voMacK napísal:....fakt mas taky problem s tym, ze EU sprisnuje emisne normy? Neverim, ze ti nezalezi na tom v akom stave zanechame tuto planetu svojim detom. A vec sa ma tak, ze zazivame pociatok klimatickej krizy, tak musime vypustanie CO2 stiahnut na nulu. Nie znizit, nie obmedzit. Proste uplne stiahnut na nulu.
A mozme sa bavit o tom,ze najviac emisii do ovzdusia vypustaju krajiny ako Cina, ze najviac ku znecisteniu prispieva vyroba ocele a betonu a ze osobna preprava je iba mala cast. Lenze aj tuto malu cast musime ''vyriesit''
Ty naozaj veríš tomu, co si napísal?!

To musíš mat v apatieke naozaj solídny matros....

Ty naozaj veríš tomu, ze cela Európa, ktorá produkuje celkovo cca 8% celosvetovej produkcie CO2 ma zachrániť svet, tym ze zníži svoju produkciu na 0%?! A zároveň tym fakticky zvýši produkciu toho “smrtelne nebezpečného” plynu niekde na opačnom konci sveta....
Veríš tomu, ze zničenie európskeho priemyslu a ozobracenie obyvateľstva EU (pretože k ničomu inému to smerovať nebude) zachráni svetovú klímu a celu planétu pred postupným koncom ?!
Radšej sa ani nezačneme baviť o tom, ze CO2 je plyn, ktorý je v atmosfére Zeme uz od jej vzniku a vlastne umožnil vznik života na Zemi.... Úkaz mi jednu serióznu vedeckú štúdiu (t. j. takú ktorú si neobjednali úradníci EU), ktorá by preukazovala, ze zastavenie produkcie CO2 vyrieši vsetky (domnelé) klimatické problémy....
Ak tomuto všetkému skutočne veríš, tak mas asi este lepší matros nez berie Uršula

Never všetkému, čo si prečítaš v Denníku N...

Precítaj sk obcas aj nejakú klasiku, napr. Animal Farm alebo 1984 od Orwella.