... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
xener
Auto: biele, sede, modre
Kraj: Bratislavský

Re: Politika a ine sr*cky

Dnes, 10:26

Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

spekillant
Kraj: Trnavský

Dnes, 11:17

pistacik11 napísal:
to vazne tu ide moralizovat niekto, co sa smeje z vozickara?? A ze kto ma o 4 kolecka menej.

Aspon vidno, tu slavnu ohladuplnost Blavackej ( kedze to doticny tak miluje) kaviarne za ktoru tak bojuju.
aaa dalsi dunning-kruger do partie.
Asi nikdy nezabudnem jak si bobrovi napisal, ze americania maju utocne zbrane, ale rusi obranne. Ty by si fakt o moralizovani pisat nemal.

Plus si dal auto do ruk jebnutemu orangutanovi Bobkovi, co by ta malo automaticky diskvalifikovat z akejkolvek debaty, lebo neviem co by pricetneho cloveka k takemu niecomu viedlo...

spekillant
Kraj: Trnavský

Dnes, 11:19

xener napísal:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
no ty si kokooooooooooot, nas tu varis o studiach a patentoch a nakonec sem jebnes nejakeho senilneho dedka z pocasia :D ty nemozes byt v poriadku :)

ani do vody nechod, uz robia aj vodne chemtrails !!!1!!1!
Obrázok

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

pred 17 minútami

spekillant napísal:
aaa dalsi dunning-kruger do partie.
Asi nikdy nezabudnem jak si bobrovi napisal, ze americania maju utocne zbrane, ale rusi obranne. Ty by si fakt o moralizovani pisat nemal.

Plus si dal auto do ruk jebnutemu orangutanovi Bobkovi, co by ta malo automaticky diskvalifikovat z akejkolvek debaty, lebo neviem co by pricetneho cloveka k takemu niecomu viedlo...

co dovtedy aj platilo... zameriavali sa skor na protivzdusnu obranu a letectvo maju profilovo skor na zachytavanie cudzich lietadiel ako na bombardovanie a nicenie pozemnych cielov, co sa aj ukazuje na ich efektivite na Ukrajine.

To, ze som napisal, ze su kokoti, ze napadli Ukrajinu uz sem radsej nenapises....

A k tomu, ze som dal auto Kozovi, len tolko, ze este v to leto sa vsetky skody niekolko nasobne zaplatili len na tom, ze sa auto objavilo na videu, takze za mna vyuzita prilezitost.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

undy
Auto: Xxxxxx
Kraj: Zahraničie

pred 9 minútami

spekillant, ten dunning-krugerov efekt sa dá aplikovať aj na sebavedomie...tak opatrne s tým

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 19 neregistrovaných