... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:Ty naozaj veríš tomu, co si napísal?!....fakt mas taky problem s tym, ze EU sprisnuje emisne normy? Neverim, ze ti nezalezi na tom v akom stave zanechame tuto planetu svojim detom. A vec sa ma tak, ze zazivame pociatok klimatickej krizy, tak musime vypustanie CO2 stiahnut na nulu. Nie znizit, nie obmedzit. Proste uplne stiahnut na nulu.
A mozme sa bavit o tom,ze najviac emisii do ovzdusia vypustaju krajiny ako Cina, ze najviac ku znecisteniu prispieva vyroba ocele a betonu a ze osobna preprava je iba mala cast. Lenze aj tuto malu cast musime ''vyriesit''
cayman napísal:ty si fakt uplne vedla.Čo je zlé na tom autorovi? Že reálne zachránil životy miliónom ľudí v chudobných krajinách? Či to, že miliardami prispieva na charitu?
Naozaj treba trocha viac čítať. USA nie je homogénna a áno, sú štáty, kde sa dá jazdiť takmer s hocičím a emisné limity sú voľné, ale sú tam aj štáty, kde sú emisné limity prísne.
ROKI49 napísal:samozrejme viem co tieto slova znamenaju . oznacuju skupinku, ktora veri ze gates, schwab , todos a dalsi su skvele chalaniska, ze leyenova je genius v sukni, ze europska unia nam chce dobre a treba s nou zostat na vecne casy, ze mrna vakcina je 100% ochrana proti vsetkemu, ze ukrajina, podla democracy index hybridny rezim na 92. mieste na svete, brani nasu demokraciu a slobodu a mohol by som pokracovat hodne dlho, len sa mi teraz nechcea s tymto argumentom vzdy skonci debata![]()
Liberalny progresivec, aj vies co tie slova znamenaju, ci proste je to in na hlavnych spravach, tak to pouzivas?