... všetko o BMW ...

tempomat nemam, a tym padom to bude predpriprava :-)
 tempomat nemam, a tym padom to bude predpriprava :-) do terenu lepsie jak E34 o nieco
 do terenu lepsie jak E34 o nieco 

e53 sa bude zvysovat ked raz bude :-) vid priklad
 e53 sa bude zvysovat ked raz bude :-) vid priklad

plus ako veteran to nema velmi hodnotu do buducnosti, lebo je to social 520i.. sebastianova tiez nemala velmi hodnotu, on tam mal dokonca swap 525i z 520i ked si dobre pamatam, vyzeralo to pekne, ale vrazat do toho niekolkonasobnu hodnotu auta mi nepride moc mudre, hlavne ked to na taku hodnotu asi nikdy ani nestupne..
 plus ako veteran to nema velmi hodnotu do buducnosti, lebo je to social 520i.. sebastianova tiez nemala velmi hodnotu, on tam mal dokonca swap 525i z 520i ked si dobre pamatam, vyzeralo to pekne, ale vrazat do toho niekolkonasobnu hodnotu auta mi nepride moc mudre, hlavne ked to na taku hodnotu asi nikdy ani nestupne.. este som vo finale rad ze som do 6ky nerezal jak som povodne chcel
 este som vo finale rad ze som do 6ky nerezal jak som povodne chcel  takze to asi bude musiet byt len ze to dam do top stavu, nejake doplnky + luft, alebo stelovak a dovi.. nehovorim ale o E34, ale o inych autach v buducnosti
 takze to asi bude musiet byt len ze to dam do top stavu, nejake doplnky + luft, alebo stelovak a dovi.. nehovorim ale o E34, ale o inych autach v buducnosti dakujem silno clenovi milosss za paradnu ponuku na kolesa, dnes som nahodil secko vporadku, takze som hepi :-) utorok dufajme pridu budiky od airbona, ktory pisal ze uz su hotove, takze na stvrtok som sa objednal na stk, uvidime ci budu mat volny termin..
 dakujem silno clenovi milosss za paradnu ponuku na kolesa, dnes som nahodil secko vporadku, takze som hepi :-) utorok dufajme pridu budiky od airbona, ktory pisal ze uz su hotove, takze na stvrtok som sa objednal na stk, uvidime ci budu mat volny termin..  dnes som sa ju snazil roznymi sposobmi vylovit ale ani za toho kokota nevysla von a nakoniec padla do reflektoru dnu
 dnes som sa ju snazil roznymi sposobmi vylovit ale ani za toho kokota nevysla von a nakoniec padla do reflektoru dnu  co je z jednej strany dobre, lebo tam viem dat teraz uz parkovacku a bude to ok. zle to je preto, ze parkovacka sa usidlila vedla cocky, ale v svieteni to neprekaza, takze hadam to nebude problem
 co je z jednej strany dobre, lebo tam viem dat teraz uz parkovacku a bude to ok. zle to je preto, ze parkovacka sa usidlila vedla cocky, ale v svieteni to neprekaza, takze hadam to nebude problem  lebo vyberat svetlo este k tomu na soferovej strane je vpici robota
 lebo vyberat svetlo este k tomu na soferovej strane je vpici robota co je asi celkom vpohode.. plus este dam precalunit volant a kupim novu radiacu paku..
 co je asi celkom vpohode.. plus este dam precalunit volant a kupim novu radiacu paku..