... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Mishroom
Auto: e39 ze Stupavy
Kraj: Banskobystrický

Re: novy mobil

Streda, 4. Novembra 2015, 18:41

Ze ta to furt bavi........
Cafte

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Streda, 4. Novembra 2015, 19:30

A čo prosím pekne? Písať pravdu? :) Či je niečo s toho čo som napísal lož? Či len treba zase blbo zareagovat aj ked fakty jasne hovoria za seba.. Tak to si potom píš že ma to neskutočne baví! :)

ice.blade

Streda, 4. Novembra 2015, 19:33

bol som si okuknut honor a dosiel za mnou typek ze preco chcem cinu nech si kupim iphone :D hodil na mna nejake cisla zo statistik hned som si spomenul na mpowera :D ked som sa ho opytal aky ma telefon on ze s androidom a neplanuje ho vymenit... bochvie asi preco :mrgreen: tak sme sa zhodli ze niekto chce iphone a niekto chce este lepsi telefon :thumbup:

//MPower

Streda, 4. Novembra 2015, 19:45

Tak to som rad ze si si aspoň takto vtipne na mna spomenul :) a prekvapuje ma že ked ti spomenul iPhone tak si ho hneď neposlal niekam :)

Inak nestáva sa veru často ze človek čo niekomu odporučí kúpu iPhonu vytiahne z vrecka android :D
Ešte ze Apple znovuvynaliezol mobil, a môžme sa tu hádať o Androide :)
Naposledy upravil/-a //MPower v Streda, 4. Novembra 2015, 20:00, upravené celkom 1 krát.

Mishroom

Streda, 4. Novembra 2015, 19:50

//MPower napísal:
A čo prosím pekne? Písať pravdu? :)

Nie, ale vnucovanie svojej "pravdy" a presvedcenia vsetkym naokolo a to aj na silu......
Cafte

//MPower

Streda, 4. Novembra 2015, 19:57

No tak to by som bol nerád keby ze nasilu niekomu niečo vnucujem aj ked pravdu, každý nech sa rozhodne, mne ide len o to aby vedel aj o tom aj o tom, ja zato uz nemôžem ze mám takú blbu štylizáciu že to tak násilne potom vyzerá.. :?

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Streda, 4. Novembra 2015, 20:04

ice.blade napísal:
Z3 aj compact som predal... display nestihal reagovat na dotyk a namiesto 3 rychlych dotykov zaznamenal len 1, 2 lebo som mal blyzko prst a ako druha vec mi vadilo strasne obmedzene LED sveitidlo, nesvietilo ako baterka na 100% ale tak na 40 asi koli prehrievaniu alebo koli comu to stiahli...

moja LG G2 bola praveze v rychlosti dotyku oproti frajerkinej Z3 dost tupsia - pomalsia a menej citliva, takze ma prekvapuje tvoj problem. Mozno fakt iba chyba kusu, mal si skusit reklamovat.
Ano ano, led "svietidlo" je povestne zalostne na xperiach :D ono pri foteni bleskne riadne silno, iba ako lampas je to slabe. Na XDA bol na to mod pustit tam viac stavy, ze svietlo to ako besne potom, len neviem ci sa ta ledka tusim pak aj neprehrievala trochu :D boli tam vazne obavy o zivotnost no ..

Maco akokolvek Amoledy nemusim, treba uznat ze dnesne 300+ppi panely uz su celkom obstojne. A tie od Samsungu uz konecne dosahuju aj adekvatny jas, ze pracovat s nim je mozne aj na priamom slnku. Preferujem kvalitne nepresaturovane IPSko, ale ten novodoby amoled by som nebral ako nevyhodu. A hw vybava 1+X je uplne postacujuca, 3GB ram je standart, 801 bola vydareny procak s dostacujucim single core vykonom, GPU na fullHD rozlisenie detto, postacuje. Cize urcite by som to nebral ako (pod)priemerny HW, radsej 32bit 801tku ako tie nove 64bit picoviny, kde mas obavu ze ta to popali po chvilke prace.
A s Oxygen OS som nemal skusenost, iba reprodukujem nazory uzivatelov, ktory mali predtym 1+1 s CM. Oxygen sa im zdal pomalsi, zabugovanejsi. Ano boli to prvotne verzie, urcite boli odvtedy aktualizacie, sledovat to uz vsetko nestiham jak volakedy. Len som chcel upozornit ze Cyanogen =! Oxygen... a nic nepotrebujem hackovat, doteraz som si vzdy vystacil so stock, neboj :)

Fuxxo, iPhone je kurva predrazeny. za tych 800€ si mozes najat partiu cinanov ktori ti budu dennodenne 2 roky aj gule masirovat, to tvoj iP asi nedokaze. Ale ne vazne, to je sice pekne ze funkcie ktore hovoris su uplne popici zvladnute (zvonenie na MACu), avsak aby si mal onu kompatibilitu tak si to mastne preplatis. Android dokaze vsetko to iste, samozrejme este ovela viac nez iOS, za zlomok ceny, avsak treba sa s tym pohrat. To je asi jediny argument pre iOS, clovek co si vazi svoj cas a ma ho nedostatok si zobere hotove riesenie, a je mu jedno ze si to preplati. Ale v ziadnom pripade nemozno hovorit ze to nie je (penazne) predrazene.
a Honor je dcerska znacka cinskeho Huawei-u, huawei znel v EU napicu lacno, tak spravili Honor, aby "zamaskovali" cinsky povod. A k tomu ze sa to pokazilo - neni tomu tak davno co drviva vacsina z iP6 predavanych v O2 po uvedeni na trh bol vadny, ludia to tam vracali na dennej baze. Boli o tom oficialne vyjadrenia. Zla prva varka no, nikdy nevies na co natrafis, obhajovat si ajFon ked to je vsetko aj tak robene maloletymi cinanmi v neludskych podmienkach je, prinajmensom, usmevne...
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Mishroom

Streda, 4. Novembra 2015, 20:10

//MPower napísal:
No tak to by som bol nerád keby ze nasilu niekomu niečo vnucujem aj ked pravdu, každý nech sa rozhodne, mne ide len o to aby vedel aj o tom aj o tom, ja zato uz nemôžem ze mám takú blbu štylizáciu že to tak násilne potom vyzerá.. :?

Ono nejde len o stylizaciu ale aj o opakovanie dookola..... iphone, iphone, iphone, iphone....

Vsetkych nikdy nepresvedcis. Niekto proste nema rad / nechce jablko, hrusku, banan..... nech je akokolvek dobry. Ono to skor vyznieva, ze potrebujes pocut: MAS PRAVDU.
Naposledy upravil/-a Mishroom v Štvrtok, 5. Novembra 2015, 18:33, upravené celkom 1 krát.
Cafte

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Streda, 4. Novembra 2015, 20:15

Ice maju v BA niekde Honor 7 aj zapnuty ? v zaprdenej trnave mi ho iba vybrali z vitriny a mohol som si osahat tlacitka, ale chcem si ho realne vyskusat, omrknut displej a reakcie a tak ...
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Mishroom

Streda, 4. Novembra 2015, 20:22

Killo napísal:
Ice maju v BA niekde Honor 7 aj zapnuty ? v zaprdenej trnave mi ho iba vybrali z vitriny a mohol som si osahat tlacitka, ale chcem si ho realne vyskusat, omrknut displej a reakcie a tak ...

Toto by aj mna zaujimalo a prakticky hocikde od BA po BB
Cafte

Maco
Auto: visavytena pajta

Streda, 4. Novembra 2015, 23:01

Navrhujem Pistovi upravit nazov temy na: Urevany iPhonaci alebo Majitelia iPhonu aneb reveme ako sa da.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Gorgi

Streda, 4. Novembra 2015, 23:07

ice.blade napísal:
bol som si okuknut honor a dosiel za mnou typek ze preco chcem cinu nech si kupim iphone :D hodil na mna nejake cisla zo statistik hned som si spomenul na mpowera :D ked som sa ho opytal aky ma telefon on ze s androidom a neplanuje ho vymenit... bochvie asi preco :mrgreen: tak sme sa zhodli ze niekto chce iphone a niekto chce este lepsi telefon :thumbup:

Tak tento bol dobry :thumbup: uz je asi nacase zmenit dodavatela :thumbup:

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 00:34

mpower: nemal som to asi dotovane nijak, samozrejme na pausal, 28€ pausal mesacne (happy L alebo XL neviem ani ktory), k tomu 200€ za telefen a 22€ mesacne k pausalu ci tak nejak to vychadza.. toto si moze zobrat hocikto v telekome, a mat to za taku cenu.. na ifon velmi dotacie nedavaju, ale ked si zoberes pausal, tak to vo finale vyjde lacnejsie jak keby som to kupoval v alze (hej 830€ - 850€ ci kolko stoji normalne), takze takto to je lacnejsie to je fakt. na druhej strane na bazosi sa uz podla mna daju kupit za 750..

a k tej cene, to je fakt take ze vysvetlovat niekomu preco si kupim bavorak, sak aj octavia ma 4 kolesa a motor :-D ale android scenu velmi nesledujem, len viem ze vzdy ked samsung vyleze s tym svojim najnaslapanejsim iphone killerom tak padne na hubu.. ktovie preco, ked je lepsi a android tiez lepsi :-O dokonca som videl testy kde o generaciu zastaraly ifon rozbijal androidovu konkurenciu, nielen samsung.. ale neriesim,,
killo to tiez dobre napisal, ja si zase rad priplatim za to premium pohodlie a jednoduchost a proste ten telefon tam je vzdy ked ho potrebujem, nemusim riesit nic. ja to nepotrebujem instalovat a "rozbehavat", nemam na take veci cas, radsej to stravim robotou.. inak raz som skusal jaiblreak :-O teda dvakrat.. prvy a posledny :-D to vpodstate spravi z telefonu android, lebo sa s nim da robit vsetko to co na androide (takze je tu ta moznost ze si to vies nastavit a instalovat si vsetko mozne a nemozne), lenze ten telefon to akurat tak rozjebe cely, spomali, a stane sa z toho nepouzitelna vec..
a pri pocitacoch teda rozhodne nic predrazene nieje, to sa ani nemusime bavit.. keby som mal poslednych 8 rokov robit na windowsoch, tak najskor sa na celu moju profesiu vyserem a idem za pas :-D lebo by som prisiel o nervy.. uz teraz mam dost ked musim bratovi preinstalovat kazdy rok tu sracku lebo furt sa tam nieco samovolne dojebe.. :-D

inak s tym O2 som to nepocul, ale kazdopadne ktovie odkial ma o2 ifony, lebo iba oranz a telekom maju zmluvu s apple, a predavaju normalne tie telefony, o2 ich musi odniekial nakupovat, takze to mozu byt ukrajinske verzie :-D alebo ktovie co :-D

a tych cinanov s tymi podmienkami sem radsej ani netahaj, lebo verim tomu ze apple je jediny co s tym nieco robi, videl som x dokumentov na tuto temu.. narozdiel od hulahej hororu, co je cinska domaca firma, tym na image svetovej predpokladam ze nezalezi a neriesia take veci.. ale zas neviem nebol som tam, nevidim do toho uplne :-k

na druhej strane som rad ze je tu aj android, aspon je konkurencia a apple ma dovod sa zlepsovat ;-)
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

asfethan
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 00:42

//MPower napísal:
ja len mám rad inovácie a technológiu :)

//MPower napísal:
iPhone 6S ma 2 jadrový processor na takte 1.4GHz a je výkonnejší ako 8 jadrový processor Samsungu ktorý beží tuším az okolo 2.1GHz.. A to je ten ich Exynos súčasná špička medzi CPU robený 14nm procesom.

Si chuj, alebo áno?

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 5. Novembra 2015, 00:58

nemyslim si ze si to trafil, to ze apple ma dvojjadrovy procesor neznamena ze je zastaraly :-D 6S funguje na najnovsom A9 chipe (inak 1.85GHz, nie 1.4).. to neni chip ktory ma 15 rokov a je zastaraly, ale naopak, bol predstaveny teraz v septembri s novymi iphonmi.. :-D a navyse jeho vytunena verzia A9X taha novy ipad pro 13", ktory dokaze take veci ze vela desktop pocitacov by nestihala.. renderovat 3Dcka, CAD programy a 4K video on the fly.. 8)
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 224 neregistrovaných