... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Utorok, 3. Novembra 2020, 20:40

nebol pravoplatne odsudeny, kedze sa odvolal, a rozsudok musi potvrdit sud vyssej instancie.

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i

Utorok, 3. Novembra 2020, 20:42

NS ho snad posle definitivne do basy a tam ho spolubyvajuci budu chipovat pravidelne v sprche.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Utorok, 3. Novembra 2020, 21:03

Ja som si dnes pozrel ako lsns vykazali zo sály, vsetci tlieskali a my tiez

boborjelotor

Utorok, 3. Novembra 2020, 21:14

Holandsko sprísňuje opatrenia. Po novom sa nesmú stretnúť viac ako dvaja ľudia, ktorí nie sú z rovnakej domácnosti. V budúcnosti sa zvažuje aj zákaz nočného vychádzania a zatvorenie škôl. V krajine pribúda menej prípadov, no nemocnice sú už takmer preplnené. (reuters)

Ten rozhovor s Lipsicovym bratom, lekarom v Holandsku, mam v pamati nejak zakotveny dodnes. Bolo by zaujimave precitat si, aky nazor ma na to s odstupom pol roka. (tvrdil, ze ruska su zbytocne, lebo ludia ich nevedia pouzivat). Ano, vo svojej podstate mal pravdu - drviva vacsina ludi bud nevie, ako spravne narabat s ruskom, alebo nosia jendu hnusnu spinavu handru dokola tyzddne, ale stale nesuhlasim s tym jeho nazorom, ze zakryvanie ksichtu nema zmysel. Patrim do tej vacsiny neefektivnych ksichtomaskovacov, co si rano nasadi rusko, 30x ho chyti, napravi, da dole, da naspat, napravi, da pod nos ked som sirokodaleko sam na chodniku, takze prevencia proti mojej nakaze mala, ale stale som presvedceny, ze ked ho mam nasadene spravne, ci uz je infikovane z okolia alebo nie, stale ma pomerne dobru ucinnost blokovat nakazu odo mna voci prostrediu. Mam atypicku gebulu, ziadne kupene rusko, ci uz jednorazove alebo textilne na viacnasobne pouzitie, mi nesedi, nosim usite na mieru, ale po tych mesiacoch nam data z celeho sveta ukazuju, ze tie jeble kusy handry na ksichte pomahaju - nie chranit seba, ale chranit ostatnych od seba, ak som infekcny.
A toto mi hlava nebere - aky jednoduchy jednobunkovec by som musel byt, aj keby som akokolvek veril, ze corona je hoax, tak uz len preto, aby som mal 100% krytie voci sorosovi, zidojasterom, panenke marii, tak si budem tu papulu a nos zakryvat, a mozem mat ciste svedomie, ze robim to minimum mozneho.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Streda, 4. Novembra 2020, 02:04

boborjelotor napísal:
Mam atypicku gebulu, ziadne kupene rusko, ci uz jednorazove alebo textilne na viacnasobne pouzitie, mi nesedi, nosim usite na mieru,
ale tak teraz sa uz len chvastas, ako jeden doktor so sukromnym kruhacom. Este povedz, ze je usite z perzskeho hodvabu vystlane hrivou plnokrvnika dpc.

Rusko nie je ochranny prostriedok, to si treba uvedomit, takze necakat od neho 90% ochrany... Plus jak hovoris, ked vidim ludi co idu do Billy, na chodniku sa vychrchle do ruky a potom si nasadi rusko. Alebo najvyssi level, ide pomedzi regale, stiahne si rusko aby sa vychrchlal, potom si ho nasadi naspat. Snad si ho nebude spinit ked vie, ze ho ma nosit este 2 mesiace... Tazko pracovat s takymto substratom.
Potom tu mas druhu sortu, tych fitnesakov a biohackerov odchovanych na mastnej kave, oni si to proste nedaju lebo oni nemozu ochoriet/roznasat to, Corona vidi, ze si si jebol 2 dnovy fasting a teraz si zajebal 3000kalorii zo steaku a este si si k tomu krajal platky masla, ale prilohu ani za boha lebo sacharidy su zlo. I ked mozno neochoreju/nemozu byt infekcni, vysiela to blbu message ludom, ktori su wannabee biohackeri.
Ja mam dvojvrstvove bambusove zo Sportisima, so zavazovanim za hlavu, lebo bezne rusko mi taha usi a padaju mi okuliare... Castokrat vidim opat specificku sortu ludi, ktori maju polyesterove saly/nakrcniky, ktore ale z hladiska zachytavania kvapocok a obmedzenia prudenia vzduchu stoja za kkt.
Nizsia ucinnost ruska po zapocitani takychto pripadov este klesa, ak dojde starynovy, vyjadri to aj matematicky, pie charty, vsecko
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Streda, 4. Novembra 2020, 06:38

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 07:59, upravené celkom 3 krát.

undy
Auto: Xxxxxx

Streda, 4. Novembra 2020, 07:16

ja sa kruháčom nechvastám, len konštatujem, že ho mám. Ak to niekomu ako chvastanie pripadá, asi je za tým závisť, či? A kruháče mám dva mimochodom, pred kazdý dom som si dal po jednom

pablohablo

Streda, 4. Novembra 2020, 09:45

vies, tie ruska, dezinfekcie, odstupu a vsetko nie je osve dokonale, su ako cibula, maju vrstvy

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Streda, 4. Novembra 2020, 10:00

Ked nemas pred domom kruhac neznamenas nic!

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Streda, 4. Novembra 2020, 10:03

ja nerozumiem tomu jak moze tolko ludi volit trumpa.. absolutne mi to nejde do hlavy, vidiet ze v amerike je este viac retardov jak sme cakali..
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

starynovy

Streda, 4. Novembra 2020, 10:04

undy napísal:
ja sa kruháčom nechvastám, len konštatujem, že ho mám. Ak to niekomu ako chvastanie pripadá, asi je za tým závisť, či? A kruháče mám dva mimochodom, pred kazdý dom som si dal po jednom

"Tak v prípade, že máš veľký dom, tak na Teba to neplatí...a ak chceš ozaj vidieť, čo to je veľký dom, pošlem Ti fotku môjho...a parkujú pred ním X5, X6, CLS a RR Evoque a ovládam gramatiku...a som lekár...a starám sa tiež sám o seba..." To bude urcite kazdeho zavist, nie tvoje komplexy pri kazdej akoze prilezitosti podsuvat chvalenky. Uz si sa v tom trochu stratil a tou obratenou psychologiou osieras akurat seba.

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535

Streda, 4. Novembra 2020, 10:18

..A mozno to nie je az tak o trumpovi ako totom ze nechu babku pedofilneho deda. Ale hlavne ze tu volila vacsina psychopata, mafiana a fetaka a hulica penisov c1. mafiana podvodnika č2. a fetaka a bozkavaca mirofonov a jeho druzinou obdivovatelov ameriky.. a fetaka c4 a dilera co sa tam ani nedostal .. to je intelektualny vykvet.

pablohablo

Streda, 4. Novembra 2020, 10:28

No tie erofetacke videjka a emaily Bidena mladsieho implikujuce Bidena starsieho do pay-for-play boli hodne vyzivne, oproti tomu je Trump 100% Ned Flanders.
Ale nechajte uz Undyho aj s jeho kruhacmi, pre mna je to len taka bublina ktoru som uz parkrat videl, si lovaty medzi chudobou kdesi v hornej dolnej a troska to pokrivy pohlad na svet lebo vidiek vie byt hodne kruty, lahko sa odcudzis zvysku obcanov. Ja mam vzdy sebareflexiu pretoze vzdy ked zaparkujem v garazi davam pozor aby som z jednej strany nejebol dvermi fungel nove ferrari a z druhej fungel novu G500, toto je podla mna jedine co Undymu chyba.

undy
Auto: Xxxxxx

Streda, 4. Novembra 2020, 11:13

chlapci moji, nie je nič ľahšie, ako si z vás urobiť piču, ste vtipní- to vám nikto neberie,ale dávajte si pozor- byť vtipný nie je to isté, ako keď sa na Vás smejú.

Myslím si, že existuje nejaká pomyslená hranica medzi tým, že niekomu niečo doprajete a závisťou. A tá hranica je individuálna, odráža sa to na individuálnych reakciách každého. Poprosím Vás, odpovedajte čím skôr, cez víkend nebudem mať čas, idem si zarobiť 700E

boborjelotor

Streda, 4. Novembra 2020, 11:34

ked uz som dostal vystrahu od Titana po staznosti od sudom uznaneho zlodeja z Bobrovca, aby som sa viac nevyjadroval na jeho adresu, ze je to zlodejska luza s prazdnymi ocami, kym dostanem ban este stihnem undymu pripomenut situaciu ani rok dozadu.

mily Undy, v case nie tak davnom si pisal, ako nemozes spavat, ako si to ventilujes potom na blizkych, ako ta to jendoducho vyrusuje, ze si z teba niekto na nejakom blbom diskusnom fore robi zarty. Tahas sa naspat do rovnakej situacie, sam. Neda sa byt trochu tehotny. Si dost inteligentny na to, aby som ti tu pisal kde, ako, preco. Ty to dobre vies. Nemozes sa cudovat tomu, ze ked nieco nadhodis niekto do tej lopty udrie. Chod si zarobit cez vikend, nikto rozumny by necakal, ze by to zdravotnicky personal mal robit zadarmo pri tak vysokom riziku, tvoja poznamka o 700 eurach teda nikoho rozumneho nevyrusi.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 239 neregistrovaných