... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

Fuxxo napísal:Xiaomi isli neskutocne hore, nove 15t a 15t Pro fotia zevraj lepsie ako S25 a Xiaomi 15 Ultra uz je cisto fotomobil .... Ak si pozries novu 17 radu od nich, tak tiez asi cena/ vykon nebude nic lepsie. Ja osobne ak raz pojdem od Apple prec, tak pojdem do Xiaomi. Jedina vec, co ma na teraz drzi u Apple je, ze musel by som opäť menit aj notebook a vsetko z cloudu natahat inde.
a seriozne, xiaomi za 900€?? este samsung ako tak horko tazko pochopim, ale xiaomi? jebe to tym ludom ozaj![]()
pista: to fakt nema v sebe aplikacie aby si vedel pdf excel a podobne subory otvorit?parada, to sa vyplati..

xener napísal:spytam sa tak laicky, ty si uplny bezmozeg vypatlany?
Fuxxo napísal:Na 18tke som nemal ziadny problem, proste sa to vsetko vyskytlo po update na 26tku. Kazdopadne vraj v 26.1 beta uz ma byt prepinac, ako liquid glass obmedzit, tak uvidime.sak ale co sa sponujes killo, robim si prdel![]()
ked mas staru baterku, tak odporucam urcite skusit vymenit, mam par znamych co to riesili a telefon ozil dost.. inac keby som vyslovene nechcel novu lepsiu kameru, tak doteraz mam 12 pro max, posunul som ho zene a funguje nonstop denno denne bez problemov, aj ked este na nom nema novy ios.