... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
futy napísal:Vrchol, platis za 'sluzbu' a oni to este aj takto doku#via? (dakujem bohu ze u nas nebol nikdy podobny problem)To Abyssko:
Mňa ešte vo februári s N53. Siel som ako na hotové, idrive nič nehlásil posledne to bolo na diag v 11/2018 v autorizáku, vymenená cievka. Bulo mi ešte ani nepripojil OBD a už trieskal ako to neprejde, lebo ON vyhadzuje autá s 50tkm nájazdom. Tak aj bolo lambda 2.2, a Céčková zāvada čiže auto na podvalník. Volal som do MD že čo to za problém, doviezol som to po vlastnej osi hneď merali lambdy, katy, nox (ten bol menený už, aj vstrekovače, aj cievky všetky za posledné 2roky). Nič nezistili za teple, tak som to nechal do rána, že otestujú za studena a zase žiadna závada aj katy fungovali bez problému. Išlo sa k Mikovi, tam bez problému, lambda 2,18 a nevedel som, kde bol na Slovdekre problēm. Potom som kukol protokoly a na Slovdekre ten Kokot nezadal emisnú triedu výrobcu motora, tak meral lambdu podľa všeobecnej hodnoty a tam je lambda 1,003. Volal som do Seky, kde mi pán potvrdil, že technik urobil chybu prípadne som ho mohol upozorniť ("ja viem že technik nevie čo má robiť, okrem vyhadzovania vozidiel s emisnej") a môžem sa sťažovať na OÚ dopravy. Poslal som sťažnosť na Slovdekru, ale zatiaľ sa nevyjadrili, tak pôjde na OÚ.
Tu je o tom téma technicke-okienko/bmw-318i-2008-vysoke-hodnoty-na-stk-t94945.html
chup44 napísal:Tak isto game of thrones pozrel som to za dva dni cele az po piatu seriu😀 a raz mi kamarat hovori ze to ako ked zabili jona snowa, a musel cakat rok kym ozije. Vravim co to trepes hned v dalsej casti ho nakopli 😀Pondelok večer 4 časť a o týždeň posledná. Ja som zasa úplne opačný typ, mám rád toto čakanie, aspoň si človek medzitým môže niečo zisťovať, v tomto prípade, ako to v skutočnosti bolo a tak. Podľa mňa keď to človek pozerá náraz, je tam až príliš informácií a potom má v hlave neporiadok. Ja som napr. “odchovaný” na seriály Lost, ktorý som od začiatku sledoval a to keby niekto pozrel za sebou nie že celú sezónu ale pár epizód, nevie, ako sa volá ani
Abyssko napísal:A presne preto sa nechystám GoT pozerať v blízkej dobeTak isto game of thrones pozrel som to za dva dni cele az po piatu seriu😀 a raz mi kamarat hovori ze to ako ked zabili jona snowa, a musel cakat rok kym ozije. Vravim co to trepes hned v dalsej casti ho nakopli 😀
futy napísal:Takychto mudrlantov tam my nemame zaco dakujemJa som prechádzal bez problému s touto haraburdou, 2x som bol, ale tento nový bulo čo je tam tak jeho múdrosťou som prišiel o 90€, lebo bavaria to nebude testovať po cikánsky (zadarmo).
Abyssko napísal:Vsak doprdele sa aspon netvar. Vsetci majstri sveta s vykuchanymi filtrami, zaslepenymi EGR a 10 rokov chvalenia sa ako da 10€ na "kavu" a vsetko ok, idu teraz vyplackavat ked im uz konecne niekto da po prstoch. Nic nehovorim o tom, ze mas mat nove auto, mas mat auto ale v poriadku. Ci snad ti za ten vykuchany filter mozem ja?Cize vsetky auta co nepresli boli kyble hej? A teraz si kazdy ide kupit nove auto ano?
RTG napísal:Rozumiem ta ale za vykuchany filter nemozem ani ja ale ked nebude na vyber vyjebem 2000 za novy, len by som sa tomu chcel vyhnutVsak doprdele sa aspon netvar. Vsetci majstri sveta s vykuchanymi filtrami, zaslepenymi EGR a 10 rokov chvalenia sa ako da 10€ na "kavu" a vsetko ok, idu teraz vyplackavat ked im uz konecne niekto da po prstoch. Nic nehovorim o tom, ze mas mat nove auto, mas mat auto ale v poriadku. Ci snad ti za ten vykuchany filter mozem ja?