... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Re: Politika a ine sr*cky

Streda, 4. Novembra 2020, 11:58

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 07:58, upravené celkom 1 krát.

Užívateľov profilový obrázok
Lipo69
Kraj: Žilinský

Streda, 4. Novembra 2020, 12:00

undy napísal:
chlapci moji, nie je nič ľahšie, ako si z vás urobiť piču, ste vtipní- to vám nikto neberie,ale dávajte si pozor- byť vtipný nie je to isté, ako keď sa na Vás smejú.

Myslím si, že existuje nejaká pomyslená hranica medzi tým, že niekomu niečo doprajete a závisťou. A tá hranica je individuálna, odráža sa to na individuálnych reakciách každého. Poprosím Vás, odpovedajte čím skôr, cez víkend nebudem mať čas, idem si zarobiť 700E
tak touto hlaskou si sa kategorizoval ako namysleny pako :), namyslas si ako ti ludia zavidia, pritom vacsina ta ma uprdele. flexujes tu siedmimy kilami ako dovi dopo :D
F11 530 dx
Ex E60 530 xi fl
Ex E46 320 d fl

I call my car the pussy wagon, because it's where I go to cry

RTG
Auto: BMW F900XR

Streda, 4. Novembra 2020, 12:02

Vsak prid sem ku nam na Oravu, mohol by si mat aj 1500 za den, nie len take drobne :D

fritolko
Auto: X3 E83

Streda, 4. Novembra 2020, 12:09

RTG napísal:
Vsak prid sem ku nam na Oravu, mohol by si mat aj 1500 za den, nie len take drobne :D
A 10 kil korbacov :D

BTW Su tito zdravotnici na testovani azda horsi ked nedostali podakovanie v podobe syrovych, masovych a kadejakych inych vyrobkov ?

undy
Auto: Xxxxxx

Streda, 4. Novembra 2020, 12:33

páni, ironia, nič? Ale som rád, ako som niektorých vytočil😁

starynovy

Streda, 4. Novembra 2020, 12:55

undy napísal:
Som rád, ako som niektorých vytočil😁

A potom si sa zobudil, to si poziciam lebo trefne, v hornej dolnej ako obvodak, co sa potrebuje chvalit kade chodi aby sa citil lepsie. Vsak sa cit, väčšina ľudí ako prijebek e38zVamR1 to dotiahla akurat na nacistu. Mas zenu, dom/y, auta, si vyssie postaveny clen spolocnosti. Treba sa uspokojit. Zajdi na terapie, to nieje ziadna hanba kedze si obvodak nie psycholog. Mas na co byt hrdy. Sny a realita sa casto nezhoduju, rokov mas dosť.. Treba prehltnut horku slinu a uvedomit si, ze si dosiahol co sa dalo. Na tolko vydalo, tak to je. Nemusis tu dieru po cojaviem kardiochirurgovi latat chvalenim sa. Its ok. ;)

RTG

Streda, 4. Novembra 2020, 13:05

Undy, myslim, ze nikto z tych co na teba reagovali sa nevytocil. Z nejakeho nepochopitelneho dovodu proste potrebujes byt centrom pozornosti a akosi nedokazes prezut, ze tu ti fakt nikto nezavidi a to ta serie. Tak sa to snazis aspon takto okato zakryt.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Streda, 4. Novembra 2020, 14:12

Undy ma az tak nerozhodil ako trio titan bobor a zapalkar ktoremu to konecne pride trochu kokotske

undy

Streda, 4. Novembra 2020, 14:23

Teraz vážne. Ozaj si myslíte, že ste tak veľmi nad vecou? Too much sebavedomie vám nič nehovorí? Veď ak by tu stále dokola niekto nevytahoval ten môj legendárny kruhac, neboli by na to ani moje reakcie. Zjavne to niektorym nedá pokojne spať. Ospravedlňujem sa teda za svoj doterajší spôsob života. Ospravedlňujem sa, že pred cca 20 rokmi som pracoval niekoľko rokov v USA na úrazovej klinike, ospravedlňujem sa, že som tam pracoval na záchranke, ospravedlňujem sa, že som počas 24 rocnej praxe a počas niekoľkoročného štúdia a neustáleho vzdelavania sa získal skúsenosti, ktoré pomohli mnohým chorým, kým niekto sedel v krčme a nadával že nevie vyžiť. Ospravedlňujem sa, že napriek poslaniu a hipokratovej prisahe som za svoju poctivo odvedenú prácu bral plat tu na Sk aj predtým v zahraničí. Ospravedlňujem sa, že svoj čas som venoval a venujem práci a rodine, že som peniaze nevlozil do BMG ani do automatov, ale som si dovolil postaviť kruhový objazd a picoviny okolo neho. Za všetko sa ospravedlňujem, za to že som nežil podľa vás. Fakt ma to mrzí a už v tom teda nebudem pokračovať. Budem namiesto chodenia do práce, do sluzieb, na povinné postgraduálne študijné semináre, na vzdelávacie akcie, prednášky atď. radšej chodiť sem načerpať z vašej studnice nekonečnej múdrosti. A vás nech liečia lekári z Albánska, Ukrajiny, alebo Bangladéša. To je jediné, čo týmito sprostymi sebavedomými rečami dokážete.

undy

Streda, 4. Novembra 2020, 14:36

starynovy napísal:
A potom si sa zobudil, to si poziciam lebo trefne, v hornej dolnej ako obvodak, co sa potrebuje chvalit kade chodi aby sa citil lepsie. Vsak sa cit, väčšina ľudí ako prijebek e38zVamR1 to dotiahla akurat na nacistu. Mas zenu, dom/y, auta, si vyssie postaveny clen spolocnosti. Treba sa uspokojit. Zajdi na terapie, to nieje ziadna hanba kedze si obvodak nie psycholog. Mas na co byt hrdy. Sny a realita sa casto nezhoduju, rokov mas dosť.. Treba prehltnut horku slinu a uvedomit si, ze si dosiahol co sa dalo. Na tolko vydalo, tak to je. Nemusis tu dieru po cojaviem kardiochirurgovi latat chvalenim sa. Its ok. ;)
A potom mi v službe, keď si sestrička pýta 2 eurá poplatok za APS, príde smutné že rôzne indivíduá si ich chodia požičiavať do čakárne od kamarátov. Tak je to lepšie? Tak je to správne? Tak to je podľa vašej schémy životného úspechu? Sorry, ale nedalo mi nereagovať na to. Akým právom, prečo si niekto myslí ,že vie? Ja to v podstate aj tuším len je mi blbé písať to sem... škoda, že len mne...

Mám atestaciu nielen zo všeobecného lekarstva a internej medicíny mimochodom, to k tej poznámke o kardiochirurgovi. Ak máš i ty nejakú, aspoň jednu, daj...pochváľ sa, hrdina
Naposledy upravil/-a undy v Streda, 4. Novembra 2020, 14:41, upravené celkom 2 krát.

RTG

Streda, 4. Novembra 2020, 14:36

A miesto toho aby si sam bol nad vecou, lebo "ironia", sa zase len chvalis. Tvoj sposob zivota tu ma kazdy na haku, ale ked to ako malomestiacky sebestredny blb vytiahnes stylom: aha luuza, pozrite co mam, kde som bol a co robim, obdivujte ma! tak nemozes cakat, ze ti tu kazdy bude preto lizat cokodierku. A ked dostanes pravom ladovu sprchu sa ti to nepaci.

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Streda, 4. Novembra 2020, 14:40

undy napísal:
ja sa kruháčom nechvastám, len konštatujem, že ho mám. Ak to niekomu ako chvastanie pripadá, asi je za tým závisť, či? A kruháče mám dva mimochodom, pred kazdý dom som si dal po jednom
ale sak len som srandoval. alebo aj bobrovi zavidim custom usite nahubky? :D proste to zludovelo, kruhac pred haciendou je jak empowerov tym pravnikov, s tym sa treba zmierit.

edit: boha tak spomeniem kruhac a hned to beres ako utok na svoju dusevnu integritu :D sak klud... este stale mozes kruhac zrusit a postavit si tam trebarz semafor. Len ho potom nefot na forum :D
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

undy

Streda, 4. Novembra 2020, 14:46

Jasné ,veď píšem o svojom "legendárnom kruhaci". A že som nad vecou, o tom nepochybujem, ak by som nebol, už dávno by som niektoré bludy tu nečítal. Skôr mám strach o iných ludi nad vecou 🤐

starynovy

Streda, 4. Novembra 2020, 15:36

"Kamarat" ty mas fakt problem v hlave.. Keby si chcel, mozes vytraceovat svoje prispevky v spojeni s kruhacom a zistis, ze na to davno kazdy zabudol a jediny kto to vytahuje akoze vtip, si ty. Lenze to vtip nieje, to uz tu skoro kazdemu doslo. Skoro, pretoze ty sa neratas, niesi nad vecou ani nahodou a este je tu par jednobunkovych kokotin ktore nechapem, preco nemaju ban ale budiž.
Poviem ti, ze takemuto levelu bluznenia a neviem v slôviänstine, v anglictine sa hovori "full of yourself" sa moze smiat aj normalny, vyrovnany jedinec co nikde nepracoval a nic nedokazal. Asi ako ked poviem, ze e38navzdynacista je kokot, na to som tiez nemusel predtym byt reichsfuhrer.

undy

Streda, 4. Novembra 2020, 15:54

nie som tvoj kamarát, ani v úvodzovkách, ani bez nich,ani sme si nepotykali, to si len ty želáš, aby si mi mohol.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 233 neregistrovaných