... všetko o BMW ...
danilo napísal:tak obuva to kazde Mko ci 911 a za dazda drzia urcite viac ako bezne gumy aspon podla mna
danilo napísal:a co tak semislicky napr niektora verzia sport cup alebo aspon ps2 alebo aspon super sport?
blesk napísal:
AD08R je urcite viac semslick ako PS2 aj Super Sport- to su slusne ale klasicke UHP. AD08R nie je oficialne sice semslick ale ma jeho vlastnosti. Okrem vybornej zmesy s TW 120, velkej stycnej ploche ma ovela hrubsie a pevnejsie bocnice a jej teritorium je prave okruh. Mam ich uz 3sadu (S2000, Nissan Almera Gti, Megan RS 265 cup). Je to podla mna asi najlepsia guma ktora zvlada okruh, je homologizovana, nehuci ako R888 (ta huci neznesitelne) ma na dany typ gumy slusnu zivotnost a da sa s nou jazdit na vode (da ale na klasicke UHP ako PS2 ale o CSC 2,3,5 sa nechyta). Tuha hruba bocnica znamena citelne znizenie komfortu s tym treba pocitat. Inak je to asi denne najpouzitelnejsia guma vhodna na okruh aj na cestu. Optimalna daily guma to vsak urcite nie je v tom su urcite u univerzalnejsie tie PS2, CSC... tym sa vsak na okruhu "zvykaju" bocnice.
ice.blade napísal:len to nekupuj, fakt, to co oni porobili z autami od roku 2011 je strasne nakkt, aktualne fiatky uz nejazdia tak dobre, motory vibruju celym autom, vibruje ti to do volantu, do pedalboxu, nemaju dobre vyladeny podvozok (uskakuju v zakrutach), maju nakkt handling, posrali aj geometriu sedaciek... pozicaj si staru 2007-2008 fiatku a potom si daj jazdu s novou na porovnanie
ja si chcem kupit grande punto abarth ako daily ale starsie :)