... všetko o BMW ...
e38flight napísal:Keď si prečítaš rozsiahli úvodný príspevok je to tam vcelku podrobne popísané, ale keď chceš ešte raz, už pri kúpe auta bolo cítiť strohé radenie 5 a 6 prevodového stupňa, nič srdcervúce no ja som taký špekulant že chcem aby aj na 16 ročnom aute všetko fungovalo ako má. Takže po príchode domov som prevodovke zmazal adaptačné hodnoty, po tomto 1krát padla do núdzového režimu, po preštartovaní ok, no začala kopať. Vymenil som olej, bez filtra, iba pár litrov čo vytieklo, mierna zmena k lepšiemu no núdzak a kopanie tam stále bolo.Tak to áno to máš pravdu prevodovka vydržala takmer 400 tisíc km ,už mám doma druhu , nie sú až tak drahé jazdené a sú stále dostupné ,ale rozhodne nie u nás svk ,ale CZ ,stále ma zaujíma skadiaľ si objednával tie elektro magnetické ventily , dôvod prečo sa menili neradila podla predstav ?
Maco594 napísal:Ahoj, nejaké fotky ako presne máš spravené tie výfuky by sa nenašli ? :)
ALAS napísal:Zozen si silikonove hadicky pre podtlak a budes mat pokoj.
Patres535 napísal:Asi zalezi ake kvalitne hadicky to su, resp. aka hruba stena, ja mam silikonove hadicky uz cez 3,5 roka a zatial bez problemu.No rozmýšlal som nad tým, ale viacerí hovoria že tie silikónové teplom od motora príliš zmäknú a zmrštia sa tak že neprepustia podtlak, tak sa toho trošku bojím
Fuxxo napísal:Chcelo by to určite, ten zachovalý lak si to zaslúži. To len jak som hnilý kkt a nemám ani veľa času nato. Dačo tam ponatieram snáď keď sa podarí.beading by som povedal skor ze 5-chce to nejaku ochranu na lak
ale inak jej to velice sekne, tie kola su brutalne, dlhodobo jedny z top kolies na E53/E70.. a full black moze byt tiez :-)