... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
dodoIPD napísal:Dobry vecer ..
Idem si dnes do kina , boli sme 4ria v aute , prejdem na oranzovu , idem si idem podla predpisov nikam sme sa neponahlali a zrazu majaky , odstavia ma a pan policajt dobre ze ma nezozere .
Zevraj som ho skoro cele nabural a ze som isiel aspom 150 na 60tke lebo ze ma nevedeli s ich prestiznou fabiou dohonit ... isli zamnou asi 30sekund blikali asi 15 . Na cervenu sa zamnou otocili bez majakou spravili tzv "u-turn" tam kde to je zakazane (smer ivanka pri dunaji von z BA kde predavaju jablka a blizko je jurki pumpa)
Tak pan policajt hovori ze mi okamzite bere papiere a ze neni o com .. potom ze na blok za 2000 a pytal som sa ci ma maju natoceneho alebo odmeraneho .. ani jedno ani druhe nemaju .. tak som sa pytal kde je problem? povedal ze ak neprestanem byt drzi zobere mi papiere hned a ze mam podpisat blocek na 2000sk .
Je toto normalne? Blizi sa koniec mesiaca tak si musia vymyslat kokotiny s prepacenim? Mam 3 svedkov , vsetky papiere som mal v poriadku... Chcel som to dat na presetrenie a nato mi povedal ze dobre ze mozem odstavit auto nechat mu vodicak a mam ist domov pesi...
PS: Pardon za esej .. peniaze ma tak neseru ale pristup a to ze ma policajt statny prislusnik "oje.." to mi nejde do hlavy.
badboy napísal:dodoipd: za celu tuto situaciu si mozes sam...urcite si nesiel prespisovou rychlostou. A este ides bavit machra, ze ci to maju nahrate na kamere...tak co si potom cakal, že ti popraju pekny vecer? a ohanas sa, ze si mal 3 pasazierov, ktory samozrejme budu pritakavat tvoju verziu...nechapem takych ludi co sa budu este hadat a robit zo seba chudaka, ked vedia, ze spravili chybu
alfi666 napísal:Nemal si podpisat Dodoak si si bol plne vedomy, ze si urcite presiel nanajvys na oranzovu, nie na cervenu
Kludne nech ti zoberie papiere, vypise ti otom papier, ze preco ti ho zobral, ze si nesuhlasil s blokovym konanim, lebo si si 100% isty, ze si nesiel na cervenu. Potom das podnet na presetrenie este skor nez ta oni vyzvu na riesenie... sice by si trcal chvilu bez vodicaku, nuz ale bud sa chces hadat, alebo sa nato rovno na zaciatku vykasli
PS: oni isli priamo za tebou, ked si presiel na tu oranzovu?.. alebo boli z opacnej strany krizovatky?tiez dolezite
Ak isli za tebou a budu obaja tvrdit, ze si presiel na cervenu, tak to nevykecas bohuzial ani s 3 svedkami.... ovsem ak neboli za tebou, tak prva otazka je, ze ci oni z toho uhla videli na 100%, ze tam bola cervena.... a ked neboli za tebou, tak to nemohli vidiet
Mr.S napísal:Tak preco si to podpisal, ked si sa citil "nevinny" ?
Ked si to podpisal, tak si si priznal vinu a teraz sa mozes stazovat tak akurat na bmwklube
ice.blade napísal:ja som mal taku krasnu prihodu s vojenskou spravou ci s ktorymi ciernymi zakuklenymi na ceste... idem si pri hlohovci po montazi wlan anten a zrazu za mnou blika auto tak som sa mu uhol a zablokovali ma... zastavim pozeram ze zigulak a z neho vyskakali 3ja typci v ciernom... mali neake safiky a na nich baterky... jeden z predu jeden z boku a jeden zo zadu... tak som dal dole okienko a pytam sa ze co sa deje? typek vedla len ze "mi vieme, otvorte kufor" potom na mna zareval znova "otvorte kufor" tak som vysadol isiel dozadu otvoril som im... posvietil si tam baterkou a do 20s naskakali naspat do auta a uz ich nebolo :) ani neviem preco ma zastavili ani nist... vdety som sa tak bal ze som potom celou cestou isiel max 50kou