... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

RTG
Auto: BMW F900XR
Kraj: Žilinský

Re: P O K E C -tu mozte kecat o comkolvek.

Sobota, 25. Mája 2019, 11:30

Hej, napriklad prestat prevadzkovat kyble.

Užívateľov profilový obrázok
Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Sobota, 25. Mája 2019, 12:36

Cize vsetky auta co nepresli boli kyble hej? A teraz si kazdy ide kupit nove auto ano?

chup44
Auto: Nikdy v živote BMW
Kraj: Trnavský

Sobota, 25. Mája 2019, 20:34

Ak by sa niekto nudil alebo hľadal dobrý seriál, určite musím odporučiť Chernobyl. Bude mat síce len 5 epizód a tri sú vonku, ale neskutočne dobre spracované. Sleduje niekto ?

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 25. Mája 2019, 20:44

je to vynikajuci serial. len pri tretej casti som akurat veceral syrovu pizzu ked nabehli zabery toho hasica v nemocnici. asi dost dlho syrovu pizzu jest nebudem...
tie britske akcenty mi tam trosku nesedia, ale na druhej strane, ak by to malo by take nasilu ruske ako Malkovich v Billions, tak radsej toto.
ale je to skutocne dychberuce miestami.

chup44

Sobota, 25. Mája 2019, 20:47

Jo, presne, hento bolo drsné (v realite možno ešte horšie), maskéri by si zaslúžili nejaké ocenenie. A súhlasím, tiež by som uvítal, keby to bolo po rusky, to je jediné mínus pre mňa. A mne by možno ani nevadilo, keby tam boli čisto ruský herci/neherci. Ale tak HBO, no aj tak som vďačný, že to vzniklo, toto je najmenší problém celého seriálu.

Abyssko

Sobota, 25. Mája 2019, 20:55

Nevidel som to, uz teraz to lutujem. Hned ako pridem domov stahujem a kedy vyjdu prosim tie posledne dve casti? Chcem to mat naraz a nie potit sa ako to dopadne

chup44

Sobota, 25. Mája 2019, 21:06

Pondelok večer 4 časť a o týždeň posledná. Ja som zasa úplne opačný typ, mám rád toto čakanie, aspoň si človek medzitým môže niečo zisťovať, v tomto prípade, ako to v skutočnosti bolo a tak. Podľa mňa keď to človek pozerá náraz, je tam až príliš informácií a potom má v hlave neporiadok. Ja som napr. “odchovaný” na seriály Lost, ktorý som od začiatku sledoval a to keby niekto pozrel za sebou nie že celú sezónu ale pár epizód, nevie, ako sa volá ani :D

futy
Auto: C180w205

Sobota, 25. Mája 2019, 21:06

To Abyssko:
Mňa ešte vo februári s N53. Siel som ako na hotové, idrive nič nehlásil posledne to bolo na diag v 11/2018 v autorizáku, vymenená cievka. Bulo mi ešte ani nepripojil OBD a už trieskal ako to neprejde, lebo ON vyhadzuje autá s 50tkm nájazdom. Tak aj bolo lambda 2.2, a Céčková zāvada čiže auto na podvalník. Volal som do MD že čo to za problém, doviezol som to po vlastnej osi hneď merali lambdy, katy, nox (ten bol menený už, aj vstrekovače, aj cievky všetky za posledné 2roky). Nič nezistili za teple, tak som to nechal do rána, že otestujú za studena a zase žiadna závada aj katy fungovali bez problému. Išlo sa k Mikovi, tam bez problému, lambda 2,18 a nevedel som, kde bol na Slovdekre problēm. Potom som kukol protokoly a na Slovdekre ten Kokot nezadal emisnú triedu výrobcu motora, tak meral lambdu podľa všeobecnej hodnoty a tam je lambda 1,003. Volal som do Seky, kde mi pán potvrdil, že technik urobil chybu prípadne som ho mohol upozorniť ("ja viem že technik nevie čo má robiť, okrem vyhadzovania vozidiel z emisnej") a môžem sa sťažovať na OÚ dopravy. Poslal som sťažnosť na Slovdekru, ale zatiaľ sa nevyjadrili, tak pôjde na OÚ.

Tu je o tom téma technicke-okienko/bmw-318i-2008-vysoke-hodnoty-na-stk-t94945.html

Tak nakoniec moja sťažnosť bola vybavená ako opodstatnená a vyriešená dohodou, že mi preplatia celú faktúrovanú sumu od MDbavarie, ktorú už mám aj na účte. Dokonca fa som poslal dodatočne, netrvali na náhľade.
Naposledy upravil/-a futy v Utorok, 4. Júna 2019, 18:57, upravené celkom 1 krát.
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

Abyssko

Sobota, 25. Mája 2019, 21:13

futy napísal:
To Abyssko:
Mňa ešte vo februári s N53. Siel som ako na hotové, idrive nič nehlásil posledne to bolo na diag v 11/2018 v autorizáku, vymenená cievka. Bulo mi ešte ani nepripojil OBD a už trieskal ako to neprejde, lebo ON vyhadzuje autá s 50tkm nájazdom. Tak aj bolo lambda 2.2, a Céčková zāvada čiže auto na podvalník. Volal som do MD že čo to za problém, doviezol som to po vlastnej osi hneď merali lambdy, katy, nox (ten bol menený už, aj vstrekovače, aj cievky všetky za posledné 2roky). Nič nezistili za teple, tak som to nechal do rána, že otestujú za studena a zase žiadna závada aj katy fungovali bez problému. Išlo sa k Mikovi, tam bez problému, lambda 2,18 a nevedel som, kde bol na Slovdekre problēm. Potom som kukol protokoly a na Slovdekre ten Kokot nezadal emisnú triedu výrobcu motora, tak meral lambdu podľa všeobecnej hodnoty a tam je lambda 1,003. Volal som do Seky, kde mi pán potvrdil, že technik urobil chybu prípadne som ho mohol upozorniť ("ja viem že technik nevie čo má robiť, okrem vyhadzovania vozidiel s emisnej") a môžem sa sťažovať na OÚ dopravy. Poslal som sťažnosť na Slovdekru, ale zatiaľ sa nevyjadrili, tak pôjde na OÚ.

Tu je o tom téma technicke-okienko/bmw-318i-2008-vysoke-hodnoty-na-stk-t94945.html
Vrchol, platis za 'sluzbu' a oni to este aj takto doku#via? (dakujem bohu ze u nas nebol nikdy podobny problem)

Abyssko

Sobota, 25. Mája 2019, 21:15

chup44 napísal:
Pondelok večer 4 časť a o týždeň posledná. Ja som zasa úplne opačný typ, mám rád toto čakanie, aspoň si človek medzitým môže niečo zisťovať, v tomto prípade, ako to v skutočnosti bolo a tak. Podľa mňa keď to človek pozerá náraz, je tam až príliš informácií a potom má v hlave neporiadok. Ja som napr. “odchovaný” na seriály Lost, ktorý som od začiatku sledoval a to keby niekto pozrel za sebou nie že celú sezónu ale pár epizód, nevie, ako sa volá ani :D
Tak isto game of thrones pozrel som to za dva dni cele az po piatu seriu😀 a raz mi kamarat hovori ze to ako ked zabili jona snowa, a musel cakat rok kym ozije. Vravim co to trepes hned v dalsej casti ho nakopli 😀

futy
Auto: C180w205

Sobota, 25. Mája 2019, 21:16

Ja som prechádzal bez problému s touto haraburdou, 2x som bol, ale tento nový bulo čo je tam tak jeho múdrosťou som prišiel o 90€, lebo bavaria to nebude testovať po cikánsky (zadarmo).
BMW 523i F10- som bez vrtule
Audi A4B8 TFSi- sa minulo už
VW BORA 1,6 16V- ex

chup44

Sobota, 25. Mája 2019, 21:20

Abyssko napísal:
Tak isto game of thrones pozrel som to za dva dni cele az po piatu seriu😀 a raz mi kamarat hovori ze to ako ked zabili jona snowa, a musel cakat rok kym ozije. Vravim co to trepes hned v dalsej casti ho nakopli 😀
A presne preto sa nechystám GoT pozerať v blízkej dobe :D

Abyssko

Sobota, 25. Mája 2019, 21:25

futy napísal:
Ja som prechádzal bez problému s touto haraburdou, 2x som bol, ale tento nový bulo čo je tam tak jeho múdrosťou som prišiel o 90€, lebo bavaria to nebude testovať po cikánsky (zadarmo).
Takychto mudrlantov tam my nemame zaco dakujem

RTG
Auto: BMW F900XR

Sobota, 25. Mája 2019, 21:38

Abyssko napísal:
Cize vsetky auta co nepresli boli kyble hej? A teraz si kazdy ide kupit nove auto ano?
Vsak doprdele sa aspon netvar. Vsetci majstri sveta s vykuchanymi filtrami, zaslepenymi EGR a 10 rokov chvalenia sa ako da 10€ na "kavu" a vsetko ok, idu teraz vyplackavat ked im uz konecne niekto da po prstoch. Nic nehovorim o tom, ze mas mat nove auto, mas mat auto ale v poriadku. Ci snad ti za ten vykuchany filter mozem ja?

Abyssko

Sobota, 25. Mája 2019, 22:02

RTG napísal:
Vsak doprdele sa aspon netvar. Vsetci majstri sveta s vykuchanymi filtrami, zaslepenymi EGR a 10 rokov chvalenia sa ako da 10€ na "kavu" a vsetko ok, idu teraz vyplackavat ked im uz konecne niekto da po prstoch. Nic nehovorim o tom, ze mas mat nove auto, mas mat auto ale v poriadku. Ci snad ti za ten vykuchany filter mozem ja?
Rozumiem ta ale za vykuchany filter nemozem ani ja ale ked nebude na vyber vyjebem 2000 za novy, len by som sa tomu chcel vyhnut

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 244 neregistrovaných