Lipo69 napísal:skoda nieco pisat, ludia to budu stale aj tak kupovat
edit : tu nejde ani tak o to ze mobil ma problem, to sa moze prihodit kazdemu ale zase to ze apple je ticho ziadne oficialne vyjadrenie nic, presne ako pri znizovani vykonu minuly rok
preco si nepriplatite ked chcete poriadny telefon...oh wait
Wtf? Čo by si chcel aby do 1 minuty Apple vydal vyhlásenie? Práve že Apple ako jeden z mála sa veľmi zaujíma a rieši každý problém. Určite tu bude čoskoro aktualizácia na to.
Páni, Apple ročne vo svojich aktualizáciach opraví 10ky problémov zatiaľ čo na ten váš boží Android je ročne 1 aktualizácia a majú vás v pici, keď chceš opraviť ďalšie chyby kúp si nový telefón, a to vám nevadí veľmi zaujímavé, ba naopak ste s týmto pokrokom “mame vás v pici” veľmi spokojný

O tom že už z krabičky je zväčša andriod telefón plny bloatwaru ani nehovorím, to je asi pokrok nejaký.. Už by Vám mohlo prestať s toho Androidu šibať toľko lebo mi to príde už choré ako sa tu len nadáva na každú vec u Apple a deravý Android ktorý vraj v najnovšej verzii ešte viac sleduje, analyzuje a odosiela Google vaše chovanie oveľa viac ako doposiaľ je tu modla sveta :) Keď tu začnem zverejňovať každý problém každého výrobcu Androidu tak tu budem nepretržite 24hod ale o tom tu nie je nikdy ani slovo, už je fakt mimo ako prehliadate všetky veci u vlastných telefónov.. Nebuďte naivný že práve ten váš telefón je bezchybný :) Toto nie je hejt ale už mi fakt nedalo..