... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Sobota, 31. Októbra 2020, 11:36

no ako chlapci, zachipovani?
kto este nebol na cipek, odporucam nezabudnut vziat si so sebou najdolezitejsiu vec - sluchadla.

okrem krasnych clovekov typu "ja ich jebem, ak budem pozitivny, ja pojdem do roboty, sak sa to nedozvedia, mi pisali, ze si mam zobrat dovolenku ak nechcem PN, ale ja ich jebem, dovolenku uz nemam, a PN nechcem"
sa nasli aj usmevne tupelka, 16-17 rocny chlapec sa zaregistroval, a rezkym krokom presiel okolo baby v skafandri a rovno vysiel von na dvor, kde sa caka na vysledok
"mlady pan, a vy sa nechcete testovat?"
"sak som uz odovzdal obciansky!"
"no ale odbery"
"jaj, a co som ja vedel?"
...chlapec si myslel, ze z cisla obcianskeho mu spravia test. podobne ako ked petersamer robil diagnostiku cez VIN na dialku.

absolutne dno boli krestania katolici, predo mnou stal starsi pan z vedlajsej ulice, o barlach, noha v sadre. Reku, pane, chodte dopredu. A ze nie, ludia hundrali... ale vojak chodil poctivo kazdych 5 minut von pozerat a hned ho bral dopredu... o dve miesta vpredu stal prijebany predseda MNV, po 89tom katolik, co derie lavice v kostole 3x do tyzdna, zacal hundrat, ze "noo Jozo, ale pred tyzdnom si vonku pri krcme mohol stat, ze". Toho pana poznam z videnia, rozvaza zeleninu v dodavke, chodi do krcmy pri mojej garazi, kde si da jedno pivo ked sa vracia na bicykli niekde zo zahrady alebo z lesa. Slusny clovek, ziaden ozran. ale keby to just bol norton, co podopiera stenu krcmy od rana do vecera, ked ma raz dopice niekto nohu v sadre, tak ho nenecham v rade. Ked uz som bol na rade ja, prisli starsi manzelia, pan bol zjavne uz dementny alebo Alzheimer, prazdny pohlad, nevedel co sa deje okolo neho, pani rovno poprosila vojaka ci ho zoberu, ze ona uz sa testovala skoro rano, ale on nevydrzi dlho stat. Hned ho brali. Samozrejme zozadu asi od piatich ludi krutenie hlavami a picovanie, jeden zas zakrical "ale ved vy ste z ulice XY, vy mate ist na odberne miesto inde". Pani len zakricala, ze tam su schody, a jej muz tam nevyjde. Proste pohostinny narod slovensky, dobroprajny, vraj 80% krestansky... ja furt len volajakych scientologov asi stretavam.

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Sobota, 31. Októbra 2020, 15:43

A ako vam fici 5G po instalaci chipu? Secko v poradku?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Sobota, 31. Októbra 2020, 16:09

U nás na dedine všetko v poradku, žiadne stresy, aj celkom to rýchlo išlo, aj keď rady vyzerali dlhšie, lebo pár ľudí potrebuje aj 10m odstup

Už ma môžu sledovať aj ovládať cez 5g
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

Bojsi5
Auto: F30 335i
Kraj: Prešovský

Sobota, 31. Októbra 2020, 22:25

počkaj o týždeň, toto je ešte len beta verzia :D
E30 320i coupé (92kW) - ex
E36 320i coupé (m52) - ex
E46 328Ci - ex
Obrázok
F30 335i
Obrázok

Lipo69
Kraj: Žilinský

Sobota, 31. Októbra 2020, 22:55

je dolezite pripomenut si kde je realita, zijeme si vo vlastnych bublinach a pravda inde
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Nedeľa, 1. Novembra 2020, 17:18

Tak ako teda? 🤷🏻‍♂️
Prílohy
FB_IMG_1604247434988.jpg
FB_IMG_1604247434988.jpg (32.26 KiB) 779 zobrazení
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

e38flight
Auto: bmw e38 735í lpg

Nedeľa, 1. Novembra 2020, 18:32

boborjelotor napísal:
no ako chlapci, zachipovani?
kto este nebol na cipek, odporucam nezabudnut vziat si so sebou najdolezitejsiu vec - sluchadla.

okrem krasnych clovekov typu "ja ich jebem, ak budem pozitivny, ja pojdem do roboty, sak sa to nedozvedia, mi pisali, ze si mam zobrat dovolenku ak nechcem PN, ale ja ich jebem, dovolenku uz nemam, a PN nechcem"
sa nasli aj usmevne tupelka, 16-17 rocny chlapec sa zaregistroval, a rezkym krokom presiel okolo baby v skafandri a rovno vysiel von na dvor, kde sa caka na vysledok
"mlady pan, a vy sa nechcete testovat?"
"sak som uz odovzdal obciansky!"
"no ale odbery"
"jaj, a co som ja vedel?"
...chlapec si myslel, ze z cisla obcianskeho mu spravia test. podobne ako ked petersamer robil diagnostiku cez VIN na dialku.

absolutne dno boli krestania katolici, predo mnou stal starsi pan z vedlajsej ulice, o barlach, noha v sadre. Reku, pane, chodte dopredu. A ze nie, ludia hundrali... ale vojak chodil poctivo kazdych 5 minut von pozerat a hned ho bral dopredu... o dve miesta vpredu stal prijebany predseda MNV, po 89tom katolik, co derie lavice v kostole 3x do tyzdna, zacal hundrat, ze "noo Jozo, ale pred tyzdnom si vonku pri krcme mohol stat, ze". Toho pana poznam z videnia, rozvaza zeleninu v dodavke, chodi do krcmy pri mojej garazi, kde si da jedno pivo ked sa vracia na bicykli niekde zo zahrady alebo z lesa. Slusny clovek, ziaden ozran. ale keby to just bol norton, co podopiera stenu krcmy od rana do vecera, ked ma raz dopice niekto nohu v sadre, tak ho nenecham v rade. Ked uz som bol na rade ja, prisli starsi manzelia, pan bol zjavne uz dementny alebo Alzheimer, prazdny pohlad, nevedel co sa deje okolo neho, pani rovno poprosila vojaka ci ho zoberu, ze ona uz sa testovala skoro rano, ale on nevydrzi dlho stat. Hned ho brali. Samozrejme zozadu asi od piatich ludi krutenie hlavami a picovanie, jeden zas zakrical "ale ved vy ste z ulice XY, vy mate ist na odberne miesto inde". Pani len zakricala, ze tam su schody, a jej muz tam nevyjde. Proste pohostinny narod slovensky, dobroprajny, vraj 80% krestansky... ja furt len volajakych scientologov asi stretavam.
už dlho som sa tak nezasmial záverečná časť príbehu ma dostala :lol:

pablohablo

Nedeľa, 1. Novembra 2020, 18:43

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 07:59, upravené celkom 2 krát.

futy
Auto: C180w205

Nedeľa, 1. Novembra 2020, 19:10

v ZA bol včera dosť plný stav, pred odberovými miestami sa tvorili rady, žena sa vybavila do cca 1,5h, ja spadám do výnimiek tak som nešiel, radšej som prezul haraburdu. Dnes ráno cez "internety" a soc. siete vyzývali, že je prázdno tak som sa ráno dal otestovať, nečakal som ništ, dierku na testovanie som si mohol vybrať a trafil som negatívnu. Okolo 11tej som sa vybral na bicykel a prešiel som 45km po okolí všade prázdno, tak výhovorka na nemožnosť otestovania bude problém.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

e38flight

Nedeľa, 1. Novembra 2020, 19:19

Ja som si v sobotu ráno privstal pretože som išiel na test z pocitom že ráno už budem dlho čakať v rade . Prišiel som na odberné miesto kúsok od domu na základnú školu no rada bola tak veľká že v duchu si hovorím že Slováci chcú byť príkladom . Môj odhad na čakanie v rade bol tak na dve hodiny . Sadol som do sedmičky a išiel som sa otestovať do blízkej dediny kde bolo tiež odberné miesto ,tam už bola situácia omnoho lepšia čakal som v rade 30 min .

boborjelotor

Utorok, 3. Novembra 2020, 19:48

Igor Matovič k porušeniu karantény prokurátorky Viery Kováčikovej: „Pred voľbami sme ľuďom sľúbili Slovensko, kde si budú ľudia pred zákonom konečne rovní. Táto pani si však o sebe evidentne myslí, že je niekto viac. Ak polícia rieši tých ľudí, ktorí si išli urobiť druhý test s vedomím, že mali ísť bezodkladne do domácej karantény… rovnako musí riešiť aj hlavu Generálnej prokuratúry… lebo len tak je to fér.“

No som zvedavy, ci z tohto nieco bude. Lebo ak nic, potom vsetci primitivi, co ignoruju karantenu, a tvrdia, ze covid neexistuje alebo je to len nadcha, co sa vylieci kolozvarskou kapustou naozaj nezasluzia dostat ani 10 eurovu pokutu.

ale vacsi kybel hnoja ako toto je to, ako aj tie nase jedine akoze pravicove mienkotvorne denniky posledne dni pisu o prezidentskych volbach v USA. Ked to takto pojde dalej, kupi si predplatne Nka a SME aj chup44.
"Trump blablabla ale nezacal ziadne zbytocne vojny", "Trump blablabla ale splnil vela slubov"
neviem no, aj taky Novy cas dokazal napisat onehda triezvu analogiu, ze momentalni dvaja kandidati v USA su na urovni prezidentskych volieb, kedy sme si volili medzi Meciarom a Gasparovicom, a slusni ludia prisli hlas hodit v gumenych rukaviciach.

e38flight

Utorok, 3. Novembra 2020, 20:17

Kotleba opäť blúzni. Tvrdí, že nás začipovali. Vraj to potvrdil premiér i certifikáty
čítali ste dnes článok čo povedal kotleba ? je mi z toho na vracanie ,
Ako môže niekto kto trochu zdravo rozmýšľa takéto niečo vyhlásiť ?
Na jar roku 2021 bude zverejnená vakcinácia ,očkovanie ľudí proti Covid 19 ,som zvedavý čo bude potom trepať .

pablohablo

Utorok, 3. Novembra 2020, 20:20

kotlebovi je uplne jasne ze nahana hlasy jebnutych ludi, normalne kampan postavena na tom ze akymi temami oslovim ludi s IQ pod 85.

e38flight

Utorok, 3. Novembra 2020, 20:22

:thumbup: presne tak

PetoK

Utorok, 3. Novembra 2020, 20:31

Preco ten kkt vlastne este nebruci v base ? Bol pravoplatne odsudeny

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 221 neregistrovaných