Bramborak: Este raz, sorry za dlhe trvanie, nikoho som nechcel osmejdit(inym ludom z fora som isiel ine prachy za zle/stornovane objednavky a love vzdy dostali, pritom sa jednalo o ine sumy. Nebudem nikoho zamiesavat do tychto sraciek, ci sa ma zastanu je ich vec) Nastastie ale zasiahla elita fora, ktora sa do mojho kseftu vidi rovnako ako do motora v M5 - cize polovica pocula od kamarata a ta druha videla na obrazku. Fakturu davam asi rovnako ako ti poctivi legalny predajcovia na tomto fore(od polovive z nich beriem, druhej som dodal). Takze davam

Diely niekde kupujem na fakturu, mam sro zalozenu. V obchode robim 5 rokov, zazil som 3 danove kontroly a platil som 50e za zle definovane mnozstva vo fakture(nespomeniem si konkretne, volaka picovina vazne). Ale samozrejme na forum gurus co maju kazdy po 10000 prispevkov (z toho 9500 picung do ostatnych) nemam. Takze rieste si co chcete, m5 som si zlozil, aj ked by sa na to tu vacsina vysrala (mi nikto neporadil ani kokot, akurat kazdy picoval na veci, o ktorych nemal sajn) a riadil som sa iba podla rad schopnyh ludi(nikto z nich tu nechodi a vedia preco, pripadne m5board). Z tych ostatnych m5 viem minimalne o dvoch co boli rozbite na minder picu a to sa tu nerozoberalo vobec, lebo ti ludia presne vedeli aki kokoti chodia na toto forum a vedeli ako by to dopadlo. A do mna tu budu jebat volaki nimandi co M bmw nikdy nemali

Sa zobudte chlapci

Potrebujes si honit ego tak chod s tym pred strednu skolu balit volake sestnastky dpc

Takze este raz dakujem ludom co odomna brali diely, dakujem ludom, co pri mne stali pri oprave M5 a podporovali ma. Kazdy kto so mnou kedy z tohto fora jednal vie, ze som bol vzdy napomocny a mal ferovy pristup. Zial vidim, ze ani to nestaci. Popalil som sa vlastnou chybou, uznavam, tie tupe reci ohladom M5 som este nejako daval, no ziadny tupy kokot ma tu za ojebavaca oznacovat nebude. Tomu, kto so mnou nikdy nic neriesil a oznacil ma za ojebavava mozem akurat odchadzat, ze moze zobrat velky cierny kokot a pojebat sa s nim do riti. Ostatni, ktori mali so mnou vecny problem, ho uz nemaju, lebo je to davno vyriesene.
PS
Mam sa vazne hrat na zaruku? Ja viem veci vyreklamovat v BMW a co z toho? Nikdy v zivote mi zaruku neuznali. Kotuce? Praskli/skrutili sa? Nevhodne pouzitie. Platnicky? Co chces reklamovat? Svetlo? Plast nejaky? Listu? V 95% bmw reklamaciu neuzna(ak nedosiel diel uz vadny). Ja navyse este ponukam vratenie dielu za plny cash(ok, teraz to trvalo dlho). Kolko ti vrati bmw ked zle objednas? Ti poviem. Velky konsky.