... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
heroe napísal:Podla mna je e36 najskaredsie BMW ake sa kedy robilo a za tym si stojim. Aj ked uz trochu menej.![]()
Zajo napísal:http://bmw-rada-3.autobazar.eu/320i-id379992.html
no nie je pekna?
R0nnIe napísal:Nusel som si to 5krat precitat, lebo sa mi zdalo ze zle citam to najskaredsie. Podla mna je to jedno z najkrajsich aut ake bmw vyrobilo. Ved aj ty mas e36. Nepisem to preto ze ho vlastnim , ale preto ze podla mna je to tak. Mne osobne sa paci viac ako e30 a e46. Je to smutne co si napisal. Ranil si srdcia mnohych ludi tu na fore![]()
. A tak som sa tesil na vianoce, a ty takto skaredo
heroe napísal:Podla mna je e36 najskaredsie BMW ake sa kedy robilo a za tym si stojim. Aj ked uz trochu menej.![]()
Chlapec ak chces nieco silnejsie tak si ho kup, zabit sa mozes aj na bicykli a dokonca aj bez auta ak ide o toto.
Druha vec, predpokladam ze to budu cvakat rodicia, takze to radsej z vyberom nechaj na nich a to este mozes byt rad ze ti vobec nieco kupia, neviem kolki tu mali ake stastie.
Ak si to platis z vlastneho vrecka, tak neviem kde je problem a hlavne preco by som sa mal pytat rodicov alebo kohokolvek ineho ake si mam kupit auto, samozrejme teraz nemyslim tech. veci. Vsak si dospely clovek a za svoje chyby budes platit sam!
eko.fresh napísal:nemohol by si sa aspon na fore zdrzat reci co je najkrajsie a co najskratedsie bmw ? Ludia su tu koly laske k znacke bmw, tak si to nechaj pre seba.
azmodan napísal:mrzi ta ze mas najskaredsie bmw?
azmodan napísal:ja sa vzdy pobavim ked niekto kupi E36tku za 200 000![]()
tomu sa uz teda hovori fanusik kupit to za 200 papierov.. a tiez milujem ked niekto povie ze jeho prvy 4 liter skoncil niekde tam ..bola to chyba toho 4litra alebo toho ze mu este hormony plieskaju o mozog
azmodan napísal:Coze toto moze existovat? Ja som myslel ze uz vymreli... toto jednoznacne potvrdzuje teoriu ze clovek sa vyvinul z opice. Pochop ze tvoje zakomplexovane prispevky tu nikoho nezaujimaju. Ty si za 200 tisic nekupis E36 a ja mat take male IQ zasa nechodim na BMW forum.ja sa vzdy pobavim ked niekto kupi E36tku za 200 000![]()
tomu sa uz teda hovori fanusik kupit to za 200 papierov.. a tiez milujem ked niekto povie ze jeho prvy 4 liter skoncil niekde tam ..bola to chyba toho 4litra alebo toho ze mu este hormony plieskaju o mozog
Zajo napísal:http://bmw-rada-3.autobazar.eu/320i-id379992.html
no nie je pekna?