... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
PristineShip
Kraj: Trenčiansky

Re: Android vs jabličko -fristajl betl

Nedeľa, 29. Októbra 2017, 07:56

to nie je chyba Applu.
riesenie samozrejme existuje, cez web icloudu mozes zmazat svoj iphone.
nechapem, ze na PC sa nepripojil, ale itunes ho vidi... akoze si ho len pripajal bez itunes, kedy ti dovoli len fotky stiahnut? no to ti samozrejme nepojde ak je telefon zamknuty.
ak odisiel displej ale itunes ho normalne vidi tak ho mozes zmazat bud cez itunes alebo cez icloud, postup najdes tu https://support.apple.com/en-us/HT201351

Joey
Auto: BMW 320d E90 2006
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 29. Októbra 2017, 10:26

Kamoš nemal itunes tak tam som si stiahol z telefónu len fotky. Až keď sme došli domov tak som si to chcel pripojiť cez itunes a nepripojí sa kvôli tomu lebo píta nejaké heslo čo nemôžem zadať lebo na displayi nič nevidím. Ale ďakujem za návod! Vyskúšam si to. Keď sa to dá cez icloud tak ok :-)
NOW: BMW320d E90
EX: BMW318d E46 M47N

Joey

Nedeľa, 29. Októbra 2017, 13:56

Fakt ma porazí u toho iphonu. Konečne už keď som si našiel jak sa to dá vymazať cez find my iphone, tak telefón sa vypol a už ani ho zapnúť neviem. Skúšal som si to dať aj na nabíjačku ale je hluchý. Tak mi neostáva nič iné než sa odhlásiť z find my iphone a z icloudu a poslať telefón do opravy aj so súkromnými vecami, ktoré ostali v telefóne. F... Apple. Ja viem toto sa môže stať aj so Samsungom alebo s hocijakým telefónom. Ale človeka to na...e.

runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 29. Októbra 2017, 14:04

//MPower napísal:
Ja nie ale kamoš a je s nimi velmi spokojný. Pokial máš rád EarPody a sedia ti tak AirPody budeš milovať. Počkaj si ale na tú verziu s bezdrôtovým nabíjaním, čoskoro bude v predaji.

To si ma nepotešil kedže už sú doma :D
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

PristineShip

Nedeľa, 29. Októbra 2017, 14:06

a aky je rozdiel v tom ci ti servis vymaze tie data alebo si ich vymazes ty? ved aj tak nic ine ako vymazat data uz neurobis ked nemas ziadnu zalohu v itunes celeho teelfonu alebo aspon na icloude tych 5gb co je zadarmo.

Joey

Nedeľa, 29. Októbra 2017, 14:32

PristineShip napísal:
a aky je rozdiel v tom ci ti servis vymaze tie data alebo si ich vymazes ty? ved aj tak nic ine ako vymazat data uz neurobis ked nemas ziadnu zalohu v itunes celeho teelfonu alebo aspon na icloude tych 5gb co je zadarmo.

Tak to je pravda. Nabudúce budem múdrejší. Zvykol som si robiť zálohy na telefóny tak raz ročne. Ale pri ani nie pol ročnom telefóne ma to ani nenapadlo. Chvala bohu vela vecí tam nebolo. A fotky sa mi podarilo vytiahnúť ešte vtedy. Tak uvidíme či dajú nový kus alebo len opravia.

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 29. Októbra 2017, 16:07

runder napísal:
To si ma nepotešil kedže už sú doma :D
Nevadí :) Dobrá správa je že sa to faceliftové púzdro s bezdrátom bude dať kúpiť aj samostatne na tvoje súčasne AirPody :)

PristineShip

Nedeľa, 29. Októbra 2017, 17:26

Joey napísal:
Tak to je pravda. Nabudúce budem múdrejší. Zvykol som si robiť zálohy na telefóny tak raz ročne. Ale pri ani nie pol ročnom telefóne ma to ani nenapadlo. Chvala bohu vela vecí tam nebolo. A fotky sa mi podarilo vytiahnúť ešte vtedy. Tak uvidíme či dajú nový kus alebo len opravia.
to nie je velmi rozumny pristup,
elektronika sa ti moze pokazit 10 minut po zapnuti,a naviac nieco take ako telefon, co ti mozu ukradnut, moze ti spadnut alebo ho inak rozbijes...
kontakty si udrzuj cez gmail, tak nemusis riesit nikdy ci mas android ci ios a hlavne sa lahko edituju cez web gmailu, fotky a dolezite veci si nechaj automaticky zalohovat no a urobit full backup aspon raz mesacne tiez nie je zly napad.

Joey

Nedeľa, 29. Októbra 2017, 18:05

Jasné! Kontakty mám cez gmail aj ja aj moja žena. Len ja som mal furt android, aj žena, len teraz si zobrala Apple, tak som nevedel že u nich to takto funguje že keď som prihlásený a mám zapnutý find my iphon na telefóne tak ani mi to nezoberú na reklamáciu. S tým zálohovaním máš pravdu a po tejto skúsenosti asi aj budem častejšie zálohovať.

PristineShip

Nedeľa, 29. Októbra 2017, 21:56

dnes mi jeden chlapik, ktory ma obchod s elektronikou, tvrdil, ze Apple Watch Series 1 prakticky bez dalsich otazok menia za 2. generaciu Series 1 (s dvojjadrovym CPU, ked sa zacala predavat Series 2 tak aj Series 1 upgradli na 2jadro ale bez gps) vnutro a niekedy aj cele hodinky vymenia kus za kus. Ja som cital este na jar o tom, ze ludia co mali problem s baterkami mozu uplatit az 3 rocnu zaruku priamo v Apple servise https://9to5mac.com/2017/04/28/apple-wa ... -warranty/ , ale vraj sa problem s baterkou nemusi prejavovat napucanim, staci povedat, ze sa zahrievaju a beru to na reklamaciu.
Takze ak mate Series 1 zakupene pred uvedenim Series 2, tak si dajte vymenit creva, alebo mozno aj cele hodinky, minimalne to bootovanie nebude trvat 3 minuty ale par sekund.

//MPower

Pondelok, 30. Októbra 2017, 20:35

To je pravda že Apple ako bonus v tichosti začal do series 1 dávať processor z series 2. Navyše za zľavnené ceny čo je skvele. Ale series 2 sú stále navyše vodotesné + GPS. Mna celkom štve že Apple nerobí series 3 z ocele alebo keramiky bez LTE ale len automaticky s LTE. Bez LTE sú len základne hliníkové modely, len že keď chce človek luxusnejšie tak musí priplatiť aj za LTE ktoré zatiaľ 80% Európanov nevyužije, pokial nebude eSIM. Potom vidím výhodu streamovania hudby cez hodinky napr. do AirPodov bez telefónu čo môže byt pri športe super.

PristineShip

Pondelok, 30. Októbra 2017, 20:55

apple to nezacal robit v tichosti, ved to bolo oficialne aj v keynote ked uvadzali series 2 - ze povodny model sa bude volat series 1 ale dostane dual core a je to v popise produktu.

//MPower

Pondelok, 30. Októbra 2017, 21:13

Je to možné, asi som spal :) Občas Apple spraví niečo v tichosti, teraz začali napr predávať nové kožené púzdra pre MB 12.

Inak máme tu prvé review a na YT sú prvé unboxing videá iP X. Novinári a spol už dostávajú prvé kusy.

voMacK
Auto: G31 540i

Pondelok, 30. Októbra 2017, 23:02

Akoze chapem, ze ta zenska je nakomplet prijebana a proste neni v jej mentalne vybave aby doakzala ohodnotit zlozite technicke zariadenie ako smart phone nepochybne je, ale to video len potvrdzuje, ze Ajfon iks je len kokocki draha emoji machine...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

mexican
Auto: modré géčko

Pondelok, 30. Októbra 2017, 23:09

voMacK napísal:
Akoze chapem, ze ta zenska je nakomplet prijebana a proste neni v jej mentalne vybave aby doakzala ohodnotit zlozite technicke zariadenie ako smart phone nepochybne je, ale to video len potvrdzuje, ze Ajfon iks je len kokocki draha emoji machine...

Bude rev terazky. Opičuval si empauerovi jeho obľúbenú hračku.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných