... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Lada Drifter napísal:ako sa to stalo? Bola to tvoja chyba ale chyba toho ze auto je silne?moja prva 30ka skoncila nejako takto a bola to m10-ka tak si zober priklad ci ti to stoji zato kupit hned take silne auto
osobnme by som asi hned do 2,8 nesiel a ak by som mal syna tiez by som mu to na zaciatok nekupil
Zajo napísal:Presne tak vsetko zalezi na vodicovi. To ze ma auto velky objem alebo zadny nahon je irelevantne. Dokonca mam teoriu ze cim vacsi objem tym vacsi respekt ku autu, a tym opatrnejsie bude jazdit. Dalsia spomenuta teoria je ze cim vacsi objem tym si vodic menej dokazuje. Dobry sofer zvladne vsetko, zly vodic (taky ktory ohrozuje cestnu premavku) nepatri za volant.
RALF napísal:Podla mna je jeho prispevok naformulovany tak nepriamo dava najavo ze sa jeho rodicia boja o neho lebo este nema take skusenosti. A keby bol stary muz tak nema co dohovarat rodicov cez forum. Co je uplne bezne a stalo sa to kazdemu, takze normalne a bez hamby. Ja mu rad pomozem ak mozem, lebo som si tym presiel. Len okrem rodicov ma odhovarali aj kamarati a rodina.zaukimave ako rychlo viete vydedukovat ci ma alebo nema skusenosti, moze mat vodicak uz dlhsie a chce svoje VLASNE auto, pricom na rodicovskom alebo podobne najazdil dost km. mal by sa k tomuto konecne on vyjadrit. podla mna je tiez 2,8 vela. 318is, to je na zaciatok dobre