... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
xener
Auto: biele, sede, modre
Kraj: Bratislavský

Re: Politika a ine sr*cky

Včera, 10:26

Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

spekillant
Kraj: Trnavský

Včera, 11:17

pistacik11 napísal:
to vazne tu ide moralizovat niekto, co sa smeje z vozickara?? A ze kto ma o 4 kolecka menej.

Aspon vidno, tu slavnu ohladuplnost Blavackej ( kedze to doticny tak miluje) kaviarne za ktoru tak bojuju.
aaa dalsi dunning-kruger do partie.
Asi nikdy nezabudnem jak si bobrovi napisal, ze americania maju utocne zbrane, ale rusi obranne. Ty by si fakt o moralizovani pisat nemal.

Plus si dal auto do ruk jebnutemu orangutanovi Bobkovi, co by ta malo automaticky diskvalifikovat z akejkolvek debaty, lebo neviem co by pricetneho cloveka k takemu niecomu viedlo...

spekillant

Včera, 11:19

xener napísal:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
no ty si kokooooooooooot, nas tu varis o studiach a patentoch a nakonec sem jebnes nejakeho senilneho dedka z pocasia :D ty nemozes byt v poriadku :)

ani do vody nechod, uz robia aj vodne chemtrails !!!1!!1!
Obrázok

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Včera, 13:18

spekillant napísal:
aaa dalsi dunning-kruger do partie.
Asi nikdy nezabudnem jak si bobrovi napisal, ze americania maju utocne zbrane, ale rusi obranne. Ty by si fakt o moralizovani pisat nemal.

Plus si dal auto do ruk jebnutemu orangutanovi Bobkovi, co by ta malo automaticky diskvalifikovat z akejkolvek debaty, lebo neviem co by pricetneho cloveka k takemu niecomu viedlo...

co dovtedy aj platilo... zameriavali sa skor na protivzdusnu obranu a letectvo maju profilovo skor na zachytavanie cudzich lietadiel ako na bombardovanie a nicenie pozemnych cielov, co sa aj ukazuje na ich efektivite na Ukrajine.

To, ze som napisal, ze su kokoti, ze napadli Ukrajinu uz sem radsej nenapises....

A k tomu, ze som dal auto Kozovi, len tolko, ze este v to leto sa vsetky skody niekolko nasobne zaplatili len na tom, ze sa auto objavilo na videu, takze za mna vyuzita prilezitost.

Ps.1. dufam, ze nabuduce, ked si taky moralista, si poprosis aby ti zistili ci nedostanes nejaku pomoc od nahodneho dezoláta aby ta neprekotilo nahodou ;)

Ps.2. Maco prehodnotil a zmazal svoj utok na Simika, ci sa cinil Lekarnik?
Prílohy
IMG_9810.jpeg
IMG_9810.jpeg (94.54 KiB) 139 zobrazení
Naposledy upravil/-a pistacik11 v Utorok, 11. Novembra 2025, 13:49, upravené celkom 2 krát.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

undy
Auto: Xxxxxx

Včera, 13:26

spekillant, ten dunning-krugerov efekt sa dá aplikovať aj na sebavedomie...tak opatrne s tým

spekillant

Včera, 14:52

pistacik11 napísal:
co dovtedy aj platilo... zameriavali sa skor na protivzdusnu obranu a letectvo maju profilovo skor na zachytavanie cudzich lietadiel ako na bombardovanie a nicenie pozemnych cielov, co sa aj ukazuje na ich efektivite na Ukrajine.

To, ze som napisal, ze su kokoti, ze napadli Ukrajinu uz sem radsej nenapises....
akoze sorry, uz som sa rozpisal pri tom lobotomovi, aj pri simikovi, pokazde som dostal alibisticku odpoved a logicke presmycky, jak je prauda niekde tam vonku a oni ju odhalili, nemam uz chut robit tu zumpara a brodit sa vasimi srackami a vyvracat to, uz si z toho len robim srandu.

pistacik11 napísal:
Ps.1. dufam, ze nabuduce, ked si taky moralista, si poprosis aby ti zistili ci nedostanes nejaku pomoc od nahodneho dezoláta aby ta neprekotilo nahodou ;)
lol, ukazkova hra na city. Podla toho co tu pisete, ak sa podobnym stylom starate o svoje zdravie, tak fakt nepotrebujem hentaku zmesku od vas dostat :D

spekillant

Včera, 15:04

undy napísal:
spekillant, ten dunning-krugerov efekt sa dá aplikovať aj na sebavedomie...tak opatrne s tým
suhlas. Takze miestny Galileo, co tu vyhlasuje podobne jak moja schyzofrenicka teta, ze nasiel patenty na covid, chemtrailsy, praskovanie, 10dolarove iPhony, zotrocovanie a vyhladzovanie ludstva, na otazku odkial to ma napise, ze si to mam "dohladat", je uplne v pohode, standardny myslienkovy postup.
Ja ked to tu rozporujem, vyvratim aspon niektore z tych vyrokov, ze su to uplne bludy, a tym padom je aj cele odhalenie sprisania znacne nepravdepodobne, dostanem len odpovede ako nerespektujem "nazory" druhych.
A ty ides mne pisat o sebavedomi? Doslo ti tazko, alebo mas nejake zatmenie mysle tiez? Sebavedomie tupcov ti nevadi? Ze rovnako potom funguje tato republika, kazdy ma svoju pravdu ale pritom vie hovno a nebere za nic zodpovednost?

Dufam ze si nejaky plasticky chirurg alebo co lebo jak pistacik napisal, od dezolatov by som teda fakt pomoc nechcel.

ROKI49
Auto: G20 330i

Včera, 16:05

No neviem, ked chcem uprimne pomahat, tak o tom nepotrebujem rozpravat a flexit tu s darovanim krvi, je celkom usmevne. Snad to teda robis ozaj z presvedcenia a nie ako polovica ludi kvoli tomu, ze ma volno z prace a gastrac na obed.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Včera, 16:52

ROKI49 napísal:
No neviem, ked chcem uprimne pomahat, tak o tom nepotrebujem rozpravat a flexit tu s darovanim krvi, je celkom usmevne. Snad to teda robis ozaj z presvedcenia a nie ako polovica ludi kvoli tomu, ze ma volno z prace a gastrac na obed.

ako zivnostnikovi mi ten paragraf velmi pomoze ;)

spekillant napísal:
mas nejake zatmenie mysle tiez? Sebavedomie tupcov ti nevadi? Ze rovnako potom funguje tato republika, kazdy ma svoju pravdu ale pritom vie hovno a nebere za nic zodpovednost?

Dufam ze si nejaky plasticky chirurg alebo co lebo jak pistacik napisal, od dezolatov by som teda fakt pomoc nechcel.
nechcem privolavat, ale si si isty, ze si chces takto vyberat doktorov? Radsej neskuseny cestny ako niekto so skusenostami a trestnym regostrom ako Fischer?

Vela hasicov napr. neda dopustit na Kalinaka, takze si nechas napr. radsej dom zhoriet?
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

xener
Auto: biele, sede, modre

Včera, 18:04

pistacik11, mysli na to ze pokusat sa o diskusiu s tymto chovancom ustavu socialnej starostlivosti je ako hrat sach so simpanzom :D
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

spekillant

Včera, 20:51

pistacik11 napísal:
nechcem privolavat, ale si si isty, ze si chces takto vyberat doktorov? Radsej neskuseny cestny ako niekto so skusenostami a trestnym regostrom ako Fischer?

Vela hasicov napr. neda dopustit na Kalinaka, takze si nechas napr. radsej dom zhoriet?
tuto detsku dualitu si nechaj. Jasne lebo svet funguje iba na 2 protipoloch, lekari su len schopni korupcnici a neschopni svatci ](*,) fakt jak v detskej skolke tieto "debaty" uz.
Btw je usmevne, ako ja sa mam dozadovat specialnej starostlivosti, ale Galileovi to nepovies - u nho uz nevadi, ze je proti systemu, farma a vaxx lobby, Gatesovym nadaciam, a teda ak ocividne pohrda tymito autoritami, mal by sa ist liecit maximalne tak zahorackej mastickarke.

hej hej, neda dopustit na kalinaka ale potom vyplakavaju, ze odrobia 260hodin mesacne, maju zalostny plat a katastrofalne podmienky. Policajti detto. Presne som zazil irl chalana co ma presviedcal jak fico napravi podmienky v policii, ze ho urcite bude volit, dostane lepsi plat a vsetko bude krasne. Po volbach holy kokot dostal, musel utiect mukla robit za hranice aby vyzil. Dobre tak kokotom, presne rovnaky pripad jak tato diskusia, clovek im 100x slusne vysvetli, ze nie Smer ich nespasi, ale oni si idu svoje. Tak dobre kokoti, nech sa paci, chceli ste, mate.

xener napísal:
pistacik11, mysli na to ze pokusat sa o diskusiu s tymto chovancom ustavu socialnej starostlivosti je ako hrat sach so simpanzom :D
ty co si poslednych 5 stran nenapisal myslienku hodnu zamyslenia alebo debaty, uplne vidim ze mas 5sekundovy tiktokovy mozog a akakolvek rozvinuta myslienka ti robi problemy, tak vazne sa netvar ze sa pokusas o debatu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných