... všetko o BMW ...
Observer napísal:okej, G30 ich dostala s faceliftom, lebo prisiel relativne davno..tak isto aj G01 LCi ich este ma..A na toto si prosim Ta ako prisiel? Do 5er (G30) boli laser svetla zavedene prave s LCI, u pre-LCI modelov neexistovali pokial viem... a zeby 3er G20 LCI nemali lasery o tom tiez neviem...
o G60 sa este nevie dost, ale velmi pochybujem zeby z vybavy laserove. svetla vypustili...
inak, lasery svietia “jak blbe”ale je fakt, ze na to aby sa spustili musi byt takmer uplna tma a nikde v dohlade ziadny zdroj svetla ( mne sa spustili len na velmi zasitej okreske).... podla mna pri dnesnej hustote premavky sa pri jazde na dialnici (takmer) vobec nazapnu, svietia len dialkove
Fuxxo napísal:Tie stredne ledky nemaju vyrezavanie? Shit...som myslel, ze ked tomu nadavaju adaptivne, ze to tam funguje. Vyrezavanie je vec, co ked clovek ma, uz nechce byt bez.....no zbytocnost to nieje, lebo tie stredne adaptivne ledky, ktore mam aj ja, tak nemaju funkciu vyrezavania.. a to je rozdiel triedy vo svieteni, aj ked laser svieti len za urcitych podmienok, ledky vyrezavaju stale, a to proste chces. jedno v jakom aute..
inak laser asi zbytocnost je, lebo nove / faceliftove modely vypustili laser uplne..
ROKI49 napísal:Tie stredne ledky nemaju vyrezavanie? Shit...som myslel, ze ked tomu nadavaju adaptivne, ze to tam funguje. Vyrezavanie je vec, co ked clovek ma, uz nechce byt bez.....
voMacK napísal:pri novych modeloch pisu uz matrixBMW nema ziadne "matrix" ledky...