... všetko o BMW ...
TheCarista napísal:Nazdar hosi,
este taka otazka - da sa dokodovat aby bolo vidiet teplotu oleja v sport displeji, tak ako to maju novsie verzie Idrive-u? Takisto by bolo aj fajn mat Waze cez Apple Car Play na celej obrazovke, nie len na 60%..je aj tam nejaka moznost to vyriesit? :)
ROKI49 napísal:Prosim ta, vidim, ze si z BA, kde si daval robit olej v prevodovke? Aky olej tam siel (origo ZF?) a co to cca stalo? Caka ma to v blizkej dobe.....
voMacK napísal:No a ako to je teda s tymi sedackami? Ktore funkcie v G30 chybaju oproti F10?
SurrendeR napísal:Zaujimave, ze my vsetci ostatni, co mame na oboch modeloch odjazdene desiatky, resp stovky tisic km, tak ten rozdiel nevidime....ak neviete (vy vsetci) najst rozdiel medzi f10 a g30 sedackami rovnakeho typu, tak ste ich asi nenastavovali dostatocne.
voMacK napísal:Zaujimave, ze my vsetci ostatni, co mame na oboch modeloch odjazdene desiatky, resp stovky tisic km, tak ten rozdiel nevidime.
Nemal som problem s nastavenim ani na jednom aute. A stale sa pytam teda, ze ktore konkretne funkcie G30 stratilo oproti F10 :)
Nemyslis, ze je skor chyba v tebe a nieco tam robis nakokot?Lebo este raz ti hovorim, ze ovladace su na oboch modeloch totozne, ak neratam to, ze G30 ich ma aj "dotykove."