... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
chup44 napísal::-D Ale to s tým 5 stupnom nie je zlý nápad, skôr je mi divná tá cena, za podobnú idú w124 s trojlitrom.
boborjelotor napísal:Černobil som nevidel, ale meno mi bolo známe, z vikingov (ja si mena veľmi nepamätám, zlá vlastnosť, nedocenuju najmä ženy), trochu som googlil, a pozerám, že herec, čo hrá Lokiho, je syn toho herca z Černobilu, takže zjavne sa dedí aj herecka kvalita v rodine.na imdb top1 pri 9.6, momentalne 9.7 tusim svieti pri tom.
ale Dyatlova som nespoznal, vyzeral uplne inak.
mne ale stale vadi ten britsky prizvuk, neviem preco, alebo mi skor vadi ten mix, polovica hercov hovori tvrdo, druha s britskymi prizvukmi.
ale Skarsgard je neskutocny herec, ja som ho spoznal az v tretej epizode, ja som mu uveril, ze je rus.
pistacik11 napísal:nie Lokiho ale Flokiho.....kukam na to jak debil, ze ved Tom Hiddleston aka Loki nema predsa fotra herca a uz vobec nie v cernobyleČernobil som nevidel, ale meno mi bolo známe, z vikingov (ja si mena veľmi nepamätám, zlá vlastnosť, nedocenuju najmä ženy), trochu som googlil, a pozerám, že herec, čo hrá Lokiho, je syn toho herca z Černobilu, takže zjavne sa dedí aj herecka kvalita v rodine.