... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
//MPower napísal:A čo prosím pekne? Písať pravdu? :)
ice.blade napísal:Z3 aj compact som predal... display nestihal reagovat na dotyk a namiesto 3 rychlych dotykov zaznamenal len 1, 2 lebo som mal blyzko prst a ako druha vec mi vadilo strasne obmedzene LED sveitidlo, nesvietilo ako baterka na 100% ale tak na 40 asi koli prehrievaniu alebo koli comu to stiahli...
//MPower napísal:No tak to by som bol nerád keby ze nasilu niekomu niečo vnucujem aj ked pravdu, každý nech sa rozhodne, mne ide len o to aby vedel aj o tom aj o tom, ja zato uz nemôžem ze mám takú blbu štylizáciu že to tak násilne potom vyzerá..
Killo napísal:Ice maju v BA niekde Honor 7 aj zapnuty ? v zaprdenej trnave mi ho iba vybrali z vitriny a mohol som si osahat tlacitka, ale chcem si ho realne vyskusat, omrknut displej a reakcie a tak ...
ice.blade napísal:bol som si okuknut honor a dosiel za mnou typek ze preco chcem cinu nech si kupim iphonehodil na mna nejake cisla zo statistik hned som si spomenul na mpowera
ked som sa ho opytal aky ma telefon on ze s androidom a neplanuje ho vymenit... bochvie asi preco
tak sme sa zhodli ze niekto chce iphone a niekto chce este lepsi telefon
//MPower napísal:ja len mám rad inovácie a technológiu :)
//MPower napísal:iPhone 6S ma 2 jadrový processor na takte 1.4GHz a je výkonnejší ako 8 jadrový processor Samsungu ktorý beží tuším az okolo 2.1GHz.. A to je ten ich Exynos súčasná špička medzi CPU robený 14nm procesom.