... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Hugino napísal:Hneď na úvod ja nič neospevujem, len triezvo hodnotím. Čo je tu dosť vzácne.Mpower, môžeš ten AjFón ospevovať koľko chceš, ale to čo sa im za posledný čas "podarilo" je naozaj na smiech. Problémy s nabíjaním, beauty mod na prednej kamere, ktorý z teba spraví porcelánovú bábiku a podobné faily. Mňa ako koncového zákazníka hlavne zaujíma, čo mi výrobca za moje peniaze ponúkne a nehnevaj sa, ale dať 1600€ na telefón, ktorý má hneď problém s nabíjaním, má divný soft na foťáku a určite to ešte nie je všetko. Absolútne vyhodené peniaze.....
Snáď ešte väčší fail je samotný "budget" AjFón XR, ktorý má rovnaké rozlíšenie displaya ako 4rka....a to všetko za luxusných 750$
//MPower napísal:Odkiaľ si zobral informáciu že iPhone XR má rozlíšenie displeja ako iPhone 4?![]()
ice.blade napísal:no neviem ci nabijes bateriu skor pri 5V a 3A nez 9V a 2A atd
Lipo69 napísal:Wtf? Je rozdiel 1080p na 150cm TV a na mobile pri 7cm..takze vlastne 1080p je tfuj zbytocnost a komu nestaci 720p je hlupak![]()
a 4K ? ...heresy
//MPower napísal:Rozlíšenie displeja a hustota pixelov sú dve rozdielne veci. Koniec koncov 326ppi je už taká jemnosť že z bežnej diaľky používania mobilu ľudské oko nevie rozoznať jednotlive body. Pokial ten displej nebude využívaný na VR zastávam názor že čokoľvek nad 400ppi je zbytočnosť ba dokonca to môže byt kontraproduktívne.
mexican napísal:Rozlíšenie v bodoch má síce XR väčšie než IP4, keďže má väčší displej, ale XR bolo kritizované v prvom rade za to, že sa zmenšila hustota pixlov oproti iphone X resp. iphone 8.
//MPower napísal:Toto si dam zaramovat asi do zlateho ramu a poslem to do Pariza nech to vystavia hned vedla Mony Lisy.Hneď na úvod ja nič neospevujem, len triezvo hodnotím. Čo je tu dosť vzácne.