... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Nedeľa, 21. Septembra 2025, 19:17

Diiiky…tak to sa mi paci….
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

spekillant

Utorok, 23. Septembra 2025, 17:32

Liquid glass a cely iOS 26 je ten najskurvenejsi paskvil za posledne roky, zabloatovane xiaomi 7 rokov dozadu nemalo tak vizualne odpudivy system.

MacOS ta-Hoe ani nehovorim, tolko UX glitchov nemala ani bootleg verzia Widowsov Milenium edition.
Aby Kalkulacka skrz memory leak vyjebala 32GB ram, to je uz moc na mna. Indicki vibecoderi to celkom dojebali no.
#vyladenysystem

17tky Pro vyzeraju po tyzdni jak keby ich pouzivali ukrajinci v zakopoch, anodizaciu im asi robili v Šulekove.

Jedna z najhodnotnejsich IT spolocnosti a toto vypusti. Dobre.
ja idem buduci mesiac zobrat base 17tku, aj ked cakam kym bude vystavena, ci mi z PWM vykrvacaju oci.
A mogbuk strelim na bazos a kupim nejaky thinkpad, lebo na hentu parodiu sa nedokazem pozerat.

Fuxxo by ma zaujimalo co na GUI hovoris ty - ako grafikovi ti musi byt fyzicky spatne vzdy ked to pouzivas

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 12. Októbra 2025, 17:02

ty vole na keru picu ides do noveho ajfonu ked tu kazdorocne len picujes na to? co si nejaky sado masochista? :-D

co sa tyka gui, niesom fanusik vobec, liquid glass je vrcholna picovina, a mne to dojebe zivot celkom dost, lebo sa to prenesie do vsetkych apple materialov, a 8 z 10 kokotov klientov bude vyzadovat dizajn "v style apple". kazdopadne apple na to prislo tiez, a podla vsetkeho co som videl dalsi update, tak uz backpedaluju s velkym mnozstvom tych priesvitnych "presklenych" butonov a elementov na uplne nepriehladne, matne.. dizajnovo to bude asi este vacsi paskvil, uvidime :-D
ale co sa tyka funkcionality aspon tam to dojebali tiez :-D preco dopici v safari musel zmiznut button na taby to nepochopim absolutne, a ked sa chcem dostat k tabom tak sa preklikavam jak retard cez submenu. rovnako, ale to ma sralo uz v predchadzajucej verzii, v imessage ked pridavam fotky, tak tiez potrebujem 3 kliky ci kolko, predtym tam bola pekna ikonka fotky, a na supu sa vylistovali namiesto klavesnice..
na druhej strane som spokojny s rychlostou animacii, celkovo posobi system sviznejsie, uz hned pri odblokovani/zablokovani telefonu, prepinani, vypinani, zapinani aplikacii, atd. takze toto je okej. plus nastastie macos co ma najviac zasahuje, kedze v nom travim 10+ hodin denne, tam sa toho az tolko nezmenilo, az na par kokocin, ale to je relativne ok.
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

spekillant

Včera, 16:40

boha, vidim ze pomery tu sa nemenia, a drbnuta nalada pretrvava.
Kde tu ja kazdorocne picujem, hlavne ked sem uz ani nechodim? To predychaj a klud.
S iPhone nemam nejaky zasadny problem a 3.5 roka som s 13tkou spokojny, takze neviem co zas fabulujes. Jedine co je picovina je lightning, ale to sa vyriesilo 15tkou ;)
A asi ta to nebude zaujimat, ale preco to teda nevymenim - lebo 6.3" je max velkost co som ochotny nosit, a mimo iP mam na vyber jebnuty Samsung, pojebany Pixel zabugovany s jebnutym procesorom, alebo Xiaomi. A aj ked som skrz jebnutu Xiaomi nadstavbu zvazoval tuto moznost, ak si porovnam ci dam 900 za iP alebo 900 za xiaomi, tak mi to teda zmysel nedava.
A 13tka na iOS 18tke bola uplne dopohody, nemal som s tym ziadny neprekonatelny problem (to ze som na niektore veci picoval je normalne, sak nebude vsetko tiptop), 26tka je ale tragicka. Tipujem, ze starsi cipset a mierne vymlatena baterka v kombinacii s kokotskymi efektami na 26tke ten telefon celkom dodrbali, uz to je jak android kedysi, nekedy trva 5 sekund aby sa rozsvietil displej, appky startuju pomaly, atd. Ale uznavam, moja kokotina ze som bol hamizny a updatoval to. Hlavne teraz ked zapnem setric baterie, je ten telefon uplne zadychany, co na 18tke nebol. Rozumiem, treba ten vykonny cipset zamestnat aspon jeblymi odleskami, ked uz Epl Inteligenc nevydala.

Na MacOS inak odjebali Launchpad a namiesto toho je tam poloretardovana alternativa. Mozem sa rozlucit s usporiadanymi appkami vo foldroch, teraz to jebe nejake defualt kategorie ktore su uplne mimo.
Co ma mega irituje su aj rozlicne radiusy zaoblenia okien, a mam pocit ze sa textove elementy posunuli tak, ze maju viac miesta okol seba, tak to vyzera na nevyuzite miesto. Chapem, ze to postupne (snad) pofixuju, ale v takejto podobe to ani nemalo ist von. Je to cele divne no.

A k iP17 - sa zistilo, ze Display Pulse Smoothing tak nejak moc nepomaha, kedze som PWM sensitive, tak zvazujem ci radsej nebrat 16. 17tka ma po hw stranke vsetko co treba, konecne aj 120hz a always on, ale ked mi to ma rezat oci, tak 16tka bude dobra. Pobavil ma nakupca u nas vo firme, ked som povedal nech mi vycisli cenu za 17tku, povedal ze su zatial nedostupne ale moze mi dat Galaxy s25+ za dobru cenu. Reku dik, objednam si steak a dostanem rezen,sak pohoda.

pistacik11
Autor témy
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Včera, 19:55

Ja mam tiez IP13, mam OS26 a nevsimol som si, zeby to bolo nejak spomalene... Takto pred rokom ked mi koncil pausal, skusil som Xiaomi 14t (hlavne kvoli tomu, ze tam bola poriti cena od operatora oproti tomu, co sa predaval inde), vydrzal som s nim 3 mesiace, hlavne kvoli reklamam, ako som chcel nieco otvorit v PDF, exceli a pod.... a platit si kvoli tomu apky sa mi nechcelo.

V tomto vnimam hlavnu vyhodu zariadeni od Applu.

Teraz mam cas do maja, uvidím nejake reakcie na novy IP17(PRO). To ci sa poskrabe je mi viac menej jedno, hlavne nech sa neprehrieva.

Ale realne uvazujem, zeby som skocil k XIAOMI, ak bude 17PRO dostupne aj v Europe, kedze oni vedia vzdy podporit predaje nejakymi zaujimavymi akciami. Ak sa nebude pacit, tak ostanem u 13-tky kedze stale staci na to, na co ju ja pouzivam, len obcias zamrzia zrnite fotky za tmy.
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 11 neregistrovaných