... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pistacik11 napísal:aaa dalsi dunning-kruger do partie.to vazne tu ide moralizovat niekto, co sa smeje z vozickara?? A ze kto ma o 4 kolecka menej.
Aspon vidno, tu slavnu ohladuplnost Blavackej ( kedze to doticny tak miluje) kaviarne za ktoru tak bojuju.
xener napísal::lol:

spekillant napísal:aaa dalsi dunning-kruger do partie.
Asi nikdy nezabudnem jak si bobrovi napisal, ze americania maju utocne zbrane, ale rusi obranne. Ty by si fakt o moralizovani pisat nemal.
Plus si dal auto do ruk jebnutemu orangutanovi Bobkovi, co by ta malo automaticky diskvalifikovat z akejkolvek debaty, lebo neviem co by pricetneho cloveka k takemu niecomu viedlo...
pistacik11 napísal:akoze sorry, uz som sa rozpisal pri tom lobotomovi, aj pri simikovi, pokazde som dostal alibisticku odpoved a logicke presmycky, jak je prauda niekde tam vonku a oni ju odhalili, nemam uz chut robit tu zumpara a brodit sa vasimi srackami a vyvracat to, uz si z toho len robim srandu.co dovtedy aj platilo... zameriavali sa skor na protivzdusnu obranu a letectvo maju profilovo skor na zachytavanie cudzich lietadiel ako na bombardovanie a nicenie pozemnych cielov, co sa aj ukazuje na ich efektivite na Ukrajine.
To, ze som napisal, ze su kokoti, ze napadli Ukrajinu uz sem radsej nenapises....
pistacik11 napísal:lol, ukazkova hra na city. Podla toho co tu pisete, ak sa podobnym stylom starate o svoje zdravie, tak fakt nepotrebujem hentaku zmesku od vas dostatPs.1. dufam, ze nabuduce, ked si taky moralista, si poprosis aby ti zistili ci nedostanes nejaku pomoc od nahodneho dezoláta aby ta neprekotilo nahodou
undy napísal:suhlas. Takze miestny Galileo, co tu vyhlasuje podobne jak moja schyzofrenicka teta, ze nasiel patenty na covid, chemtrailsy, praskovanie, 10dolarove iPhony, zotrocovanie a vyhladzovanie ludstva, na otazku odkial to ma napise, ze si to mam "dohladat", je uplne v pohode, standardny myslienkovy postup.spekillant, ten dunning-krugerov efekt sa dá aplikovať aj na sebavedomie...tak opatrne s tým
ROKI49 napísal:No neviem, ked chcem uprimne pomahat, tak o tom nepotrebujem rozpravat a flexit tu s darovanim krvi, je celkom usmevne. Snad to teda robis ozaj z presvedcenia a nie ako polovica ludi kvoli tomu, ze ma volno z prace a gastrac na obed.
spekillant napísal:nechcem privolavat, ale si si isty, ze si chces takto vyberat doktorov? Radsej neskuseny cestny ako niekto so skusenostami a trestnym regostrom ako Fischer?mas nejake zatmenie mysle tiez? Sebavedomie tupcov ti nevadi? Ze rovnako potom funguje tato republika, kazdy ma svoju pravdu ale pritom vie hovno a nebere za nic zodpovednost?
Dufam ze si nejaky plasticky chirurg alebo co lebo jak pistacik napisal, od dezolatov by som teda fakt pomoc nechcel.
pistacik11 napísal:tuto detsku dualitu si nechaj. Jasne lebo svet funguje iba na 2 protipoloch, lekari su len schopni korupcnici a neschopni svatcinechcem privolavat, ale si si isty, ze si chces takto vyberat doktorov? Radsej neskuseny cestny ako niekto so skusenostami a trestnym regostrom ako Fischer?
Vela hasicov napr. neda dopustit na Kalinaka, takze si nechas napr. radsej dom zhoriet?
fakt jak v detskej skolke tieto "debaty" uz. xener napísal:ty co si poslednych 5 stran nenapisal myslienku hodnu zamyslenia alebo debaty, uplne vidim ze mas 5sekundovy tiktokovy mozog a akakolvek rozvinuta myslienka ti robi problemy, tak vazne sa netvar ze sa pokusas o debatupistacik11, mysli na to ze pokusat sa o diskusiu s tymto chovancom ustavu socialnej starostlivosti je ako hrat sach so simpanzom