... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
//MPower napísal:Ja nie ale kamoš a je s nimi velmi spokojný. Pokial máš rád EarPody a sedia ti tak AirPody budeš milovať. Počkaj si ale na tú verziu s bezdrôtovým nabíjaním, čoskoro bude v predaji.
PristineShip napísal:a aky je rozdiel v tom ci ti servis vymaze tie data alebo si ich vymazes ty? ved aj tak nic ine ako vymazat data uz neurobis ked nemas ziadnu zalohu v itunes celeho teelfonu alebo aspon na icloude tych 5gb co je zadarmo.
runder napísal:Nevadí :) Dobrá správa je že sa to faceliftové púzdro s bezdrátom bude dať kúpiť aj samostatne na tvoje súčasne AirPody :)To si ma nepotešil kedže už sú doma
Joey napísal:to nie je velmi rozumny pristup,Tak to je pravda. Nabudúce budem múdrejší. Zvykol som si robiť zálohy na telefóny tak raz ročne. Ale pri ani nie pol ročnom telefóne ma to ani nenapadlo. Chvala bohu vela vecí tam nebolo. A fotky sa mi podarilo vytiahnúť ešte vtedy. Tak uvidíme či dajú nový kus alebo len opravia.
voMacK napísal:Akoze chapem, ze ta zenska je nakomplet prijebana a proste neni v jej mentalne vybave aby doakzala ohodnotit zlozite technicke zariadenie ako smart phone nepochybne je, ale to video len potvrdzuje, ze Ajfon iks je len kokocki draha emoji machine...