na polohu cerpadlo!!!!!!!!!!!!!!Ja som tak oprel frajerku s holim zadkom,rovno po prichode z Presova,kde som duril auto cely cas(koli) a potom,ked som ju tam polozil.....mala problemy sa posadit na rit
sorry lasko.
6Flesh napísal:a sak treba si uzit zakial sme maldy,ked budeme stary tak sa nato mozme asi len pozeratinac mam taky divny pocit ze som tu akosi najmladsi
xtreme napísal:no my mame fabiu len dva tyzdne.. a to sme ju len prvy krat krstili, treba ne?vzadu som si este ani nevyskuuusal..
ale este som skusal vectru a tam to bolo feest pohodlnee
![]()
tie deky mi fakt vrrtaju v hlave.. len musim v bawe spravit tie zadne sklapacie sedacky aby sa tam dalo spat a budu aj deky.. juuuj to bude paradicka..sa fest tesiim..
no nas to capli raz tesne po tom, raz pri predohre a raz pri rychlovke, takze pohodicka.. moc toho nevideli tiez.. inak by asi tak kludne neodisli..
s tym dedkom si mi pripomenula dneska jednu babku.. sme boli v skodovici na stanici u nas, a som sa lucil s holkou, mno mala saty, tak tak sme sa proste lucili, sme sa bozkavali, objimali atd.. a zrazu sa obzriem a jedna babka na nas cumila cez bocne predne okno.. som sa na nu pozrel este sa oblizla..kua az ma chut presla..
![]()
6Flesh napísal:MiruskaSL
No zistil som ze niesom teda najmladsi,som vlastne seniora ty mas kolko rokov ked to neni tajne.
jararak napísal:da sa to kupit niekde aj v tlacenej podobe?