Utorok, 21. Júna 2011, 19:11
Dlho som váhal, či spravím príbeh. Po takmer ročnom oneskorení a takmer zabudnutí Vám predstavím moju e34. Tápem v pamäti ako to všetko prebiehalo, keďže to bolo dávnejšie, tak píšem len tak stroho.
Po dlhom hľadaní vhodného auta, ktoré by spĺňalo moje základné potreby som sa obzeral po e39 V8 a e30 cabrio :) v skutku dve rozdielne kategórie. Po minuloročných potopách a nevydarenej kúpe a sklamaní s e30 cabrio som sa rozhodol pre e34.
Auto pochádza z Bratislavy. Od šikovného klubáka Helldivera. Auto bolo a je na svoj vek vo veľmi slušnom stave. Hell mu doprial, čo si pýtal :).
Je to e34 535iA r.v. '89. Sériovo 211 koní, 305Nm (meranie na brzde: 198 koní séria. Chip CONNY 218 koní a 300Nm ). Auto má servisku vyplnenú do 230 000km, momentálne ma najazdených 278 000km
Výbava:
- Diamant Schwartz metallic
- veľký BC
- el. ovl. šíber
- 4x el. ovl. okná
- el. ovl. spätné zrkadielka
- el. ovl. sedačky (šoférova s pamäťou)
- tempomat
- ski vak
- slnečná clona na zadnom skle
- bilstein B8 v kombinácii s 35/10 H&R šport strunami
- 5x BBS RS2 17" trojdielne kované
- Brembo brzdové kotúče
- Komplet M-packet
- servotronic
- ABS
Hneď po kúpe auto dostalo nový olej Ligui Moly, sviečky NGK, K&N športovú vložku do origo airboxu. Pár veci od Hella, čo nestihol vymeniť, a to silentbloky zadnej nápravy, kosti zadného stabilizátora, silent block motora, tyčky stabilizátora, nové predné svetlá, atď.
Ďalej, čo som vymenil v priebehu roka: horné uloženia tlmičov na prednej aj zadnej náprave + dorazy vzadu okrem predných (tie sú integrované v bilsteinoch), palivové hadičky (smrdel benzín), zadné brzdové kotúče + platničky. Dal som streknúť spolujazdcové dvere (mierna korózia). Nahodil M-tech zadný nárazník - prebrúsený, streknutý. Nahodil dymové smerovky. Vyleštil výfuck. Vyleštil komplet karosériu. Nahodil Xenesis žiarovky. Nejaký pičus mi orajbal lavý blatník - opravené. Prasiatka som natrel na červeno :)
Čaká ma:
- ďalšie leštenie (odstránenie zvyšných hologramov na karosérii)
- výmena spodného ramena na prednej náprave
- opraviť navíjanie slnečnej clonky
- dať streknúť predný nárazník
- opraviť vytĺkance na kapote od kamienkov, zahrám sa na popolušku - streknutý
- rozchodiť pamäť na sedačke alebo zistiť ako sa s tým narába
- kúpiť nový emblém na prednú kapotu
- klampiarovi dať spraviť podbehy a odstrániť zbytočné hrdzky z karosérie
- doleštiť výfuck
- opraviť zadné okno (z vodičovej strany nejde otvoriť a pri zatváraní sa zasekáva)
- pásik pod radiacu páku
- zadný nárazník vymeniť "shock absorber" a dopasovať
- vymeniť silent blocky prevodovky
Doprajem mu kým je z čoho. Snažím sa ho držať v top kondícii, len ten podvozok je moc tvrdý na tie naše úbohé cesty. Mám nakupenú autokozmetiku od Autoglym-u a k tomu za pár facek leštičku, tak sa hrajkám, keď je čas :).
Tu je pár fotiek...
-
Prílohy
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Naposledy upravil/-a
WooDoo v Sobota, 9. Novembra 2013, 10:45, upravené celkom 11 krát.