... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
undy napísal:tak touto hlaskou si sa kategorizoval ako namysleny pako :), namyslas si ako ti ludia zavidia, pritom vacsina ta ma uprdele. flexujes tu siedmimy kilami ako dovi dopochlapci moji, nie je nič ľahšie, ako si z vás urobiť piču, ste vtipní- to vám nikto neberie,ale dávajte si pozor- byť vtipný nie je to isté, ako keď sa na Vás smejú.
Myslím si, že existuje nejaká pomyslená hranica medzi tým, že niekomu niečo doprajete a závisťou. A tá hranica je individuálna, odráža sa to na individuálnych reakciách každého. Poprosím Vás, odpovedajte čím skôr, cez víkend nebudem mať čas, idem si zarobiť 700E
RTG napísal:A 10 kil korbacovVsak prid sem ku nam na Oravu, mohol by si mat aj 1500 za den, nie len take drobne
undy napísal:Som rád, ako som niektorých vytočil😁
starynovy napísal:A potom mi v službe, keď si sestrička pýta 2 eurá poplatok za APS, príde smutné že rôzne indivíduá si ich chodia požičiavať do čakárne od kamarátov. Tak je to lepšie? Tak je to správne? Tak to je podľa vašej schémy životného úspechu? Sorry, ale nedalo mi nereagovať na to. Akým právom, prečo si niekto myslí ,že vie? Ja to v podstate aj tuším len je mi blbé písať to sem... škoda, že len mne...A potom si sa zobudil, to si poziciam lebo trefne, v hornej dolnej ako obvodak, co sa potrebuje chvalit kade chodi aby sa citil lepsie. Vsak sa cit, väčšina ľudí ako prijebek e38zVamR1 to dotiahla akurat na nacistu. Mas zenu, dom/y, auta, si vyssie postaveny clen spolocnosti. Treba sa uspokojit. Zajdi na terapie, to nieje ziadna hanba kedze si obvodak nie psycholog. Mas na co byt hrdy. Sny a realita sa casto nezhoduju, rokov mas dosť.. Treba prehltnut horku slinu a uvedomit si, ze si dosiahol co sa dalo. Na tolko vydalo, tak to je. Nemusis tu dieru po cojaviem kardiochirurgovi latat chvalenim sa. Its ok.
undy napísal:ale sak len som srandoval. alebo aj bobrovi zavidim custom usite nahubky?ja sa kruháčom nechvastám, len konštatujem, že ho mám. Ak to niekomu ako chvastanie pripadá, asi je za tým závisť, či? A kruháče mám dva mimochodom, pred kazdý dom som si dal po jednom