... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:už dlho som sa tak nezasmial záverečná časť príbehu ma dostalano ako chlapci, zachipovani?
kto este nebol na cipek, odporucam nezabudnut vziat si so sebou najdolezitejsiu vec - sluchadla.
okrem krasnych clovekov typu "ja ich jebem, ak budem pozitivny, ja pojdem do roboty, sak sa to nedozvedia, mi pisali, ze si mam zobrat dovolenku ak nechcem PN, ale ja ich jebem, dovolenku uz nemam, a PN nechcem"
sa nasli aj usmevne tupelka, 16-17 rocny chlapec sa zaregistroval, a rezkym krokom presiel okolo baby v skafandri a rovno vysiel von na dvor, kde sa caka na vysledok
"mlady pan, a vy sa nechcete testovat?"
"sak som uz odovzdal obciansky!"
"no ale odbery"
"jaj, a co som ja vedel?"
...chlapec si myslel, ze z cisla obcianskeho mu spravia test. podobne ako ked petersamer robil diagnostiku cez VIN na dialku.
absolutne dno boli krestania katolici, predo mnou stal starsi pan z vedlajsej ulice, o barlach, noha v sadre. Reku, pane, chodte dopredu. A ze nie, ludia hundrali... ale vojak chodil poctivo kazdych 5 minut von pozerat a hned ho bral dopredu... o dve miesta vpredu stal prijebany predseda MNV, po 89tom katolik, co derie lavice v kostole 3x do tyzdna, zacal hundrat, ze "noo Jozo, ale pred tyzdnom si vonku pri krcme mohol stat, ze". Toho pana poznam z videnia, rozvaza zeleninu v dodavke, chodi do krcmy pri mojej garazi, kde si da jedno pivo ked sa vracia na bicykli niekde zo zahrady alebo z lesa. Slusny clovek, ziaden ozran. ale keby to just bol norton, co podopiera stenu krcmy od rana do vecera, ked ma raz dopice niekto nohu v sadre, tak ho nenecham v rade. Ked uz som bol na rade ja, prisli starsi manzelia, pan bol zjavne uz dementny alebo Alzheimer, prazdny pohlad, nevedel co sa deje okolo neho, pani rovno poprosila vojaka ci ho zoberu, ze ona uz sa testovala skoro rano, ale on nevydrzi dlho stat. Hned ho brali. Samozrejme zozadu asi od piatich ludi krutenie hlavami a picovanie, jeden zas zakrical "ale ved vy ste z ulice XY, vy mate ist na odberne miesto inde". Pani len zakricala, ze tam su schody, a jej muz tam nevyjde. Proste pohostinny narod slovensky, dobroprajny, vraj 80% krestansky... ja furt len volajakych scientologov asi stretavam.