... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
RTG napísal:Zistujem predbezne ale na emi idem az za rok a pol, preto tvrdim ze sa toho este pomeni...Nuz sam si si vybral. Mozno si vedel, mozno nie, to je uz teraz jedno a urobit sa s tym da len to, ze to das doporiadku - co vobec nemusi byt jednoduche.
chup44 napísal:Jo, presne, hento bolo drsné (v realite možno ešte horšie), maskéri by si zaslúžili nejaké ocenenie. A súhlasím, tiež by som uvítal, keby to bolo po rusky, to je jediné mínus pre mňa. A mne by možno ani nevadilo, keby tam boli čisto ruský herci/neherci. Ale tak HBO, no aj tak som vďačný, že to vzniklo, toto je najmenší problém celého seriálu.
futy napísal:za toto by som mu odstrihol gule. takychto buzerantov "velkomoznych" mam najradsej.. nie aby pomohol cloveku, ale on to este dojebe a vo finale sa ukazalo ze ani nevie co robi..To Abyssko:
Mňa ešte vo februári s N53. Siel som ako na hotové, idrive nič nehlásil posledne to bolo na diag v 11/2018 v autorizáku, vymenená cievka. Bulo mi ešte ani nepripojil OBD a už trieskal ako to neprejde, lebo ON vyhadzuje autá s 50tkm nájazdom. Tak aj bolo lambda 2.2, a Céčková zāvada čiže auto na podvalník. Volal som do MD že čo to za problém, doviezol som to po vlastnej osi hneď merali lambdy, katy, nox (ten bol menený už, aj vstrekovače, aj cievky všetky za posledné 2roky). Nič nezistili za teple, tak som to nechal do rána, že otestujú za studena a zase žiadna závada aj katy fungovali bez problému. Išlo sa k Mikovi, tam bez problému, lambda 2,18 a nevedel som, kde bol na Slovdekre problēm. Potom som kukol protokoly a na Slovdekre ten Kokot nezadal emisnú triedu výrobcu motora, tak meral lambdu podľa všeobecnej hodnoty a tam je lambda 1,003. Volal som do Seky, kde mi pán potvrdil, že technik urobil chybu prípadne som ho mohol upozorniť ("ja viem že technik nevie čo má robiť, okrem vyhadzovania vozidiel z emisnej") a môžem sa sťažovať na OÚ dopravy. Poslal som sťažnosť na Slovdekru, ale zatiaľ sa nevyjadrili, tak pôjde na OÚ.
Tu je o tom téma technicke-okienko/bmw-318i-2008-vysoke-hodnoty-na-stk-t94945.html
Fuxxo napísal:Trochu spojler možno a zároveň škoda, že tá bieloruská vedkyňa je fiktívna postava, možno tým chceli poukázať na to, že nad Bielorusko sa dostalo najviac “bordelu”ja to tiez napinavo pozeram, prve dva diely som kukol za sebou a teraz sa neviem dockat na 4ty.. absolutne mega zimomriavky cely cas, pravdepodobne najlepsi serial aky som kedy videl. a keby to bolo po rusky, tak by to kvalitne dojebali, nikto by to nepozeral tak ako tie ostatne pokusy rozneho typu![]()
za toto by som mu odstrihol gule. takychto buzerantov "velkomoznych" mam najradsej.. nie aby pomohol cloveku, ale on to este dojebe a vo finale sa ukazalo ze ani nevie co robi..
boborjelotor napísal:v Nku alebo SME bol rozhovor s nejakou slovenskou vedkynou, ktora robila v tom case cerstvo po skole nieco podobne ako ta bieloruska, a pisali tam, ze koli tomu, ze je to len na 5 epizod spravili "kompilaciu" tych ludi, ktori pomahali Legasovovi do jednej postavy, par viet tam je tam o tom spomenutych.
#edit https://dennikn.sk/1477186/jadrova-fyzicka-o-seriali-cernobyl-je-to-sila-reakciu-papalasov-vystihli-dokonale/